Αγορά Laptop

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Αγορά Laptop

Δημοσίευσηαπό geros_10 » 20 Σεπ 2011, 12:18

Καλημέρα παιδιά ..είμαι νέος στην παρέα του enternity και θα ηθελα να ανοίξω κ εγώ ενα topic :) !! Σκέφτομαι να αγοράσω για πρώτη φορά λαπτοπ και επειδή υπάρχουν κάποιοι πολύ πιο ειδικοί απο μένα εδώ μέσα θα ήθελα να με συμβουλεύσετε για ενα λαπτοπ καλό και για gaming και για απαιτητικές διεργασίες ...:) τιμη μεχρι 1100 ευρ και οθόνη 17,3'' :ρ ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
Άβαταρ μέλους
geros_10

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό Shepard » 20 Σεπ 2011, 12:23

Αν δεν θες 17 ίντσες με το ζόρι, σου προτείνω το HP dv6-6003 με 800€ και με 200€ ακόμα βάζεις και έναν ssd και είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!

(κάποιο εναλλακτικό που μου έρχεται είναι το Acer AS5750G αν θυμάμαι καλά!)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό geros_10 » 20 Σεπ 2011, 12:26

ευχαριστω :) το εχω σκεφτει και εγω το συγκεκριμενο λαπτοπ π εχει καλες προοπτικες ..προσφατα ομωσ ειδα το hp pavillion dv7 6150 το οποιο εχει 1100 Ε αλλα με προβληματιζει στα hp η εγγυηση π ειναι εναν χρονο και μαλλον θα χρειαστουν κ επεκταση !
Άβαταρ μέλους
geros_10

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 20 Σεπ 2011, 13:01

Βασική ερώτηση είναι μέχρι πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις... Από εκεί και πέρα μπορούμε να σου κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις, βάσει του γεγονότος και ότι το θέλεις για "χοντρή δουλειά" που λες :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Shepard » 20 Σεπ 2011, 13:11

geros_10 έγραψε:ευχαριστω :) το εχω σκεφτει και εγω το συγκεκριμενο λαπτοπ π εχει καλες προοπτικες ..προσφατα ομωσ ειδα το hp pavillion dv7 6150 το οποιο εχει 1100 Ε αλλα με προβληματιζει στα hp η εγγυηση π ειναι εναν χρονο και μαλλον θα χρειαστουν κ επεκταση !

Ξέρω ποιο λες, απλά έτσι χάνεις τον ssd + το ότι τον εσωτερικό δίσκο θα τον κάνεις εξωτερικό!
Βέβαια με το άλλο κερδίζεις σε οθόνη!

Αααααα... επίσης, μπορείς να βάλεις και με 100€ +4Gb στο 15αρι! Οπότε με 1100€ παίρνεις καλύτερο μηχάνημα!

Your choice!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό geros_10 » 20 Σεπ 2011, 14:11

Sephiroth έγραψε:Βασική ερώτηση είναι μέχρι πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις... Από εκεί και πέρα μπορούμε να σου κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις, βάσει του γεγονότος και ότι το θέλεις για "χοντρή δουλειά" που λες :)

μεχρι 1100 ευρω ...ε και αν υπαρχει κατι πολυ καλο με λιγα παραπανω ισως να προσθεσω μερικα ακομη :)
Άβαταρ μέλους
geros_10

Δημοσίευσηαπό geros_10 » 20 Σεπ 2011, 14:14

Shepard έγραψε:
geros_10 έγραψε:ευχαριστω :) το εχω σκεφτει και εγω το συγκεκριμενο λαπτοπ π εχει καλες προοπτικες ..προσφατα ομωσ ειδα το hp pavillion dv7 6150 το οποιο εχει 1100 Ε αλλα με προβληματιζει στα hp η εγγυηση π ειναι εναν χρονο και μαλλον θα χρειαστουν κ επεκταση !

Ξέρω ποιο λες, απλά έτσι χάνεις τον ssd + το ότι τον εσωτερικό δίσκο θα τον κάνεις εξωτερικό!
Βέβαια με το άλλο κερδίζεις σε οθόνη!

Αααααα... επίσης, μπορείς να βάλεις και με 100€ +4Gb στο 15αρι! Οπότε με 1100€ παίρνεις καλύτερο μηχάνημα!

Your choice!

ναι σκεφτηκα κ εγω το ενδεχομενο προσθηκης 4gb απλα θα προτιμουσα καλυτερα να εχω 17 κ πανω οθονη .:) εε για ταινια games και για καλυτερη θεαση γενικωσ ..για αυτο τεινω προσ τον dv7 6150 :)
Άβαταρ μέλους
geros_10

Δημοσίευσηαπό JamieT » 12 Οκτ 2011, 17:40

Με μία γρήγορη αναζήτηση προτείνω το Samsung RF711-S02GR. Στο εύρος τιμής που επιθυμείς έχει όλα όσα χρειάζεσαι από ότι διάβασα. Intel® Core i7 2630QM συγχρονισμένος στα 2.0GHz και είναι σχετικά καινούργιος καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο τετράμηνο του 2011, 6GB Ram DDR3, NVIDIA GeForce GT 540M η οποία μπορεί να μην είναι top στην κατηγορία της αλλά κάνει καλά την δουλειά της, και τέλος το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει Blu-ray player για να απολαμβάνεις και τις ταινίες σου! Μέχρι στιγμής, για τα λεφτά και τις απαιτήσεις που αναζητείς είναι αρκετό πιστεύω. Ελπίζω να βοήθησα.
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό lust » 12 Οκτ 2011, 18:09

επειδη εψαχνα και γω λαπτοπ αλλα διαλεξα να τα δοσω σε μοναδα ειχα το ιδιο μπατζετ και για την ιδια χρηση αυτα τα 2 ειναι τα καλυτερα αν και λιγο εκτος του μπατζετ

http://www.skroutz.gr/s/338847/Samsung-RF711-S02GR.html

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 2M1E-B.htm 16.4 αλλα η sony ειναι απο τις καλυτερες μαρκες

εγω θα παιρνα το sony εχει 1920χ1080 αναλυση ενω το samsung 1600χ900 και για παιχνιδια και ταινιες παιζει πολυ περισσοτερη σημασια απο τη διαφορα των 0.9 ιντσων

αντε και καλες αγορες
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό JamieT » 12 Οκτ 2011, 18:12

@lust το πρώτο που προτείνεις, διάλεξα και εγώ ως επιλογή για τον @geros_10.
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB