Ύλη Enternity

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό KoulisHHH » 27 Σεπ 2011, 16:21

Deathracer2009 έγραψε:Δεν ηξερα που να το γραψω. Ποιος κανει τα video reviews; Λιγο μονοτονα ειναι. Θελει λιγο ζωντανια. :P

Να πώ και γώ ότι αυτή είναι η αλήεθια.Λίγη ζωντάνια και πιό δυνατά στο μικρόφωνο δε βλάπτει ;)
Άβαταρ μέλους
KoulisHHH

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό Shepard » 01 Οκτ 2011, 22:49

Δεν ξέρω που να το γράψω οπότε...

Θέλω app για iOS/ Android/ Symbian/ WindowsPhone ώστε να έχουμε το enternity παντού!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Οκτ 2011, 14:52

Shepard έγραψε:Δεν ξέρω που να το γράψω οπότε...
Θέλω app για iOS/ Android/ Symbian/ WindowsPhone ώστε να έχουμε το enternity παντού!

Είναι στα πλάνα μας, αλλά για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, όχι στα άμεσα :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Οκτ 2011, 20:10

Παιδιά εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο site(εκτός του forum). Όταν πάω να διαγράω σχόλια μου από ένα νέο, μετά το "το σχόλιο σας διαγράφτηκε" βγάζει ένα άλλο μήνυμα που λέει για αποστολή ξανά και ακύρωση. Το συγκεκριμένο αφορά την σελίδα που φορτώνει εκείνη την στιγμή. Μετά από λίγη ώρα βέβαια αν ξαναπροσπαθήσω θα διαγραφθεί χωρίς να μου βγάλει αυτό το μήνυμα. Ο server δεν προλαβαίνει να αποθηκεύσει το ποστ ή κάτι παίζει;;; Να και μια εικόνα...

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Οκτ 2011, 21:08

Πατάς διαγραφή και μετά "Αποστολή Ξανά"! Θα σου κάνει reload την σελίδα και θα στο έχει διαγράψει! Εμένα πάντως έτσι δουλεύει!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Οκτ 2011, 23:56

Παιδιά, δεν κολλάει αυτό το θέμα εδώ, παρακαλώ δημιουργήστε ένα σχετικό topic και αναφέρετε εκεί ότι θέλετε. Είναι πιο εύκολα να τα οργανώνουμε και να τα μεταφέρουμε και στον IT από το να τα πετάμε χύμα δεξιά κι αριστερά και μετά να του στέλνουμε 200 links.

Συν τοις άλλοις, στο κάτω μέρος του site υπάρχει φόρμα επικοινωνίας για τεχνικά ζητήματα που πηγαίνουν κατευθείαν στο αρμόδιο τμήμα, οπότε :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό chris41090 » 08 Δεκ 2011, 00:28

Απο άποψη ύλης το εντερνιτη έιναι κορυφή , σχεδον 24ωρη ενημέρωση και με ότιδηποτε αφορά τον κόσμο της τεχνολογιάς, στα reviews θα προτιμούσα να υπάρχουν και αρνητικά κια θετικά , η έστο ενας πινκας που να λεέι με μια πρόταση για τα γραφικά , τον ήχο ή οτιδιποτε άλλο. Επίσης μια καλή ιδέα θα ήταν να μπορούν η χρήστες να ανεβάζουν νέα (μετά απο έγκριση φυσικά)
Άβαταρ μέλους
chris41090

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 14 Φεβ 2012, 17:11

Σχετικά με την ειδησεογραφία, επειδή έχουμε διαφορετική άποψη αρκετοί εδώ μέσα, συμφωνείτε με news ανά μισάωρο από τις 09.00 έως τις 23.59 κάθε μέρας ή θεωρείτε ότι πρέπει να μπαίνουν πολλά μαζεμένα και σε πιο μικρά χρονικά διαστήματα μέχρι το απόγευμα;

Για να ακούσω απόψεις...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 14 Φεβ 2012, 19:07

Θεωρώ πως αν ανεβαίνουν ανά μισάωρο τα νέα, πολλοί δε θα προλαβαίνουν να διαβάσουν τα προηγούμενα, καθότι θα ανανεώνονται γρήγορα... Αν θα γινόταν κάτι τέτοιο πιστε'υω πως ανά μία-δύο ώρες θα ήταν προτιμότερο.

Πάντως, πιστεύω πως έχουμε την καλύτερη ειδησεογραφία, καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή θα ανέβουν νέα, δεν "κλείνουμε" δλδ το μαγαζί από κάποια ώρα και ύστερα, κάτι που είναι σημαντικό.

Βασικά όπως έχουμε ρυθμίσει και καθιερώσει τη ροή των ειδησέων, πιστεύω πως καλύπτει τους περισσότερους :)
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 20 Μαρ 2012, 12:01

Λοιπόν, 2 πραγματάκια προς βελτίωση:

1. Παρατήρησα από το σημερινό video review του SF x T ότι η ανάλυση 360 δείχνει καλύτερα από την 480, αλλά αυτό ίσως οφείλεται στο λάθος του youtube που διαβάζω κατά καιρούς, δλδ 360>480...

2. Τί θα λέγατε στο τέλος ενός game review να βάζατε θετικά και αρνητικά?

3. Μία ένδειξη για να βλέπουμε ποιοί είναι online στο site?

Πάντως, από άποψη ύλης και κάλυψης, το site κυμαίνεται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα:)
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB