- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 21:43 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
sony z-lg optimus g-htc one ή samsung galaxy s4?
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ο φίλος ρώτησε ποιο είναι το καλύτερο από αυτά τα 4. Σαν μηχάνημα είναι πιστεύω το s4 τώρα αν βάλουμε και άλλες μεταβλητές όπως είναι η τιμή και η αισθητική τότε η κατάταξη ενδεχομένως να διαφέρει. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της "πλαστικούρας" γιατί αν σου πέσει το κινητό δε θα πρέπει να ανησυχείς μη χαλάσει όσο θα ανησυχούσες με το αλουμίνιο ή το γυαλί οπότε η άποψή μου για το πλαστικό είναι αυτή. Τώρα, όσον αφορά το design κομμάτι ψηφίζω htc one επειδή εμένα μου αρέσει το minimalistic design που έχει. Τέλος, μια πολύ καλή προσθήκη που έχει το xperia z έναντι των άλλων είναι ότι είναι αδιάβροχο. Θα συμφωνήσω κι εγώ πως το g είναι κάπως ξεπερασμένο.Από εκεί και πέρα διαλέγεις και παίρνεις. 

-
alexis13 - Δημοσιευσεις : 167
Όχι μόνο σε s4 έχω δει βίντεο full hd και είναι φοβερό.Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να βάλεις ένα βίντεο από το youtube και να δεις την διαφορά στις οθόνες.Επίσης στο χέρι είναι πολύ καλό το s4,απλά θέλει να πάρεις μια θηκούλα για καλύτερο κράτημα γιατί γλιστράει λίγο.Έχω το s2 και δεν μου φάνηκε πολύ μεγάλο το s4.Πιστεύω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε κάποιο μαγαζί και να τα δεις από κοντά.Τότε θα αποφασίσεις καλύτερα.Αν και προσωπικά δεν θα έδινα 740 για κινητό ποτέ,δεν έχω και τα λεφτά,αλλά και ούτε πιστεύω ότι αξίζει να έχεις τόσο ακριβό κινητό.Είναι σαν να κυκλοφορείς με 740 ευρώ στο πορτοφόλι.Σκέψου να στο κλέψουν θα τα κλαις μετά.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
[quote="T_K_L_L_LUIGI"]Όχι μόνο σε s4 έχω δει βίντεο full hd και είναι φοβερό.Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να βάλεις ένα βίντεο από το youtube και να δεις την διαφορά στις οθόνες.Επίσης στο χέρι είναι πολύ καλό το s4,απλά θέλει να πάρεις μια θηκούλα για καλύτερο κράτημα γιατί γλιστράει λίγο.Έχω το s2 και δεν μου φάνηκε πολύ μεγάλο το s4.Πιστεύω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε κάποιο μαγαζί και να τα δεις από κοντά.Τότε θα αποφασίσεις καλύτερα.Αν και προσωπικά δεν θα έδινα 740 για κινητό ποτέ,δεν έχω και τα λεφτά,αλλά και ούτε πιστεύω ότι αξίζει να έχεις τόσο ακριβό κινητό.Είναι σαν να κυκλοφορείς με 740 ευρώ στο πορτοφόλι.Σκέψου να στο κλέψουν θα τα κλαις μετά.[/quo
egw exw parei to s3..logw epidotisis...alla to s4 einai ligo pio grigoro ap t alla ,exei kai kapoies leitourgies protoporiakes gia mena..omws ap tin alli to sony to 16ari exi 40 euro pio liga...kai to htc exei 10 euro ligotera...kai einai 32ari nomizw pws to htc einai mia kali epilogi!!!vevea den mporw na katalavw kai ayto pou legetai gia ti samsung kai tin plastikoura..emena de me noiazei katholou!!!kai den eimai kai toso yper twn unibody..tha paw vevea klasika kai se katastima kai tha ta sigkrinw apo konta!!!
egw exw parei to s3..logw epidotisis...alla to s4 einai ligo pio grigoro ap t alla ,exei kai kapoies leitourgies protoporiakes gia mena..omws ap tin alli to sony to 16ari exi 40 euro pio liga...kai to htc exei 10 euro ligotera...kai einai 32ari nomizw pws to htc einai mia kali epilogi!!!vevea den mporw na katalavw kai ayto pou legetai gia ti samsung kai tin plastikoura..emena de me noiazei katholou!!!kai den eimai kai toso yper twn unibody..tha paw vevea klasika kai se katastima kai tha ta sigkrinw apo konta!!!
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
xenofon έγραψε:soldout έγραψε:omws ap tin alli to sony to 16ari exi 40 euro pio liga...kai to htc exei 10 euro ligotera...
Τι 700 τι 730 τι 740. Αν διαθέτεις τόσα χρήματα για κινητό δεν είναι αυτό το κριτήριο επιλογής ούτε αν έχουν ακρίβως τα ίδια χαρακτηριστικά.
paizei kapoio rolo kai i timi gia to gegonos oti me ta xrimata pou eksoikonomeis..mporeis na pareis ti thiki ,ti memvrani h akoma kai ena bluethooth..den einai amelitea posotita!!!
- soldout
Θα συμφωνήσω με τον Xenofon όταν δίνεις τόσα χρήματα δεν σε νοιάζουν τα 30 ευρώ παραπάνω για τα υπόλοιπα που θα χρειαστείς.Στην τελική αν τα μετράς γιατί να πάρεις τόσο ακριβό κινητό;

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Θα συμφωνήσω με τον Xenofon όταν δίνεις τόσα χρήματα δεν σε νοιάζουν τα 30 ευρώ παραπάνω για τα υπόλοιπα που θα χρειαστείς.Στην τελική αν τα μετράς γιατί να πάρεις τόσο ακριβό κινητό;
gt etsi mporeis na kerdiseis ena aksesouar gia to kinito sou...den lew oti paizei simantiko rolo...apla oti einai enas paragontas!!!
- soldout
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες