- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 19:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Supernatural
Λοιπον η πρωτη σειρα που κυριολεκτικα εχω καει να βλεπω κ ειμαι αρρωστος..Αν κ πολλες σεζον κ πανε να ξεκινησουν κ αλλη η σειρα παει παρα πολυ καλα (εχει κ τα χαζα επεισοδια εννοειται) αλλα γενικοτερα εχει μια ωραια μεγαλη πλοκη..Ανυπομονω για την νεα σεζον,κ νομιζω θα ειναι κ η τελευταια..
-
geoplak88 - Δημοσιευσεις : 58
Βασικα ο Θεος δεν θα εμφανιστει ποτε πιστευω..Κοιτα λενε οτι εχουν τα σεναρια για 10 σεζον..Εγω αν συνεχισει τοσο καλα η σειρα ας βγαλουν αλλες 100..Απλα να μην κανει κοιλια κ να μην χαλασει μονο..Αν κ οταν φτασει στο τελος πιστευω θα κλαψω..Τοσα χρονια βλεπω σαν τρελος,αδερφια μου εγιναν πλεον ο Σαμ κ ο Ντιν. 

-
geoplak88 έγραψε:Βασικα ο Θεος δεν θα εμφανιστει ποτε πιστευω..Κοιτα λενε οτι εχουν τα σεναρια για 10 σεζον..Εγω αν συνεχισει τοσο καλα η σειρα ας βγαλουν αλλες 100..Απλα να μην κανει κοιλια κ να μην χαλασει μονο..Αν κ οταν φτασει στο τελος πιστευω θα κλαψω..Τοσα χρονια βλεπω σαν τρελος,αδερφια μου εγιναν πλεον ο Σαμ κ ο Ντιν.
πιστευω οτι η εμφανιση του θεου,θα τους έδινε ένα καλο τέλος
Ασε που θελω να ακουσω το πως θα του μιλάει ο Ντιν

-
karlat89 - Δημοσιευσεις : 579
karlat89 έγραψε:geoplak88 έγραψε:Βασικα ο Θεος δεν θα εμφανιστει ποτε πιστευω..Κοιτα λενε οτι εχουν τα σεναρια για 10 σεζον..Εγω αν συνεχισει τοσο καλα η σειρα ας βγαλουν αλλες 100..Απλα να μην κανει κοιλια κ να μην χαλασει μονο..Αν κ οταν φτασει στο τελος πιστευω θα κλαψω..Τοσα χρονια βλεπω σαν τρελος,αδερφια μου εγιναν πλεον ο Σαμ κ ο Ντιν.
πιστευω οτι η εμφανιση του θεου,θα τους έδινε ένα καλο τέλος
Ασε που θελω να ακουσω το πως θα του μιλάει ο Ντιν![]()
![]()
Aχαχαχαχαχα..Καλα ενταξει ο Ντιν δεν υπαρχει με τις ατακες του κ τις γκριματσες του..

-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες