sony z-lg optimus g-htc one ή samsung galaxy s4?

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Ιουν 2013, 11:31

soldout έγραψε:δεν εχεις αδικο shepard απλως...ηθελα να σε ρωτησω αν την επαφη που ειχες με τα κινητα..θεωρεις το htc πιο γρηγορο απ τα αλλα...ποια ειναι η αποψη σου??

Με τα σημερινα δεδομενα, το HTC One ειναι ενα απο τα πιο γρηγορα εκει εξω, ανταγωνιζεται στα ισια το S4 και σε μερικα σημεια, οπως το να φορτωνει καποιες σελιδες στον browser, ειναι γρηγοροτερο.
Αυτα στα λεω εφοσον τα εχω δουλεψει και οχι τι λενε τα benchmarks ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 09 Ιουν 2013, 23:56

Θα συμφωνήσω απόλυτα...μην κοιτάτε τόσο benchmarks ναι δίνουν μια εικόνα για το τηλέφωνο αλλά αν δεν το πιάσετε στα χέρια σας δεν μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένη άποψη περί ταχυτήτων κλπ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε ένα κατάστημα κοντά σας που πουλά και τα 2 κινητά και να "παίξετε" μόνοι σας
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό soldout » 11 Ιουν 2013, 08:30

Shepard αυτο ακριβως ηθελα να μαθω...δε με ενδιαφερουν τι λενε γενικα οι μετρησεις...αλλα πως ειναι στη χρηση!!!κατι τελευταιο..θεωρεις πως αυτο συμβαινει λογω bloatware..που σε ειχα ρωτησει πιο παλια???ελπιζω παντως να τη στηριξουν την htc γιατι ακουγα πως δεν τα παει καλα..και ο ανταγωνισμος ειναι σχεδον παντα υπερ του καταναλωτη!!!
soldout

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Berserker100 » 16 Ιουν 2013, 00:35

Samsung Galaxy S4 μακράν το καλύτερο
Άβαταρ μέλους
Berserker100

Δημοσιευσεις : 103

Δημοσίευσηαπό nikosPL » 25 Ιουν 2013, 11:46

sony xperia z από τα μεγαθήρια γτ είναι το φθηνότερο και είναι και αδιάβροχο
nikosPL

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 22 Αύγ 2013, 01:23

Προσωπικά από θέμα εμφάνισης με κερδίζει το Htc One.Γενικότερα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό hitman_steve » 17 Σεπ 2013, 12:40

Sony z για εμενα λογο εμφανισης οι γωνιες του ειναι πολυ ωραιες. Στα specs ισως να το περνανε τα αλλα 2 αλλα και παλι ειναι ενα ισχυρο smartphone.
hitman_steve

Δημοσιευσεις : 5

lg g

Δημοσίευσηαπό googoo » 22 Δεκ 2013, 13:20

εγώ έχω το Lg g Μέχρι στιγμής και είμαι ικανοποιημένος αλλά πιστεύω δε μπορεί να συγκριθεί με τα άλλα γιατί είναι καλύτερα..
Άβαταρ μέλους
googoo

Δημοσιευσεις : 56

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB