Γενικά, έχω ανάμεικτα συναισθήματα από χτες. Προσωπικά θα περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί το θέμα (κανά χρόνο πχ) και μετά από αρκετό καιρό θα δω. Το ίδιο ισχύει και για το PS4. Ας ωριμάσουν λίγο τα πράγματα με αυτές τις κονσόλες με τον καιρό δλδ και βλέπουμε. Δε χρειάζεται να κάνουμε βιαστικές κινήσεις.
Για την ώρα, έχω αρκετά games από αυτή τη γενιά για να με κρατήσουν.
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 23:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Χbox Οne
Εμενα για μια ωρα event αυτα που εδειξαν μου αρεσαν ασχετως οτι οσον αφορα τις υπηρεσιες θα δουμε μονο το 5%. Εγω θα περιμενω να τα δωσουν ολα και οι τρεις εταιριες στην Ε3 ωστε να αποφασισω τι θα κανω στο εγγυς μελλον. Βεβαια η πρωτη μου κονσολα θα ειναι PS4 η το XBOX One και μετα το Wii U.
Βεβαια 2 πραγματα δεν μου αρεσαν για το One. Περα απο τα μεταχειρησμενα τα οποια δεν αγοραζω αυτα που με προβληματισαν ηταν η απουσια του scart αλλα και οτι πρεπει να συνδεεις την κονσολα με το διαδικτυο μια φορα τουλαχιστον την ημερα ωστε να λειτουργησει.

Βεβαια 2 πραγματα δεν μου αρεσαν για το One. Περα απο τα μεταχειρησμενα τα οποια δεν αγοραζω αυτα που με προβληματισαν ηταν η απουσια του scart αλλα και οτι πρεπει να συνδεεις την κονσολα με το διαδικτυο μια φορα τουλαχιστον την ημερα ωστε να λειτουργησει.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
White Prince πέθανα στα γέλια με το βίντεο. Σήμερα η μόνη καλή είδηση για το xbox ήταν ότι από 100 φίλους η friend list θα πάει στους 1000. Εξτασιάστηκα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Πραγματικά απογοητευτικά, Μαπα παρουσιάση,ασχετα πραγματα ... τι να την κανω την τηλεοραση και της 50 μα..... παιχνίδια και αμμεσοτητα θελω....,
Αφηστε που η λογικη με τα μεταχειρισμένα που πραγματικά ''πόνεσε '' μεγαλή μερίδα απο gamers λογω στο οτι πολλοί τιτλοι ετσι που το πανε οχι μονο θα κλειδώσουν στα 30 ευρω (καλα στο Ελλαδισταν το κοβω για 45) αλλα δεν θα μπορεις να το δανειζεις η ακομα και να βρισκεις ευκαιριες ....Για μενα εκανε πολλα σφάλματα και σιγουρα δεν θα σκάσω 1day χρηματα για να με γδερνει για ενα μηχανημα που ουτε του χβοχ360 τους τιτλους εστω τον πρωτο χρονο δεν θα παιζει.....γιατι διαφορες θεαματικές δεν πιστευω να δουμε αναμεσα στο χ360 με το χβοχone σε τιτλους στην αρχη......
Αφηστε που η λογικη με τα μεταχειρισμένα που πραγματικά ''πόνεσε '' μεγαλή μερίδα απο gamers λογω στο οτι πολλοί τιτλοι ετσι που το πανε οχι μονο θα κλειδώσουν στα 30 ευρω (καλα στο Ελλαδισταν το κοβω για 45) αλλα δεν θα μπορεις να το δανειζεις η ακομα και να βρισκεις ευκαιριες ....Για μενα εκανε πολλα σφάλματα και σιγουρα δεν θα σκάσω 1day χρηματα για να με γδερνει για ενα μηχανημα που ουτε του χβοχ360 τους τιτλους εστω τον πρωτο χρονο δεν θα παιζει.....γιατι διαφορες θεαματικές δεν πιστευω να δουμε αναμεσα στο χ360 με το χβοχone σε τιτλους στην αρχη......
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Και εγώ προσωπικά απογοητεύτικα γιατί μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα. Ακούγαμε εδώ και τόσους μήνες για το περιβόητο καινούργιο xbox και τόσο η παρουσίαση χτες ήταν απογοήτευση όσο και οι ανακοινώσεις είναι η μία χειρότερη απο την άλλη. Ελπίζω να αλλάξει η τακτική της ms σχετικά με τα μεταχειρισμένα παιχνίδια γιατί δε γίνεται να σου βάζουν ΚΑΙ αυτόν τον περιορισμο(βλ.hmdi). Τέλος πάντων σε βάθος χρόνου θα δούμε τελικά αν αξίζει το σύστημα ή όχι. Προς το παρόν περιμένω να δω παιχνίδια για να έχω πλήρη εικόνα. Και σαφέστατα περιμένω να δω πώς θα είναι και το ps4 και ελπίζω η sony να παραδειγματιστεί απο τα λάθη της ms και να μη δούμε τα ίδια λάθη και στη δικιά της κονσόλα. Οπότε θα έλεγα πως οι αρχικές μου εντυπώσεις ήταν αρνητικές αλλά περιμένω να δω ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις απο την microsoft. 

-
alexis13 - Δημοσιευσεις : 167
Η παρουσίαση ήταν απλά κακή, όπως και να την δεις. Το θέμα είναι ότι απομένουν λιγότερο από 20 μέρες για την Ε3. Υποσχέθηκαν κάτι που πρέπει να παραδώσουν γρήγορα, πληροφορίες για παιχνίδια. Οπότε υπομονή μέχρι τότε και αν δεν ικανοποιήσουν και εκεί από το πολύ φτυάρισμα θα φτάσουμε Κίνα.
Πάντως αν στο θέμα games δείξουν υλικό και ικανοποιήσουν κόσμο τα περισσότερα αρνητικά θα ξεχαστούν.
Πάντως αν στο θέμα games δείξουν υλικό και ικανοποιήσουν κόσμο τα περισσότερα αρνητικά θα ξεχαστούν.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες