Demon souls
Αρκετά ωραιο,βαριέμαι βέβαια λίγο το farming
- Τώρα είναι 21 Ιούλ 2025, 05:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Ξαναποιασα το Black ops 2 για multiplayer μετα απο καιρο και λογικα μολις τελειωσουν οι εξετασεις θα δοκιμασω Grid 2
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Kingdoms of Amalur ανέλπιστα καλό συμφωνώ με τον προλαλίσαντα! Τρελαίνομαι για πανοπλίες και looting
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
Το Kingdoms of Amalur φοβάμαι να το αρχίσω παιδιά.Προτιμώ να ξεμπερδεύω πρώτα με αυτά που θέλουν πολύ λιγότερο χρόνο.
Κι έτσι άρχισα το Colin Mcrae:Dirt 2...ψιλοαπογοήτευση.Αμερικανιά όσο δεν πάει.Θα το τερματίσω και μόνο για το ιερό καθήκον. 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:Το Kingdoms of Amalur φοβάμαι να το αρχίσω παιδιά.Προτιμώ να ξεμπερδεύω πρώτα με αυτά που θέλουν πολύ λιγότερο χρόνο.Κι έτσι άρχισα το Colin Mcrae:Dirt 2...ψιλοαπογοήτευση.Αμερικανιά όσο δεν πάει.Θα το τερματίσω και μόνο για το ιερό καθήκον.
Και καλα κανεις που δεν το εχεις αρχισει το Το Kingdoms of Amalur.Απο αποψη διαρκειας παντα μιλαω.Ειδικα εγω που παταω ναι σε ολα τα Side quest εχω χαθει.Παντος ειναι πολυ καλο game.Στο θεμα μας τωρα,συνεχιζω το ICO HD.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Evergrey ακριβώς έτσι.Κι εγώ όποτε παίζω rpg δεν αφήνω side quest για side quest!Κι αυτό είναι πιστεύω το νόημα σ'αυτά τα παιχνίδια,να βυθίζεσαι στον κόσμο τους και όχι απλά να τερματίζεις το main story για να ξεμπερδεύεις.
Άφησα για λίγο το Dirt 2(22% παιχνιδιού)κι έπιασα το Catherine..περίεργο και εθιστικό!Εννοείται πως το έβαλα στο easy γιατί οι puzzle πίστες κάποια στιγμή κουράζουν κι αυτό που μ'ενδιαφέρει είναι η ιστορία του παιχνιδιού που είναι πολύ καλή.Αλλά 8 walkthroughs δεν τα κάνω(8+1 endings)..στο ένα θα κάνω τον τέλειο γαμπρό,στο άλλο το απόλυτο ρεμάλι και τα υπόλοιπα endings από το youtube.
Άφησα για λίγο το Dirt 2(22% παιχνιδιού)κι έπιασα το Catherine..περίεργο και εθιστικό!Εννοείται πως το έβαλα στο easy γιατί οι puzzle πίστες κάποια στιγμή κουράζουν κι αυτό που μ'ενδιαφέρει είναι η ιστορία του παιχνιδιού που είναι πολύ καλή.Αλλά 8 walkthroughs δεν τα κάνω(8+1 endings)..στο ένα θα κάνω τον τέλειο γαμπρό,στο άλλο το απόλυτο ρεμάλι και τα υπόλοιπα endings από το youtube.

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες