- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 15:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
majorfox έγραψε:Mιάς και πλησιάζει το ''Τhe Last of us'' ειπα να δω ξανά το ''The Road'' . Οσοι δεν το έχετε δει ακόμα και περιμένετε τον νεο τίλο, μην την χάσετε !
Χμμ φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον. Πως και δεν την είχε πάρει το μάτι μου...Λογικά θα είναι η επόμενη που δω!
-
Goss - Δημοσιευσεις : 42
Ειδα το django unchained. Tarantino στα καλυτερα του! Φανταστική ταινια, φοβερο western!
Το life of p επισης ταινιαρα, με κρατησε χωρις να βαρεθω πολυ ωραια αφηγηση και μακραν η καλυτερη φωτογραφια σε ταινια που θυμαμαι να εχω δει ποτε μου! Πραγματικα εμενα με το στομα ανοικτο! Το 3d επισης προσεγμενο χωρις να βγαζει ματι και χωρις crosstalk.
Tελος το Χομπιτ 3d μου αρεσε, το βρηκα αρκετα διασκεδαστικο και περιμενω τη συνεχεια!
Το life of p επισης ταινιαρα, με κρατησε χωρις να βαρεθω πολυ ωραια αφηγηση και μακραν η καλυτερη φωτογραφια σε ταινια που θυμαμαι να εχω δει ποτε μου! Πραγματικα εμενα με το στομα ανοικτο! Το 3d επισης προσεγμενο χωρις να βγαζει ματι και χωρις crosstalk.
Tελος το Χομπιτ 3d μου αρεσε, το βρηκα αρκετα διασκεδαστικο και περιμενω τη συνεχεια!
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες