Deus Ex: Human Revolution

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 03 Οκτ 2011, 14:19

Με το χέρι στην καρδιά είναι ίδιο επίπεδο.

EDIT Απλά το πρώτο για την εποχή του είχε και ιδιαιτερότητα σα shooter νομίζω, κυρίως για το targeting system, αλλά μην περιμένεις αντίστοιχη πρόοδο και από το Human Revolution. Είναι πολύ καλό και σαν αυτόνομο FPS, με το cover του και το recoil του και τα όλα του, αλλά δεν είναι και groundbreaking.
Τελευταία επεξεργασία από Tobajaras και 03 Οκτ 2011, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 03 Οκτ 2011, 14:26

Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 03 Οκτ 2011, 14:43

Jedah έγραψε:Ερώτηση πρός όσους το έχουν παίξει: Είναι καλύτερο από το πρώτο Deus EX;

Γενικά ναι, στο ίδιο επίπεδο. Σημειολογικά, σε θέμα gameplay το cover καθώς και κάποια augments βελτιώνουν κατα τη προσωπική μου άποψη την εμπειρία ενώ σεναριακά είναι, με απλά λογία και χωρίς περισσότερη ανάλυση, το prequel του Deus Ex.
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 06 Οκτ 2011, 13:45

To τελείωσα χθες και το άρχισα αμέσως στο Give me Deus Ex. Μπορείτε να μου πείτε τι παίζει με το project D;; Θα κάνω καιρό να αρχίσω το πρώτο οπότε αν μπορεί κάποιος να μου δώσε περιληπτικά μια απάντηση θα είμαι ευγνώμον :D Δεν κατάφερα να βρω
τους Sarif και τον άλλο στο τέλος
αλλά νταξ.. Tώρα θα το πάω 100000% stelath όλο τον τίτλο και θα ψάξω να βρω όλα τα augmented kits.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Shepard » 10 Οκτ 2011, 19:04

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Οκτ 2011, 08:27

Deus Ex: Human Revolution – New Screenshots From ‘The Missing Link’ DLC
http://game-insider.com/2011/10/17/deus-ex-human-revolution-new-screenshots-from-the-missing-link-dlc/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Οκτ 2011, 12:53

Deus EX: Human Revoltion "The Missing Link" - Launch Trailer
http://n4g.com/news/867850/deus-ex-human-revoltion-the-missing-link-launch-trailer
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB