News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 17 Μάιος 2013, 13:45

Gohan έγραψε:Δε ξερω ισως γιατι ηλικιακα δε προλαβα τα τα αγαπησω παρολου που τα θυμαμαι να παιζουν στην τηλ και στα gb της εποχης δε μου κανει καμια αισθηση αυτη η σειρα.
Τα Pokemon έχουν εθιστικό gameplay και σύστημα level up.Επίσης η αγορά ενός Pokemon παιχνιδιού είναι πολύ καλό value for money γιατί θα ασχοληθείς ατελείωτες ώρες.

Gohan έγραψε:Σεβομαι οτι ειναι καλα παιχνιδια και κατανοω πληρως των ενθουσιασμο καποιων. Εδω εγω πχ καθομαι και αγοραζω τα μετρια προς κακα dragon ball παιχνιδια προς αναμησιν των παιδικών μου χρονων!
Πιστεύω πως δεν θα πρέπει να αφήνεις την νοσταλγία να σε επηρεάζει στην αγορά ενός παιχνιδιού,στη συγκεκριμένη περίπτωση του Dragonball.Μην σου πω πως κακό κάνεις στο franchise αγοράζοντας κακά παιχνίδια υποστηρίζοντας έτσι την Namco.Φιλικά πάντα. :D
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό Gohan » 17 Μάιος 2013, 18:04

Εννοειται δικιο εχεις αλλα για μενα οταν ενα παιχνιδι οσο κακο και αν ειναι με κανει να γυρνω στα παιδικα μου χρονια αυτοματως αξιζει να ασχολουμαι μαζι του. Ειναι και για ποιους λογους παιζει κανεις. Εγω ας πουμε ξεκινησα γιατι μου αρεσε η προοπτικη ενος εικονικου ταξιδιου/περιπετειας σε ενα μαγικο κοσμο χρωματων/μουσικής/αγωνιας/δρασης για να καταληξει τελικα στη χαλαρωση και την ικανοποιηση οτι ολοκληρωσες μια ωραια εμπειρια (κατι σαν καθαρση ας πουμε). Πλεον ομως με το βεβαρυμενο ωραριο λογω δουλειας, καθημερινης πιεσης και στρες στον παραπανω λογο προσθετω και εναν ακομη: παιζω για να ξεχνιεται το μυαλο μου και να ηρεμω. Εκει κολλα πολλες φορες το νοσταλικο gaming.
On topic ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει καινενα dragon ball z παιχνιδι στο 3ds? To supersonic warriors ηταν απο τα πιο αξιολογα παιχνιδια στο συμπαν db οπως και το db adventure advance! Κυκλοφορησε ενα με καρτες στην ιαπωνια αλλα δε τρελαθηκα...
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Gohan » 24 Μάιος 2013, 10:22

Μη εχοντας τερματισει ακομη το luigi's mansion μετα το κατεβασμα του demo project x zone προστεθηκε ακομη ενα παιχνιδι για αγορα στο 3ds μου για το καλοκαιρι! Με περιμενουν ηδη τα nsmb2,mhu3,fire emblem, dkc.... μικρο τελικα το καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσίευσηαπό vegeta13 » 31 Μάιος 2013, 16:11

Άβαταρ μέλους
vegeta13

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 31 Μάιος 2013, 16:52

Όχι που θα τους ξέφευγε ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 31 Μάιος 2013, 17:19

nkav64 έγραψε:Όχι που θα τους ξέφευγε ;)

Εσύ φταις για όλα...

Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 02 Ιουν 2013, 05:45

Και να κυκλοφορησει αυτη η κασετα, δε νομιζω να εχουμε φαινομενο ds. Τα updates του 3ds ειναι μακραν περισσοτερα και πιο σημαντικα απο του ds καθως κι ολο το online χτισιμο του.

Απο κει και περα, αναρωτιεμαι γιατι απο το να βγαζει Updates καθε 3 και λιγο, δεν κανει μια μηνυση σε καμια r4-acecard κλπ. απο τη στιγμη που στα σαιτ τους αναφερουτν ρητα οτι παιζουν roms! A και μην ξεχνιομαστε, αν ριχνουν και τις τιμες που και που σε κανα παλιο παιχνιδι, λιγος κοσμος θα εχει την αναγκη να ψαχνεται για τετοιες λυσεις,,,
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Gohan » 03 Ιουν 2013, 19:59

Αργα η γρηγορα θα συμβει... Να εισαγουν κατηγορια players choice και για το 3ds ετσι ωστε να πεφτουν οι τιμες των παιχνιδιων μετα απο ευλογο διαστημα και να εμπλουτισουν με snes/n64/mega drive και ο,τι αλλο καλυτερο τη virtual console και να ενσωματωσουν περισσοτερες mediaκες εφαρμογες και δεν εχουν να φοβηθουν τιποτε!
Άβαταρ μέλους
Gohan

Sonic Lost World και Shin Megami Tensei IV 3DS Trailers

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 14 Ιουν 2013, 18:51

Sonic Lost World Nintendo 3DS Trailer

Nintendo 3DS - Shin Megami Tensei IV Ritual Trailer
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό Gohan » 14 Ιουν 2013, 20:08

Μεγαλη κυκλοφορια το shin megami για τους οπαδους του ειδους! ΤΟ sonic θα παιχτει στο wii u.
Άβαταρ μέλους
Gohan

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB