Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 21 Μάιος 2013, 23:00

Iron Man 3 το Σάββατο και εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ αν και δεν είχα ακούσει και τα καλύτερα λόγια πριν πάω να τη δω
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 22 Μάιος 2013, 02:49

Iron man 3..Πολυ καλες εντυπωσεις,αραγε θα βγει κ 4?Το τελος ηταν νορμαλ αλλα υπονοησε κατι η μονο εμενα εψηνε και τεταρτο μερος? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό korko » 24 Μάιος 2013, 09:47

broken city.πολύ δυνατό καστ και καλούτσικο δράμα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Μάιος 2013, 18:33

Είδα χτες ξανά το The Mist. Πολύ ωραία ταινία. Πολύ αγωνία και είναι ωραία και τα μηνύματα που περνάει. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσει ο Stephen King και όχι μόνο.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Goss » 26 Μάιος 2013, 03:31

Iron Man 3...Δεν τρελάθηκα κιόλας. Το 1ο παραμένει το καλύτερο!!!
Άβαταρ μέλους
Goss

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 26 Μάιος 2013, 13:06

Έβαλα τις προάλλες να δώ το hunger games παρότι είχα τις αμφιβολίες μου(προέρχεται απο τριλογία bestseller βιβλίων που έχει γράψει .. ''κάποια'' , και το τελευταίο ανάλογο δείγμα ήταν τα twilight που σάρωσαν τα βραβεία ''βατόμουρων'' :lol: )
Η ταίνια λοιπόν με εξέπληξε ευχάριστα :) !!το σενάριο χωρις να είναι κάτι υπερβολιικά ευφάνταστο δημιουργεί με έξυπνο τρόπο ενα δέσιμο με τους χαρακτήρες και κάνει παράλληλα μια χαρακτηριστική πολιτική αλληγορία(ψεύτικα λόγια και χειραγώγηση κοινής γνώμης)!!Επίσης παρα τη μεγάλη διάρκεια δεν με κούρασε καθόλου αφού η αγωνία κλιμακώνεται σταδιακά και οι διάλογοι είναι ικανοποιητικόι!!
Μπορώ να πω ότι περιμένω με ενδιαφέρον να δώ τι άλλο θα δούμε απο το ''φλεγόμενο κορίτσι'' σε λιγους μήνες στο sequel!! (τα βιβλία δεν ψήνομαι να τα διαβάσω :P )
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 26 Μάιος 2013, 14:53

Million Dollar Baby... πολύ ωραία ταινία
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό korko » 26 Μάιος 2013, 14:59

είδα χτες το hansel and gretel:witch hunters.πλάκα είχε και αρκετές σκηνές γέλιου.βλέπεται ευχάριστα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό korko » 28 Μάιος 2013, 00:14

Fast and furious 6.αρκετά καλό με πάρα πολύ δράση.σε όσους άρεσε το προηγούμενο θα αρέσει και αυτό
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 28 Μάιος 2013, 03:49

Είδα για 1η φορά χτες το WALL-E. Μου άρεσε πολύ. Απο τα καλύτερα (για να μην πω το καλύτερο) animation.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB