- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 05:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
ποιο αμστερνατμ ρε μπαγάσα souldout.αν πάει την έδρα εκεί ο γιαννακόπουλος το πολύ πολύ μαυτά που παίρνει και μέσα στην ζάλη του να αγοράσει τον αγιαξ.αν πάμε εμείς ο καλύτερος φίλος μας θα είναι το παγκάκι.forza προεδράρα πάμε για σκούπα
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
δεν καταλαβαίνω το για όλους μας?εγώ σπίτι ήμουν και έβλεπα το ματσάκι.η ξεφτίλα πάει στους 11χιλ του σεφ που αφήσανε τους 500να κάνουν ότι θέλουν.το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις στο οακα.γιατι πρέπει πάντα όλα να τα τσουβαλιάζουμε?souldout ένα πουλάκι μου είπε ότι έχει υπογράψει ο γιάνκοβιτς.----Ψεκάστε ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
-
Αυτή η λογική του κάθομαι στον καναπέ κι δεν ευθύνομαι για τίποτα..γι αυτό πάμε μπρόστα..ένα μπάσκετ μας είχε μείνει..πάει κι αυτό..
-
kostaras123 - Δημοσιευσεις : 17
kostara συμφωνω οτι ηταν ντροπη αυτο που εγινε..αλλα κυπιολεκτικα τι να κανουμε εμεις που ειμαστε αντιθετοι???αν δεν θελει να κανει κατι η πολιτεια αλλα και οι προεδροι των ομαδων..εμεισ φταιμε???τι να κανω δηλαδη εγω στο οακα???να παω στους οργανωμενους και να παιξω μπουνιες???ακομα και στην αγγλια το κρατος τελειωσε το χουλιγκανισμο..μεσα στα γηπεδα γιατι απ εξω παλι μπουνιες παιζουν...οταν εχουμε επαγγελματιες οπαδους ..που παιρνουν λεφτα απ τους προεδρους...εγω κι εσυ φταιμε???οταν οι ...(μην πω καμια κουβεντα) δημοσιογραφοι φανατιζουν τον κοσμο με τις μαλ...ες τουσ για να πουλανε φυλλαδες δε φταιμε εγω κι εσυ...ειναι ολοκληρη βιομηχανια..και ανθρωποι που ζουν απο αυτο...δημοσιογραφοι της κακιας ωρας για παραδειγμα δειτε τι λεει στο πρωτοσελιδο ο γαυρος..οτι για πλακα διεκοπη ο αγωνας..κατι αντιστοιχο θα εγραφε και η πρασινη..οταν φτασαμε ο κυριος(και καλα κυριος) χαρος να αρθρογραφει...αυτο τα λεει ολα για το τι παιζεται γενικα..απλα εξαρταται απ τον καθανα μας να εχει την κριτικη ικανοτητα και να βλεπουν τι γινεται....(και απο αυτα που ειπα δεν εξαιρω καμια ομαδα σαφως)...
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
DUCKDODGERS παικταρα...το ειχες πει πριν τους τελικους οτι θα το σηκωσουμε και δεν σε πολυ πιστευα...βγηκε σκουπα..τρελαθηκαμε ολοι...οτι ειχεσ πει οτι και καλα φτιαχνουμε ομαδα που θα εξουδετερωσει το γαυρο και τετοια ηταν ολα σωστα...βλεπεις πολυ μπροστα τελικα!!!!ακομα και σε μια καπως καλη μερα(αφου περασαν τους 70 ποντους) παλι δεν καταφεραν να κερδισουν....για τους πεφερι δε θα μιλησω καν..δεν εχει νοημα αφου το πηραμε...!!!!δε θελω μονο γιανκοβιτς..με παπα ακουσες τιποτα????γουσταρα παντως ..και οταν ακουσα κατι για το ντορσει(δε μου το βγαζεις απ το κεφαλι μου με τιποτα)....ο διαμαντιδης εχθες βουλωσε στοματα..και ο πεδουλακης μετα ειπε πως επαιζε με προβληματα απο το δεκεμβρη(εγω νομιζα οτι το ειχε ξεπερασει)...ψυχαρα!!!
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
kostaras123 έγραψε:Αυτή η λογική του κάθομαι στον καναπέ κι δεν ευθύνομαι για τίποτα..γι αυτό πάμε μπρόστα..ένα μπάσκετ μας είχε μείνει..πάει κι αυτό..
ρε αρχηγέ μου ,καταρχάς μην συσχετίζεις τον καναπέ στο μπάσκετ με την κανονική ζωή.φυσικά και δεν ευ8ύνομαι εγώ που κάθομαι και βλέπω το ματσάκι απτην τηλεόραση.τα security του ολυμπιακού που ήταν πχ?και ποιους έχουν βάλει για security?εγώ ευθύνομαι δηλ αν ο κάθε πρόεδρος είναι "μαλθακός",εγώ ευθύνομαι για το ζάκι που πάει στο γήπεδο και αντι να βλέπει μπάσκετ ζει στην κοσμάρα του,εγώ ευθύνομαι που οι γονείς αυτών των καλόπαιδων δεν τα έχουν μαντρώσει?εγώ την παιδεία μου την πείρα και η παιδεία μου λέει ότι όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής αν όλοι δεν κάτσουν στον καναπέ στο βασκετ και στο ποδόσφαιρο τα ίδια θα βλέπεις.όσο πας στο γήπεδο και πληρώνεις τον μαρινάκη σου τον μαρινάκη θα βλέπεις.εδώ παλιότερα αυτός που έκανε χρήση του λαζερ ήταν παπας δηλ τι ψάχνεις να βρείς στα ελληνικα γήπεδα λογική?σαν λαός πάρτο χαμπάρι είσαι τραγικά ηλίθιος.και ας μείνουμε στο μπασκετάκι μην ανοίξουμε συζήτηση περί τούτου
-
soldout έγραψε:DUCKDODGERS παικταρα...το ειχες πει πριν τους τελικους οτι θα το σηκωσουμε και δεν σε πολυ πιστευα...βγηκε σκουπα..τρελαθηκαμε ολοι...οτι ειχεσ πει οτι και καλα φτιαχνουμε ομαδα που θα εξουδετερωσει το γαυρο και τετοια ηταν ολα σωστα...βλεπεις πολυ μπροστα τελικα!!!!ακομα και σε μια καπως καλη μερα(αφου περασαν τους 70 ποντους) παλι δεν καταφεραν να κερδισουν....για τους πεφερι δε θα μιλησω καν..δεν εχει νοημα αφου το πηραμε...!!!!δε θελω μονο γιανκοβιτς..με παπα ακουσες τιποτα????γουσταρα παντως ..και οταν ακουσα κατι για το ντορσει(δε μου το βγαζεις απ το κεφαλι μου με τιποτα)....ο διαμαντιδης εχθες βουλωσε στοματα..και ο πεδουλακης μετα ειπε πως επαιζε με προβληματα απο το δεκεμβρη(εγω νομιζα οτι το ειχε ξεπερασει)...ψυχαρα!!!
μακρύ το καλοκαίρι φίλτατε souldout για τις μεταγραφές εδώ είμαστε να τα λέμε.όχι ντόρσει πάντως.εκτός και αν βάλει μυαλό που δεν νομίζω.άσε που αν μείνουν όλοι δεν χωράει στην ομάδα.ο παναθηναικος το μόνο που χρειάζεται στην θέση 5 μετά και την προσθηκη του φώτση είναι ένα καλό επιθετικό 5αρι εκεί κατεμέ έχουμε το πρόβλημα αφού και ο χοντρός δεν τραβάει.εγώ ψηφίζω ασυζητητι μπατίστ εαν μείνει και ο σχορτσιανίτης που θα μείνει δηλ όλες οι άλλες θέσεις έχουν κλείσει.χοψωνίδης βλέπω να την κάνει για άλλες πολιτείες να πάρει και φράγκα.έχει βρει και δικαιολογία πλέον.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες