Σύνθεση υπολογιστή για gaming

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό falcao1965 » 25 Μάιος 2013, 14:27

ok........μου αρεσε πιο πολυ το κουτι αυτο αλλα δες λιγο και αυτο το κουτι μιας και φτασαμε σε αυτην τη τιμη http://www.skroutz.gr/s/2837401/Thermal ... r-A31.html (χα χα χα χα κολημα για να βρω κουτι)ελεος.Γενικα το pc εστι πως το φτιακσαμε ειναι ok δηλαδη θα την κανει καλα την δουλεια του?
Άβαταρ μέλους
falcao1965

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 25 Μάιος 2013, 15:21

Ναι όλα είναι μια χαρά...απλώς γιατί επιμένω τόσο με το κουτί. Το corsair που σου έστειλα έχει τα πάντα. Usb 3.0, είναι έτοιμο για ssd έχει πολύ καλό εξαερισμό και cable management. Αν θες να φτιάξεις ένα καλό gaming pc αυτό το κουτί πρέπει να διαλέξεις. Είναι το καλύτερο στο είδος του. Ναι είναι απλό και δεν είναι το "τέρας" που μπορεί να θέλεις εσύ με τα εξογκώματα και το άγριο look αλλά είναι ο,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτήν την τιμή. Και τα 75Ε που κάνει είναι πολύ φθηνό για το τι προσφέρει. Το καλοκαίρι που έφτιαξα ένα pc για ένα φίλο έκανε 115 οπότε μόνο κερδισμένος θα βγεις. Από εκεί και πέρα όποιο κουτί και να διαλέξεις τη δουλειά του θα την κάνει απλώς θυσιάζεις την ποιότητα για το look αυτό μόνο. Μπορεί να ακουστώ υπερβολικός αλλά αυτά που μου στέλνεις εσύ είναι "πλαστικούρες" . π.χ το τελευταίο που μου έστειλες έχει 9 θύρες για optical drives Για ποιο λόγο ;) το corsair έχει 3 και στον υπόλοιπο χώρο έχει έναν ανεμιστήρα(look vs ποιότητα που σου έλεγα) Στο κουτί ειδικά που θα έχεις καθημερινή επαφή δε χρειάζεσαι περιττά πράγματα. Αυτό που σου προτείνω έχει 2 usb 3.0 που αν δε σου φτάνουν το πολύ πολύ αγοράζεις ένα εξωτερικό usb 3.0 hub για να έχεις περισσότερες θύρες usb. Ένα mic in και ένα audio out. 3 θέσεις για optical drive. Χώρο για 3 hdd και για 4 ssd. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις τη ζωή σου περίπλοκη. Εγώ αυτό έχω να πω τώρα από εκεί και πέρα είναι δικιά σου απόφαση. Ζύγισέ τα και διάλεξε τι προτιμάς
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό falcao1965 » 25 Μάιος 2013, 15:46

οκ με εχεις πεισει αλλα επιμενω και εγω για τον λογο οτι μετα απο χρονια αμα κανω αναβαθμιση το pc..κουτι να μην χρειαστει να αλλαξω και να παω σε μια αλλαγη καρτας γραφικων,επεξεργαστη και μια μητρικη τα βασικα που εχει ενα pc ετσι το σκεφτομαι τωρα δεν ξερω θα δειξει.
Άβαταρ μέλους
falcao1965

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 25 Μάιος 2013, 23:20

Μα ακριβως για αυτο το λογο σου λεω να παρεις το συγκεκριμενο κουτι ;) ξερω γω τωρα εισαι σε φαση gaming pc=τερας κουτι και σε 1-2 χρονια να μη σκεφτεσαι ετσι δεν ειναι κριμα να εχεις το αλλο κουτι να το βλεπεις. Το κλασσικο ειναι και διαχρονικο
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσίευσηαπό falcao1965 » 27 Μάιος 2013, 16:54

ok θα παρω αυτο το κουτι.Εσυ τι πιστευεις στο μελλον τι θα ητανε καλο να αναβαθμισω η να προσθεσω?
Άβαταρ μέλους
falcao1965

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 27 Μάιος 2013, 19:02

Μου στέλνεις σε pm αν θες τη σύνθεσή σου να σου πω ;)
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσίευσηαπό falcao1965 » 28 Μάιος 2013, 12:44

ok
Άβαταρ μέλους
falcao1965

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης