- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 00:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
nfs_maniac έγραψε:Δηλαδή αρκεί η βελτίωση της αντοχής και μόνο, για να σε κάνει υπερπαιχταρά και να διεκδικείς τίτλους επιπέδου Ευρωλίγκα, και μάλιστα η ντόπα σε κάνει να βάζεις και layup...Οκ, λογικό μου ακούγεται...
Αλήθεια την περίοδο που βρέθηκε ύποπτος ο Μπουρούσης, για θύμισε μου τι τίτλους είχε πάρει ο Ολυμπιακός? Να υποθέσω οτι η παρτίδα ήταν ληγμένη και δεν απέδωσε?
ρώτα κανέναν απο το nba να σου πει τι παίχτη σε κάνει η ντόπα στο μπασκετ.εγώ είμαι απο χωριό.ο μπουρούσης?αδικήθηκε το παλικάρι.παπαγάλοι ήταν αποδείχθηκε άλλωστε.η παρτίδα δεν ήταν ληγμένη απλά δενέφτανε για όλους.μετά που μάθανε και οι υπόλοιποι τα κατατόπια 2 πήρες θες κιάλλα?
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Πραγματικά λόγια του αέρα, χωρίς καμία απόδειξη... Μετά μάθανε οι άλλοι τα κακατόπια,ήταν απο χωρίο βλέπεις και δεν ήξεραν...
Όσο για το ΝΒΑ έρχεσαι στα λόγια μου... έχοντας παιχνίδια μέρα-μέρα, και έχοντας τεράστιες αποστάσεις να διανύσουν, εκεί ΝΑΙ χρειάζεσαι ντόπα για την αντοχή...
Όσο για το ΝΒΑ έρχεσαι στα λόγια μου... έχοντας παιχνίδια μέρα-μέρα, και έχοντας τεράστιες αποστάσεις να διανύσουν, εκεί ΝΑΙ χρειάζεσαι ντόπα για την αντοχή...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Πραγματικά λόγια του αέρα, χωρίς καμία απόδειξη... Μετά μάθανε οι άλλοι τα κακατόπια,ήταν απο χωρίο βλέπεις και δεν ήξεραν...
πλάκα κάνεις έτσι?μου λες ότι στο nba παίρνουν ντόπα επειδή έχουν πολλά ταξίδια και όχι για να πηδάνε πάνω απτην μπασκέτα ή για να έχουν εκρηκτικότητα που είναι πολύ βασική στο μπάσκετ ή για τους χψ λόγους μην τους γράψω όλους(αλήθεια και μόνο αντοχή να σου έδινε που δεν ισχύει φυσικά είναι άχρηστη στο μπάσκετ).για να κλείσω γιατί προφανώς δεν οδηγεί πουθένα σου έχω μία ερώτηση για το τέλος:ο μπολτ και όλοι οι τζαμαικανοί σπρίντερ είναι ντοπαρισμένοι ή όχι?
-
Βρε αδερφέ βλέπεις τι γράφεις? Με τα λεγόμενα σου δεν θα βλέπαμε παιχνίδια ΝΒΑ, αλλα ΝΒΑ Jam με παίχτες να πηδάνε στον Θεό!! Κάθε ομάδα θα είχε και 12-14 Jordan, γιατί τους έκανε....η ντόπα (όπως υποστηρίζεις). Η ντόπα αδερφέ ΔΕΝ μπορεί να κάνει θαύματα κατάλαβε το... Πάρε εσύ τον Γλυνιαδάκη και τέντωσε τον στην ντόπα, να δω αν σε μερικά χρόνια θα γίνει ο νέος Duncan...
Για το ερώτημα σου, φυσικά και είναι. Ασχολούνται όμως με ένα άθλημα που η ντόπα μπορεί να κάνει την διαφορά, μπορεί να τους δώσει αντοχές, μπορεί να τους δώσει δυνάμεις. Στο μπάσκετ όμως είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά, χρειάζεται τεχνική και ικανότητα, τι δεν καταλαβαίνεις? Άμα δεν μπορείς να σταυρώσεις βολή η ντόπα θα σου στείλει απο μόνη της την μπάλα στο πλεκτό?
Για το ερώτημα σου, φυσικά και είναι. Ασχολούνται όμως με ένα άθλημα που η ντόπα μπορεί να κάνει την διαφορά, μπορεί να τους δώσει αντοχές, μπορεί να τους δώσει δυνάμεις. Στο μπάσκετ όμως είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά, χρειάζεται τεχνική και ικανότητα, τι δεν καταλαβαίνεις? Άμα δεν μπορείς να σταυρώσεις βολή η ντόπα θα σου στείλει απο μόνη της την μπάλα στο πλεκτό?
-
nfs_maniac - Moderator
nfs_maniac έγραψε:Βρε αδερφέ βλέπεις τι γράφεις? Με τα λεγόμενα σου δεν θα βλέπαμε παιχνίδια ΝΒΑ, αλλα ΝΒΑ Jam με παίχτες να πηδάνε στον Θεό!! Κάθε ομάδα θα είχε και 12-14 Jordan, γιατί τους έκανε....η ντόπα (όπως υποστηρίζεις). Η ντόπα αδερφέ ΔΕΝ μπορεί να κάνει θαύματα κατάλαβε το... Πάρε εσύ τον Γλυνιαδάκη και τέντωσε τον στην ντόπα, να δω αν σε μερικά χρόνια θα γίνει ο νέος Duncan...
και πώς λες ότι είναι ντοπαρισμένοι ρε αρχηγέ?αφου δεν έχουν πιάσει κανένα.στο μπάσκετ και ειδικότερα στο σύχρονο ευρωπαικό μπάσκετ που οδεύει προς αμερικάνικους κανόνες το κατά πόσο ενας παίχτης είναι γρήγορος αλτικος εκρηκτικος τρέχει πάνω κάτω χωρίς να κουράζεται είναι το μισό του παντός να μην σου βάλω κιάλλο(και όλα αυτά τα δίνει η ντόπα). γιατί αν ο σπανούλης πχ αν δεν είχε εκρηκτικότητα θα ήταν γκέκας.η διαφορά του ολυμπιακού απτις άλλες ομάδες ήταν όλα τα παραπάνω."ενέργεια"στην κίνηση(κάτι που δίνει η ντόπα).όχι ενέργεια στο μυαλό ούτε μπασκετικές ικανότητες δεκαετίας 90-.για το nba συγνώμη γιατί βλέπεις κάτι διαφορετικό απο nbajump?απο παίχτες να πηδάνε στο θεό και να τρέχουν το γήπεδο σε 3-4sec?για τον γλυνιαδάκη...και τον λυπιρίδη να είχες αν τον πότιζες ντόπα απο παίχτης δ5 θα γινόταν παίχτης α1.όλοι οι έλληνες του στίβου από από αθλητές του κωλ..είδες που φτάσανε και ναι ρε αρχηγέ δεν ήταν μονο η αντοχή που αποχτήσανε που έχεις κολλήσει.τι θα ήταν ο κεντέρης χωρίς την ντόπα?γλυνιαδάκης.τι θα ήταν ο γλυνιαδάκης με ντόπα?μπορεί κεντέρης.
-
Καλά θα μου φύγουν τα μαλλιά με αυτά που βλέπω. Πές τα ρε maniac. Είναι δυνατών η ντόπα να σε κάνει πιο έξυπνο; το μπάσκετ θέλει και να σου κόβει. Δεν είναι τρέχω 100 μέτρα ευθεία και τέλος. Αν δεν έχεις μπασκετικό IQ τότε όση ντόπα και να πάρεις θα τρέχεις σα το κατσίκι μέσα στο γήπαιδο και θα τελειώνεις τον αγώνα με 2 πόντους και 10 λάθη. Και όσο για Μπουρούση μη λέτε ότι είμασταν ντοπέ τότε γιατί δεν σας συμφέρει. Αν είμασταν ντοπέ και μας @#!σατε κάθε χρόνο τότε πόσο ντοπέ είσασταν εσείς; ή μήπως εσείς είστε τόσο καλοί και αθλητικοί και μαμάτοι που χωρίς ντόπα μαμάτε αυτούς που είναι τίγκα στην ντόπα επί σειρά ετών; θα τρελλαθούμε τελείως; Δηλαδή αν ο Σπανούλης ή ο Διαμαντίδης δεν πέρνανε ντόπα δεν θα ήταν παιχτάρες; δηλαδή αν ντοπαριστώ εγώ τώρα για ένα χρόνο με γυμναστήριο παράλληλα κτλ θα γίνω παιχτάρα για Α1; παιδιά να βλέπουμε και τι λέμε.
Όσο για διαιτητές ειδικά εσάς τους παναθηναϊκούς δεν σας συμφέρει να μιλάτε. Δεν θυμάμαι χρονιά που να ΜΗΝ σας έπαιξαν οι διαιτητές. Και φυσικά ο μικρός (σε όλα) Γιαννακόπουλος θα συνέχιζε τη παράδοση. Απλά αυτός είναι και χούλιγκαν και τρομοκράτης. Έτσι έχει μάθει. Ούγκ! Εγώ σκοτώσει εσένα ούγκ! Φούφη δε φύγκει από εδώ ζωντανό! Μας το παίζει και μαγκάκι. Στην Ευρωλίγκα τα έκανε αυτά και έφαγε 150.000 πρόστιμο. Για να δούμε εδώ τι θα γίνει. Κάτι τέτοιοι άνθρωποι είναι που υποκινούν επεισόδια και αμαυρώνουν τον αθλητισμό. Οι πρόεδροι πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα όχι να φέρονται σαν ανεγκέφαλοι χούλιγκαν.
Τέλος, εγώ δεν είπα ότι έφταιγε αποκλειστικά η διαιτησία που χάσαμε. Παίξαμε χάλια στο 2ο ημίχρονο. Απλά η διαιτησία άλλαξε δραματικά στο 2ο λόγω επίθεσης Γιαννακόπουλου/μπράβων και εκνέβρισε ακόμα περισσότερο τους παίκτες μας ώστε να χάσουν τελείως την αυτοσυγκέντρωσή τους. Και δεν είναι μόνο οι 2 φάσεις που ανέφερα με Άντιτς και Χάινς. Αυτά είναι παραδείγματα. Είναι αρκετές οι φάσεις. Και αν ο Κατσίβελης έπρεπε να είχε βγεί με 5 νωρίς τότε το ίδιο και οι ψηλοί σας που δέρνανε τον Χάινς κανονικά κάτω από το καλάθι. Ας είμαστε αντικειμενικοί τουλάχιστον ρε παιδιά.
Όσο για διαιτητές ειδικά εσάς τους παναθηναϊκούς δεν σας συμφέρει να μιλάτε. Δεν θυμάμαι χρονιά που να ΜΗΝ σας έπαιξαν οι διαιτητές. Και φυσικά ο μικρός (σε όλα) Γιαννακόπουλος θα συνέχιζε τη παράδοση. Απλά αυτός είναι και χούλιγκαν και τρομοκράτης. Έτσι έχει μάθει. Ούγκ! Εγώ σκοτώσει εσένα ούγκ! Φούφη δε φύγκει από εδώ ζωντανό! Μας το παίζει και μαγκάκι. Στην Ευρωλίγκα τα έκανε αυτά και έφαγε 150.000 πρόστιμο. Για να δούμε εδώ τι θα γίνει. Κάτι τέτοιοι άνθρωποι είναι που υποκινούν επεισόδια και αμαυρώνουν τον αθλητισμό. Οι πρόεδροι πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα όχι να φέρονται σαν ανεγκέφαλοι χούλιγκαν.
Τέλος, εγώ δεν είπα ότι έφταιγε αποκλειστικά η διαιτησία που χάσαμε. Παίξαμε χάλια στο 2ο ημίχρονο. Απλά η διαιτησία άλλαξε δραματικά στο 2ο λόγω επίθεσης Γιαννακόπουλου/μπράβων και εκνέβρισε ακόμα περισσότερο τους παίκτες μας ώστε να χάσουν τελείως την αυτοσυγκέντρωσή τους. Και δεν είναι μόνο οι 2 φάσεις που ανέφερα με Άντιτς και Χάινς. Αυτά είναι παραδείγματα. Είναι αρκετές οι φάσεις. Και αν ο Κατσίβελης έπρεπε να είχε βγεί με 5 νωρίς τότε το ίδιο και οι ψηλοί σας που δέρνανε τον Χάινς κανονικά κάτω από το καλάθι. Ας είμαστε αντικειμενικοί τουλάχιστον ρε παιδιά.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Πολύ σωστά τα λένε και ο nfs_maniac και ο PetrifieD-
Πως είναι δυνατό να σε κάνει η ντόπα καλύτερο αθλητή; Όσον αφορά το πως δεν μπορεί να εντοπιστεί η ντόπα, ας ανατρέξει κάποιος στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν, με τις αποκαλύψεις για τα κλινικά εργαστήρια των Μίλαν και Γιουβέντους και τις μεταγγίσεις εμπλουτισμένου αίματος στους παίκτες τους.
Πως είναι δυνατό να σε κάνει η ντόπα καλύτερο αθλητή; Όσον αφορά το πως δεν μπορεί να εντοπιστεί η ντόπα, ας ανατρέξει κάποιος στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν, με τις αποκαλύψεις για τα κλινικά εργαστήρια των Μίλαν και Γιουβέντους και τις μεταγγίσεις εμπλουτισμένου αίματος στους παίκτες τους.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Ακριβώς οτι είπαν τα παιδιά παραπάνω... Και αν κλείσω με μια απορία? Ας υποθέσουμε οτι ο Ολυμπιακός ήταν ντοπέ... ΤΣΣΚΑ, Ρεαλ, Μπάρτσα που έχουν χαλάσει εκατομμύρια ευρώ για την κατάκτηση του τροπαίου, και έχουν φτάσει στο F4, αυτοί είναι καθαροί λογικά έτσι? κοίτα κάτι πράγματα όμως τους νίκησα.... (μάλλον είμαστε πιο ψαγμένοι στα φαρμακάκια απο τους Ρώσους πχ...)
-
nfs_maniac - Moderator
nfs_maniac έγραψε:Ακριβώς οτι είπαν τα παιδιά παραπάνω... Και αν κλείσω με μια απορία? Ας υποθέσουμε οτι ο Ολυμπιακός ήταν ντοπέ... ΤΣΣΚΑ, Ρεαλ, Μπάρτσα που έχουν χαλάσει εκατομμύρια ευρώ για την κατάκτηση του τροπαίου, και έχουν φτάσει στο F4, αυτοί είναι καθαροί λογικά έτσι? κοίτα κάτι πράγματα όμως τους νίκησα.... (μάλλον είμαστε πιο ψαγμένοι στα φαρμακάκια απο τους Ρώσους πχ...)
Να προσθέσω ότι είμαστε πιο ψαγμένοι ΚΑΙ από τους Αμερικανούς. Πώς αλλιώς τους νικήσαμε το 2006; Αλλά οι Ισπανοί ήταν ακόμα πιο ψαγμένοι από εμάς που είμασταν πιο ψαγμένοι από τους Αμερικανούς.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες