Iron Sky.
Είχε τις στιγμές της.
- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 10:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Είδα χτες το Cloud Atlas. Πολύ μπερδεμένη ταινία αλλά μου άρεσε. Τα περισσότερα από τα μυνήματα που θέλει να περάσει τα κατάλαβα. Βέβαια αν θέλετε να την δείτε προτείνω να μην το κάνετε μόνοι σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην καταλάβετε και πολλά. Καλύτερα να την δείτε με παρέα ώστε να ανταλάσσετε απόψεις και να συγκρατήσετε την πλοκή. Γενικώς πιστεύω ήταν αρκετά καλή ταινία και είχε φοβερό μακιγιάζ. Δεν θα πιστέψετε πως αλλάζουν οι ηθοποιοί. Μερικούς δεν θα τους αναγνωρίσετε σε ορισμένους ρόλους.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Iron Man 3. Έγραψα άποψη και στο review αλλά ας την βάλω και εδώ. Δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε στις δικές μου προσδοκίες.
Για πρώτη φορά ίσως με ενοχλούν τα σεναριακά κενά τόσο πολύ σε ταινία τέτοιου είδους, συνήθως τα παραβλέπω τελείως. Σε μία spoiler free προσέγγιση θα πω ότι οι σεναριογράφοι προσπάθησαν αποτυχημένα να δημιουργήσουν μία εκ νέου origin ιστορία για να πιάσουν την ποιότητα της πρώτης ταινίας. Στην στολή εισαγάγουν μία νέα δυνατότητα, την "συναρμολογούμενη" στολή, και την σπαμάρουν ανελέητα σε όλη την ταινία. Πλέον θεωρώ ότι εκβιάζουν το χιούμορ και χαλάει τον ρυθμό, κάτι που έχει ξεκινήσει από τους Avengers, αλλά εδώ μου χτύπησε πιο άσχημα.
6/10
Για πρώτη φορά ίσως με ενοχλούν τα σεναριακά κενά τόσο πολύ σε ταινία τέτοιου είδους, συνήθως τα παραβλέπω τελείως. Σε μία spoiler free προσέγγιση θα πω ότι οι σεναριογράφοι προσπάθησαν αποτυχημένα να δημιουργήσουν μία εκ νέου origin ιστορία για να πιάσουν την ποιότητα της πρώτης ταινίας. Στην στολή εισαγάγουν μία νέα δυνατότητα, την "συναρμολογούμενη" στολή, και την σπαμάρουν ανελέητα σε όλη την ταινία. Πλέον θεωρώ ότι εκβιάζουν το χιούμορ και χαλάει τον ρυθμό, κάτι που έχει ξεκινήσει από τους Avengers, αλλά εδώ μου χτύπησε πιο άσχημα.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
6/10
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες