Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 08 Ιουν 2013, 17:27

Το ακούω απο πολλούς αυτο για το hangover,μαλλον θα το αποφύγω
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό korko » 09 Ιουν 2013, 13:36

είδα το parker με τον jason statham.καλό ήταν αλλά πρέπει να διαλέξει τι θέλει να κάνει.στην μισή ταινία είναι ήρεμος και φυσιολογικός άνθρωπος και στην άλλη μισή μεταμορφώνεται σε transporter...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Spahar » 09 Ιουν 2013, 13:49

korko έγραψε:είδα το parker με τον jason statham.καλό ήταν αλλά πρέπει να διαλέξει τι θέλει να κάνει.στην μισή ταινία είναι ήρεμος και φυσιολογικός άνθρωπος και στην άλλη μισή μεταμορφώνεται σε transporter...

Την είχα δει και εγώ πριν κανά μήνα. Ενώ γενικά γουστάρω Statham, εδώ κάτι δεν μου κόλλαγε. Λίγο η κλασική, αδιάφορη πλέον, ιστορία εκδίκησης, λίγο ο περίεργος ρυθμός, που λες και εσύ, κάτι πήγε στραβά.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 09 Ιουν 2013, 15:24

Απλώς θεωρώ πως οι ταινίες με τον statham πάνω κάτω ξέρεις πώς θα είναι. Αυτό είναι το κακό με τον ηθοποιό αυτό :(
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό korko » 09 Ιουν 2013, 16:22

εγώ γουστάρω κάργα τον statham.απλά σε κάποιες ταινίες όπως στο italian job ή το snatch είχε καθαρό ρόλο όπως και στο the bank job.στα άλλα που κάνει τα δικά του οκ.απλά σε αυτό στην μισή ταινία είναι άνθρωπος ληστής ίσως με κάποιες μαχητικές ικανότητες και στα τελευταία 30 λεπτά μεταμορφόνεται σε κάτι ανάμεσα σε transporter,crank και expendables.δεν κολλάει δηλαδή θέλω να πω.βέβαια ελπίζω στο νέο fast and furious να είναι μόνο κλασσικός transporter και η ταινία θα πετάει!!!
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Spahar » 09 Ιουν 2013, 17:38

korko έγραψε:βέβαια ελπίζω στο νέο fast and furious να είναι μόνο κλασσικός transporter και η ταινία θα πετάει!!!

H εμφάνιση στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά. Παίζει και η καλύτερη στιγμή της ταινίας.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό korko » 09 Ιουν 2013, 19:07

Spahar έγραψε:
korko έγραψε:βέβαια ελπίζω στο νέο fast and furious να είναι μόνο κλασσικός transporter και η ταινία θα πετάει!!!

H εμφάνιση στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά. Παίζει και η καλύτερη στιγμή της ταινίας.

συμφωνώ απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 10 Ιουν 2013, 17:22

Eiδα το Star Trek into the darkness ,σιγουρά καλύτερη απο την προηγούμενη αλλα γενικά την κανανε πολυ fast food ,ναι ειχε δράση,εφε και καποιες ωραιες στιγμές ( η μαχη με τους klingons)αλλα παλι για μένα δεν ήταν star trek....Πάλι δεν ειδα μαχιες με διαστημόπλοια, ο kerk ηταν το λιγότερο ανώριμος στον ρόλο του (αν και περίμενα καποια σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την πρώτη ταινία) και γενικά μια γρήγορη κατάσταση με πολλά κενά....(κανονικά έπρεπε να ξεκίναγιε πόλεμος με τους klingons αλλα πέρασε στο φλου) .

Σιγουρα αναπολώ το πλήρωμα του next generation (picard,data,worf) ... :(
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 11 Ιουν 2013, 03:51

Αρκετά διασκεδαστική ήταν η Συμμορία των Μάγων (Now You See Me).... Θα την πρότεινα σε όσους τους αρέσουν ταινίες όπως η συμμορία των 11 και The Italian Job.....
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό kostasarta » 11 Ιουν 2013, 15:38

το hobbit ειδα.πολυ καλο ηταν
kostasarta

Δημοσιευσεις : 44

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB