- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 15:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Οτι και να πει κανείς είναι λίγο... όλα copy-paste με πέρσι, τόσες ομοιότητες που πραγματικά ανατριχιάζεις... Ο ξεγραμμένος για πολλούς Ολυμπιακός που έκανε ένα χάλια ξεκίνημα στην πρώτη φάση, που έψαχνε ταυτότητα, που βρέθηκε μία ήττα μακρυά απο τον αποκλεισμό, κατάφερε να περάσει F4 έχοντας το μικρότερο budget αλλα την μεγαλύτερη ψυχή για ακόμα μία χρονιά. Σε ημιτελικό-τελικό ακόμα μια φορά αουτσάιντερ, κάνοντας όμως απίστευτη ανατροπή κατέκτησε το τρόπαιο, κάνοντας την ευρώπη να παραμιλάει...
Σεβασμός προς όλα τα παιδιά οτι και αν κάνουν απο εδώ και πέρα, και απο εμένα προσωπικά ένα μεγάλο συγνώμη στον Μπαρτζώκα, γιατί ήμουν κι εγώ ένας απο τους πολλούς που τον αμφισβήτησα και με την πρώτη στραβή τον έκραζα...
Σεβασμός προς όλα τα παιδιά οτι και αν κάνουν απο εδώ και πέρα, και απο εμένα προσωπικά ένα μεγάλο συγνώμη στον Μπαρτζώκα, γιατί ήμουν κι εγώ ένας απο τους πολλούς που τον αμφισβήτησα και με την πρώτη στραβή τον έκραζα...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nkav64 έγραψε:Έπειτα από το χθεσινό θρίαμβο στο μπάσκετ έκλεισαν πολλά στόματα. Μπράβο σε όλους. Δεν ξέρω αλλά όπως και πέρσι όταν είδα το ζωντανό τοτέμ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Μιλαν Τόμιτς, να σηκώνει το κύπελλο με διαπέρασε ένα ρίγος συγκίνησης. Ποιός ξέρει ίσως γιατί είναι ο τελευταίος που έχει απομείνει στην ομάδα και έχει συνδέσει το όνομά του με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ την τελευταία 20ετία.
Όσο για τον τελικό κυπέλλου, τι να λέμε με τα χάλια μας. Άξιος κυπελλούχος έπρεπε να είναι Αστέρας. Ούτε Γιάχους, ούτε Γιαχνήςδες ούτε κανέναν άλλον δεν χρειαζόμαστε. Αν καταλογιζόταν το καθαρό πέναλτι του Μανιάτη σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έτσι πέρνουν αέρα και οι μονίμως δευτεροτρίτοι (καλα δε συζητάμε για τα φετινά τους χάλια) και λένε πάλι ότι τους κατέβει.
Άφησα για το τέλος το ΜΠΡΑΒΟ στο Μπαρτζώκα, τον πρώτο Έλληνα προπονητή που κατέκτησε τη Euroleague. Δεν τον πιστεύαμε αλλά τελικά μας έβαλε τα γυαλιά. Όχι μόνο ξέρει πως να διατηρεί τη ηρεμία στην ομάδα αλλά πάνω απ' όλα κατέχει το ότι εάν παίξεις καλά δεν έχεις να φοβηθείς ούτε διαίτησίες ούτε τίποτα. Αν τον παρατηρήσατε την περισσότερη ώρα βρισκόταν στην άκρη του παγκου, μακριά από γραμματείες, μακριά από κομισάριους, μακριά από διαιτητές.
ολοι χαρηκαμε που το πηρατε στο μπασκετ αλλα δηλωσεισ δεν χρειαζομαστε κανεναν και αιωνια δευτεροτριτοι σωστο ειναι να μην γινονται γιατι ειναι εριστηκες.ειχαμε τον καπετανιο ολα δικα μασ καποτε ειχατε κοκκαλη και μαρινακη τωρα ακομα μεγαλυτερα λαμογια ολα δικα σασ τωρα.ελλαδα.ετσι παει
-
ASIMODRAKOS - Δημοσιευσεις : 24
ASIMODRAKOS έγραψε:ολοι χαρηκαμε που το πηρατε στο μπασκετ αλλα δηλωσεισ δεν χρειαζομαστε κανεναν και αιωνια δευτεροτριτοι σωστο ειναι να μην γινονται γιατι ειναι εριστηκες.ειχαμε τον καπετανιο ολα δικα μασ καποτε ειχατε κοκκαλη και μαρινακη τωρα ακομα μεγαλυτερα λαμογια ολα δικα σασ τωρα.ελλαδα.ετσι παει
Για να έκανα αυτό το σχόλιο προφανώς κάτι άλλο διάβασα πρώτα

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:ASIMODRAKOS έγραψε:ολοι χαρηκαμε που το πηρατε στο μπασκετ αλλα δηλωσεισ δεν χρειαζομαστε κανεναν και αιωνια δευτεροτριτοι σωστο ειναι να μην γινονται γιατι ειναι εριστηκες.ειχαμε τον καπετανιο ολα δικα μασ καποτε ειχατε κοκκαλη και μαρινακη τωρα ακομα μεγαλυτερα λαμογια ολα δικα σασ τωρα.ελλαδα.ετσι παει
Για να έκανα αυτό το σχόλιο προφανώς κάτι άλλο διάβασα πρώτα
προφανως αλλα ισωσ ειχε δικιο αυτοσ που το ανεφερε.ειδικα οσο αφορα τα προσωπα που κανουν κουμαντο στο ποδοσφαιρο.διοτι οι ομαδεσ ειναι απλα επιχειρησεις πια...
-
ASIMODRAKOS - Δημοσιευσεις : 24
nkav64 έγραψε:ASIMODRAKOS έγραψε:προφανως αλλα ισωσ ειχε δικιο αυτοσ που το ανεφερε.ειδικα οσο αφορα τα προσωπα που κανουν κουμαντο στο ποδοσφαιρο.διοτι οι ομαδεσ ειναι απλα επιχειρησεις πια...
Καλύτερα να αφήσουμε τα περι δικαίων και αδίκων γιατί άκρη δεν πρόκειται να βγει...[/quot
nai ontws..ara as ta afisoume etsi..mia xara pane opws mas simferei..sesti logiki!!!
mpravo ston basketiko olimpiako...oloi to paradexontai..kati vevaia pou den sinevei pote me tin aytokratoria tou panathinaikou...gt poli apla thelei kai ligo filotimo na paradexteis ton aionio antipalo sou (opws ekane p.x. o diamantidis) kati pou den exoun oi paragontes tou olimpiakou...
oso gia ti mpala...kai mono oti den paradexeste kapoia pragmata h kanete oti den ta vlepete....exete katastrepsei ta panta kiriolektika...pleon gelane oloi!!!
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
soldout έγραψε:nkav64 έγραψε:ASIMODRAKOS έγραψε:προφανως αλλα ισωσ ειχε δικιο αυτοσ που το ανεφερε.ειδικα οσο αφορα τα προσωπα που κανουν κουμαντο στο ποδοσφαιρο.διοτι οι ομαδεσ ειναι απλα επιχειρησεις πια...
Καλύτερα να αφήσουμε τα περι δικαίων και αδίκων γιατί άκρη δεν πρόκειται να βγει...[/quot
nai ontws..ara as ta afisoume etsi..mia xara pane opws mas simferei..sesti logiki!!!
mpravo ston basketiko olimpiako...oloi to paradexontai..kati vevaia pou den sinevei pote me tin aytokratoria tou panathinaikou...gt poli apla thelei kai ligo filotimo na paradexteis ton aionio antipalo sou (opws ekane p.x. o diamantidis) kati pou den exoun oi paragontes tou olimpiakou...
oso gia ti mpala...kai mono oti den paradexeste kapoia pragmata h kanete oti den ta vlepete....exete katastrepsei ta panta kiriolektika...pleon gelane oloi!!!
Γράφε Ελληνικά....

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες