Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 17 Ιουν 2013, 00:12

Berserker100 έγραψε:Τώρα αρχίζω το The Legend of the Dragoon για PSX !!!
(retro gamer)

Respect Berserker100!! Τις προάλλες το έβγαλα από τις κούτες μου (έλλειψη χώρου) και το έδειχνα σε ένα πολύ καλό μου φίλο! Μια απ τις καλύτερες παραγωγές της εποχής του, όλοι οι Fans αναζητούμε μια συνέχεια η έστω ένα Reboot!
Sony you must do this, Please!!!
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό tak96 » 18 Ιουν 2013, 15:33

Τελείωσα το hitman absolution...παιχνιδάρα...τώρα ήρθε η ώρα του god of war ascension!!!
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό billfrigas » 18 Ιουν 2013, 15:58

max payne 1,2,3
billfrigas

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιουν 2013, 00:11

Έχω λιώσει από χτες και το rayman challenges app στο Wii U. Τρελό κόλλημα. Πολύ καλό και τζάμπα :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 19 Ιουν 2013, 04:36

Κάθε βράδυ λιώνω στο GT 5..το καλύτερο racing της γενιάς του..
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό Kostasmav » 20 Ιουν 2013, 11:58

Χτες τελείωσα το Assassin's Creed Revelations (ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ όπως και όλα τα προηγούμενα της σειράς) και σήμερα ξεκίνησα το The Witcher 2. Το πρώτο Witcher μου πήρε περίπου 85 ώρες να το ολοκληρώσω με ολα ta side quests παιγμένα. Ελπίζω και το δεύτερο να είναι το ίδιο και καλύτερο, τόσο σε ποιότητα όσο και σε μέγεθος με το πρώτο !!!!
Άβαταρ μέλους
Kostasmav

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό evergrey » 20 Ιουν 2013, 18:37

Μετα απο 48 ωρες στο Kingdoms of Amalur: Reckoning(Δεν μπορω αλλο τα side quest!)κανω διαλειμμα με Max Payne 3 "Multi" μπας και φτασω ποτε Level 50!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 21 Ιουν 2013, 05:34

Ξεκινησα το starfox 64 3d! Πολυ διασκεδαστικο εκ πρωτης οψεως, λιγο fail το οχι και τοσο τρομερο 3d, ειδικα απο τη στιγμη που σπανια παραμενει σταθερη η κονσολα ενω παιζεις.

Μου κανει εντυπωση που το διαλεξαν για remake αφου δεν ειναι αντιστοιχης διαχρονικοτητας με το Zelda πχ, αλλα ειναι αρκετα ευχαριστη εμπειρια.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 21 Ιουν 2013, 21:43

Donkey Kong Country 2 και 3 στο Super NES.....
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιουν 2013, 21:49

alex4444 έγραψε:Ξεκινησα το starfox 64 3d! Πολυ διασκεδαστικο εκ πρωτης οψεως, λιγο fail το οχι και τοσο τρομερο 3d, ειδικα απο τη στιγμη που σπανια παραμενει σταθερη η κονσολα ενω παιζεις.

Μου κανει εντυπωση που το διαλεξαν για remake αφου δεν ειναι αντιστοιχης διαχρονικοτητας με το Zelda πχ, αλλα ειναι αρκετα ευχαριστη εμπειρια.

Δεν ξέρω γιατί το λες αυτό. Για μένα το StarFox 64 (Lylat Wars) ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια του Ν64. Υποκιμενική άποψη βέβαια αλλά ειδικά στο είδος του νομίζω ήταν το καλύτερο. Και γενικώς το StarFox είναι δυνατό franchise για την Nintendo. Πιστεύω πως πρέπει να βγάλουν και κάτι παρόμοιο και για το wii u. Τώρα βέβαια δεν ξέρω πως το έβγαλαν στο 3DS, μπορεί να μην ήταν καλό το port :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB