- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 08:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένες σειρές :)
karlat89 έγραψε:Τελείωσα το Battlestar galactica,και μπορώ να πω οτι πλέον είνια απο τις αγαπημένες μου
Το είδα και εγώ μέσα στο 2013 και όντως είναι μία πάρα πολύ καλή σειρά. Λίγο το τέλος μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσιάσε και όλο το σκηνικό με
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Spahar έγραψε:karlat89 έγραψε:Τελείωσα το Battlestar galactica,και μπορώ να πω οτι πλέον είνια απο τις αγαπημένες μου
Το είδα και εγώ μέσα στο 2013 και όντως είναι μία πάρα πολύ καλή σειρά. Λίγο το τέλος μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσιάσε και όλο το σκηνικό με, αλλά είναι top σειρά.Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ναι οντως,και εγω ειχα δύο θέματα ενα αυτο που αναφέρεις
-
karlat89 - Δημοσιευσεις : 579
karlat89 έγραψε:Spahar έγραψε:karlat89 έγραψε:Τελείωσα το Battlestar galactica,και μπορώ να πω οτι πλέον είνια απο τις αγαπημένες μου
Το είδα και εγώ μέσα στο 2013 και όντως είναι μία πάρα πολύ καλή σειρά. Λίγο το τέλος μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσιάσε και όλο το σκηνικό με, αλλά είναι top σειρά.Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ναι οντως,και εγω ειχα δύο θέματα ενα αυτο που αναφέρειςSpoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Ξεκίνησα να παρακολουθώ σείρες απο το House MD (όσο και αν με χάλασε κομματάκι το τέλος του)....
Πλέον λιώνω με Game of Thrones, Supernatural, Grimm, How I Met Your Mother και One Piece (αν μετράει)
Τώρα λέω να ξεκινήσω τα Once Upon A Time και Sons Of Anarchy, ενώ με ενδιαφέρον περιμένω και το Under The Dome....
Πλέον λιώνω με Game of Thrones, Supernatural, Grimm, How I Met Your Mother και One Piece (αν μετράει)

Τώρα λέω να ξεκινήσω τα Once Upon A Time και Sons Of Anarchy, ενώ με ενδιαφέρον περιμένω και το Under The Dome....
-
ili@s86 - Δημοσιευσεις : 162
Απο συγχρονες σειρες εχω δει προσφατα/βλεπω Dexter,Homeland,Breaking Bad,Sons of anarchy,
The IT crowd (προγονος Big Bang Theory) , Big Bang Theory, How I met your mother,
Continuum, Fringe (sci-fi περιπετειες),
Burn Notice (περιπετεια), Arrow (απο τον γνωστο ηρωα),
Game of thrones (Αλλα μ αρεσει πολυ λιγοτερο απο ολα τα υπολοιπα),
Sherlock (οπωσδηποτε οποιος δεν εχει δει)
Walking dead, Under the Dome..
Και θα ξεκινησω το Hostages!!!!
The IT crowd (προγονος Big Bang Theory) , Big Bang Theory, How I met your mother,
Continuum, Fringe (sci-fi περιπετειες),
Burn Notice (περιπετεια), Arrow (απο τον γνωστο ηρωα),
Game of thrones (Αλλα μ αρεσει πολυ λιγοτερο απο ολα τα υπολοιπα),
Sherlock (οπωσδηποτε οποιος δεν εχει δει)
Walking dead, Under the Dome..
Και θα ξεκινησω το Hostages!!!!
- senso
- Δημοσιευσεις : 21
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες