Zero Escape: Virtue's Last Reward

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 09 Μάιος 2013, 15:45

alex4444 έγραψε:Τι τελεια υπηρεσια το ps plus!

@nkav64 Το 999 το εχω τερματισει και λατρεψει σαν θεο! Η επομενη αγορα μου ειναι πια τοσο ξεκαθαρη...

Άλεξ, τα είπαμε: Μην αργείς να το πάρεις. Θα πάθεις εγκεφαλικά στο τέλος.

Χαλαρά πιστεύω τα ΖΕ είναι ό,τι καλύτερο από σεναριακή άποψη που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Και δε το λέω επειδή είναι τυφλωμένος από την πόρωση, αλλά πραγματικά αυτό το συναίσθημα του να μη μπορώ να πάρω το μυαλό μου από δαύτα, το παθαίνω πάρα πολύ σπάνια πλέον.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό spinemm » 09 Μάιος 2013, 16:54

Εμενα δεν μου πολυαρεσε με "κουρασαν" οι πολυ διαλογοι kai στο τελος το εσβησα απο την καρτα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 09 Μάιος 2013, 16:59

spinemm έγραψε:Εμενα δεν μου πολυαρεσε με "κουρασαν" οι πολυ διαλογοι kai στο τελος το εσβησα απο την καρτα.

Δώστου μία ευκαιρία, θα σε ανταμείψει όσο προχωράει. Πραγματικά δε έκανα fanboy-ίστικες δηλώσεις όταν έλεγα πως τέτοιο πράγμα σπάνια βιώνεις σε videogame. Απλά θα ήθελα να το παίξουν περισσότερα άτομα, γιατί είναι κρίμα να περνάνε έτσι "απαρατήρητα" τέτοια games.

Αλλά εντάξει, άμα δε σου αρέσει το είδος δε μπορεί να γίνει κάτι.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 09 Μάιος 2013, 17:24

Ειναι ιδιαιτερο ειδος το visual novel. Απο το 999 ειχα πει πως καποιους θα τους κουρασει, αλλα για τους υπολοιπους προκειται για σπανια εμπειρια που μονο ετσι μπορει να μεταδωθει. Η αφηγηματικη δυναμη ενος βιβλιου δεν εχει αντικαταστατη.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό spinemm » 09 Μάιος 2013, 20:25

@G3n3raL86 μετα απο αυτα που διαβασα απο εσενα και τους nkav64, alex4444 για το παιχνιδι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θα το ξανα"φορτωσω" στο PSVITA (ελεω PLUS) για να του δωσω ακομα μια ευκαιρια, ΟΧΙ το συγκεκριμενο ειδος δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει σαν παιχνιδι, απλα επειδη δεν εχω πλεον την πολυτελεια του χρονου, ξερεις θελω ενα παιχνιδι για να περασω "καλα" και οχι ενα παιχνιδι που νοιωθω οτι θα με "κουρασει" :oops:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 09 Μάιος 2013, 20:38

spinemm έγραψε:@G3n3raL86 μετα απο αυτα που διαβασα απο εσενα και τους nkav64, alex4444 για το παιχνιδι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θα το ξανα"φορτωσω" στο PSVITA (ελεω PLUS) για να του δωσω ακομα μια ευκαιρια, ΟΧΙ το συγκεκριμενο ειδος δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει σαν παιχνιδι, απλα επειδη δεν εχω πλεον την πολυτελεια του χρονου, ξερεις θελω ενα παιχνιδι για να περασω "καλα" και οχι ενα παιχνιδι που νοιωθω οτι θα με "κουρασει" :oops:

Τότε καλό θα είναι να ξεκινήσεις από το 999 μιας που είναι το prequel. Φαντάζομαι πως to διάβαζεις όταν το λέγαμε πριν από καιρό.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 09 Μάιος 2013, 20:40

G3n3raL86 έγραψε:Τότε καλό θα είναι να ξεκινήσεις από το 999 μιας που είναι το prequel. Φαντάζομαι πως to διάβαζεις όταν το λέγαμε πριν από καιρό.

Το 999 δεν έχει βγει για το PSVita ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό spinemm » 09 Μάιος 2013, 20:41

Nαι το διαβασα, το θεμα ειναι οπως εχεις καταλαβει :) δεν ειμαι και η ΠΙΟ :twisted: τρελλη φαν :D της ΝΙΝΤΥ οποτε να δω σε πια κονσολα θα το παιξω, εχει βγει για wii? ή gameboy :lol: , gameboy advance :lol: Που ειναι και τα μονα που εχω πια απο κονσολες της ΝΙΝΤΥ?

Απο την αλλη να δω τι θα πρωτοπρολαβω να παιξω......CATHERINE, Sine Mora, Lego Lord of the Rings,
Lego Pirates of the Caribbean, Sly Cooper, INJUSTICE Gods among US, Gears of War 1,3 KAI πριν απο λιγο κατεβηκε και το ΗΙΤΜΑΝ (PLUS ισως η καλυτερη υπηρεσια σε οποιαδηποτε κονσολα!!!)

Τοσα πολλα παιχνιδια ΤΟΣΟΣ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΑ!!! :(
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 09 Μάιος 2013, 21:12

Το παιχνίδι είναι παιχνιδάρα και δεν έχει και τελικά τόσα παράδοξα όσα λέγανε! Περιμένω με αγωνία το κλείσιμο της τριλογίας!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 09 Μάιος 2013, 21:27

nikkork έγραψε:Το παιχνίδι είναι παιχνιδάρα και δεν έχει και τελικά τόσα παράδοξα όσα λέγανε! Περιμένω με αγωνία το κλείσιμο της τριλογίας!

Είμεθα αρκετοί βλέπω, χαίρομαι :)

Λογικά θα κάνει κανά 1,5-2 χρόνια μέχρι να βγει...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB