sony z-lg optimus g-htc one ή samsung galaxy s4?

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό dasterin » 25 Μάιος 2013, 14:37

Φυσικά το HTC ONE.
Άβαταρ μέλους
dasterin

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό soldout » 26 Μάιος 2013, 12:44

dasterin έγραψε:Φυσικά το HTC ONE.

htc one???giati omws???
soldout

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 26 Μάιος 2013, 13:55

soldout έγραψε:
dasterin έγραψε:Φυσικά το HTC ONE.

htc one???giati omws???

Εξαιρετική οθόνη,Κάμερα,το UI της htc είναι πανέμορφο,εξαιρετικά χαρακτηριστικά και δεν είναι τόσο παντόφλα όσο άλλα κινητά
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό soldout » 27 Μάιος 2013, 12:15

i camera tou htc einai kaliteri ap oti sta alla dio???alla kai i othoni se poio einai kaliteri???
soldout

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 27 Μάιος 2013, 12:20

Από δείγματα που είδα του htc είναι καλύτερη η κάμερά του. Και η οθόνη του htc είναι εξαιρετική...γενικά όταν μια οθόνη έχει 400+ ppi δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Το s4 απλώς έχει gorilla 3 ενώ το htc gorilla 2
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 27 Μάιος 2013, 15:01

Εγώ ανάμεσα σε htc one και S4 θα πήγαινα για το S4 λόγω των διαφόρων λειτουργιών της samsung, των αισθητήρων θερμοκρασίας και πίεσης, της μεγάλης υποστήριξης που έχει απo τους developers και από της ίδια την εταιρία και λόγο της μεγαλύτερης οθόνης. Το htc αν και είναι πολύ καλό και ωραίο απορρίπτεται αμέσως λόγο unibody κατασκευής επειδή θέλω να έχω την επιλογή να αλλάζω μπαταρία όταν ξεμένω. Στο S4 από την άλλη με ξενερώνει πολύ που δεν έχει ραδιόφωνο.

Γι' αυτό και κάθομαι με το S3 και περιμένω να δω τι θα βγει του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό soldout » 28 Μάιος 2013, 23:12

Devil_7 έγραψε:Εγώ ανάμεσα σε htc one και S4 θα πήγαινα για το S4 λόγω των διαφόρων λειτουργιών της samsung, των αισθητήρων θερμοκρασίας και πίεσης, της μεγάλης υποστήριξης που έχει απo τους developers και από της ίδια την εταιρία και λόγο της μεγαλύτερης οθόνης. Το htc αν και είναι πολύ καλό και ωραίο απορρίπτεται αμέσως λόγο unibody κατασκευής επειδή θέλω να έχω την επιλογή να αλλάζω μπαταρία όταν ξεμένω. Στο S4 από την άλλη με ξενερώνει πολύ που δεν έχει ραδιόφωνο.

Γι' αυτό και κάθομαι με το S3 και περιμένω να δω τι θα βγει του χρόνου.

ontws file...to radiofono mporei na akougetai ligo anousio alla exei megali simasia gia kathe xristi nomizw...to htc one exei radio..kserei kaneis???
soldout

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 29 Μάιος 2013, 08:44

Ναι έχει ράδιο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό soldout » 29 Μάιος 2013, 14:07

den mporw na katalavw???sti samsung ithelan na mimithoun tin apple kai to evgalan??
soldout

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 29 Μάιος 2013, 15:52

soldout έγραψε:den mporw na katalavw???sti samsung ithelan na mimithoun tin apple kai to evgalan??

Χαμηλότερο κόστος μήπως;
Άβαταρ μέλους
alexis13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB