News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 15 Ιουν 2013, 17:32

To 3DS αξίζει πάντως σίγουρα την αγορά μιας και έχει μια εξαιρετική βιβλιοθήκη, βέβαια αν δεν είσαι και πολύ του φορητού, είναι μονόδρομος. Από εκεί και πέρα ελπίζω να ελαττωθούν λίγο τα Side Scroller από την Ninty, το έχει παρακάνει λίγο και έχει αμελήσει το 3D κοινό της.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό gamelover » 15 Ιουν 2013, 18:09

μπα οχι ειμαι του φορητου,μ'αρεσει γενικα,το τελευταιο μου φορητο ηταν το gba sp...(ειναι πολυυυς καιρος βεβαια που εχω να ασχοληθω με φορητα αλλα νομιζω ουσιαστικα εχω χασει μια γενια,το DS,το dsi ηταν ενα λιφτινγκ και τωρα το 3ds).Και πλεον τα γραφικα ειναι πολυ καλυτερα σε σχεση με παλαιοτερα... απλα δεν ειναι η αγορα της κονσολας το θεμα αλλα η αγορα παιχνιδιων... φαντασου να εχεις ps4,wii u και 3ds...πες μου σε ποια κονσολα να πρωτοπαρεις τι.Ειδικα οταν οι 2 απο αυτες ειναι ninty που σημαινει οχι τοσο χαμηλες τιμες και οχι ενοικιαση....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 15 Ιουν 2013, 18:11

@Havok-Alex Ειναι αυτο που σου ειπα και στο αρθρο για τα μετροιντ. Τα 2d της τα σπανε, αλλα αλλη εντυπωση κανεις με ενα παιχνιδι σε HD τρισδιαστατο κοσμο. Και το μαριο που ανακοινωθηκε, παλι δυστυχως δεν εχει το ιδιο βαρος με ενα 64/sunshine/galaxy... Αναμενουμε, τοσα στουντιο εχει, εγω πιστευω θα κανει την εκπληξη.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 15 Ιουν 2013, 18:31

alex4444 έγραψε:@Havok-Alex Ειναι αυτο που σου ειπα και στο αρθρο για τα μετροιντ. Τα 2d της τα σπανε, αλλα αλλη εντυπωση κανεις με ενα παιχνιδι σε HD τρισδιαστατο κοσμο. Και το μαριο που ανακοινωθηκε, παλι δυστυχως δεν εχει το ιδιο βαρος με ενα 64/sunshine/galaxy... Αναμενουμε, τοσα στουντιο εχει, εγω πιστευω θα κανει την εκπληξη.

Ήταν λίγο απογοητευτικό μιας και όλοι περιμέναμε περισσότερα, τουλάχιστον από την Retro Studios. Καλά είναι τα Side Scroller της Ninty αλλά εκτός του ότι είναι μικρά (Kirby,NSMB,DKC Returns γύρω στο οκτάωρο το πολύ) δεν δικαιολογούν την τόσο υψηλή τιμή εκκίνησης(λόγο χαμηλού προυπολογισμού), όταν βλέπεις το Trine/Trine 2 να ξεκινάνε από τα 15ευρώ.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό Shepard » 16 Ιουν 2013, 09:38

Zelda: Wind Waker HD Gameplay Demo - IGN Live - E3 2013

Interview: Bayonetta 2's Return to Violence

Interview: Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Interview: Super Mario 3D World
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 18 Ιουν 2013, 00:21

Ωραία φαίνονται τα DK και Mario 3D (και το Bayonetta εννοείτα!) αλλά ελπίζω να μην είναι τα μόνα που θα δούμε γι αυτά τα franchise. Εγώ επιμένω ότι πρέπει να βγούν παιχνίδια τύπου Mario 64 και DK 64. Επίσης η Retro έπρεπε να δουλεύει ήδη πάνω σε ένα Metroid. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε πρώτα να βγάλει ένα Metroid και μετά DKC.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Shepard » 10 Ιούλ 2013, 17:03

Bayonetta 2 - Gameplay E3 2013

Get a taste of the new Bayonetta coming to the WiiU from the Nintendo booth at E3 2013.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Νέο trailer για το Pikmin 3

Δημοσίευσηαπό Shepard » 16 Ιούλ 2013, 18:09

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε για το Pikmin 3, δίνεται αρχικά έμφαση στο κόκκινο Pikmin, πριν ξεκινήσει η παρουσίαση των τριών Travellers, τους οποίους θα ελέγχουν οι παίκτες κατά την προσπάθειά τους να δραπετεύσουν από τον PNF-404. Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii U στις 26 Ιουλίου. Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον παρακάτω player:

http://www.enternity.gr/Article/%CE%9D%CE%AD%CE%BF-trailer-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Pikmin-3/17684.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Με την αγορά του Pikmin 3, 30% έκπτωση στο Wonderful 101

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 19 Ιούλ 2013, 02:01

Όπως αποκαλύφθηκε στο τελευταίο UK Nintendo Direct Mini, οι Ευρωπαίοι κάτοχοι Wii U που θα αγοράσουν το Pikmin 3 ψηφιακά μέσω του Nintendo eShop μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου θα πάρουν μια έκπτωση 30% για την ψηφιακή αγορά του Wonderful 101, το οποίο κυκλοφορεί στις 23 Αυγούστου.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 20 Ιούλ 2013, 16:23

Atlus Bankruptcy: Nintendo Will Buy Shin Megami Tensei Developer; Persona 5 Wii U A Serious Possibility

http://www.idigitaltimes.com/articles/18958/20130719/atlus-bankruptcy-nintendo-persona-5-acquisition.htm
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB