- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 14:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
World of Warcraft
World of Warcraft
Εϊχα ξεκινήσει να παίζω μαζί με τον Άλκη (Όταν λέω "μαζί", εννοώ ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή, στο ίδιο σημείο, με το ίδιο race και το ίδιο class, χωρίς πρότερη συνεννόηση). Συνέχισα σε όλη τη διάρκεια ζωής του παιχνιδιού, παίζοντας περιστασιακά και πάντα PvP, με λίγο PvE για ξεκάρφωμα. Εδώ και λιγους μήνες όμως, το συνεχές grinding μ'έχει κάνει να το αφήσω το άθλημα. Μόνος λόγος για να ανανεώσω έστω και για λίγο τη συνδρομή, θα μπορούσε να είναι η νέα δυνατότητα δημιουργίας group με φίλους από άλλους servers. Εσείς;
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
-
Alucard - Δημοσιευσεις : 200
Χαχαχαχα όντως το σκηνικό δεν υπήρχε για κανέναν λόγο... Εγώ πάλι αν και όντως το παιχνίδι δείχνει τα χρόνια του και το τελευταίο expansion ήταν αρκετά φτωχό σε σύγκριση με τα tbc και wotlk για κάποιο λόγο δε μπορώ να το αφήσω. Θες οι φιλίες που έχω κάνει; Θες ότι το παιχνίδι παρότι λίγο βαρετό τώρα, συνεχίζει να είναι από τα top mmo's;
Όπως και να έχει τώρα με τη δουλειά είναι το μεγαλύτερο διάλειμμα που έχω κάνει ποτέ από WoW και μπορώ να πω ότι μου λείπει ιδιαιτέρως...
Ιδίως το γεγονός ότι δε μπορώ να σφάξω κόσμο στην arena με κάνει moody και προκαλώ κόσμο στο δρόμο για duel.
Ελπίζω το επόμενο expansion που δεν θα αργήσει λογικά, να είναι έτσι όπως πρέπει και να ήταν μια παρενθεση το cataclysm.
Όπως και να έχει τώρα με τη δουλειά είναι το μεγαλύτερο διάλειμμα που έχω κάνει ποτέ από WoW και μπορώ να πω ότι μου λείπει ιδιαιτέρως...
Ιδίως το γεγονός ότι δε μπορώ να σφάξω κόσμο στην arena με κάνει moody και προκαλώ κόσμο στο δρόμο για duel.
Ελπίζω το επόμενο expansion που δεν θα αργήσει λογικά, να είναι έτσι όπως πρέπει και να ήταν μια παρενθεση το cataclysm.
If I go forward follow me, if I retreat shoot me and if I am killed avenge me... AVENGE ME! - Napoleon
-
Alda - Δημοσιευσεις : 53
Εγώ το σταμάτησα πολύ εύκολα,δε μου λείπει σχεδόν καθόλου αλλά το θεωρώ top mmorpg.Οι λόγοι που σταμάτησα είναι οτι τα Mmo's απαιτούν πολύωρη ενασχόληση και ενα είδους δέσμευσης,έγινε πολύ πολύ έυκολο μετα το burning crusade και αν είναι μπω στο τριπάκι της συνδρομής προτειμώ να τα δώσω κάπου αλλού..Αυτά!Κάτω το wow,κάτω ολα τα mmorpgs!
Software its like sex,its better when its free!
My personal blog: http://oxidesmansion.wordpress.com/
My personal blog: http://oxidesmansion.wordpress.com/
-
OxidE - Δημοσιευσεις : 52
Θα πρέπει σε αυτή τη χρονική στιγμή να ρίξουν τη συνδρομή. Με το Star Wars να έρχεται, το Guild Wars 2 να πλησιάζει, είναι δύσκολη συγκυρία για τη Blizzard που προσπαθεί ταυτόχρονα να ετοιμάσει και το νέο StarCraft 2 episode και το Diablo III. Δεν μπορεί να είναι αφοσιωμένη σε ένα expansion τιτάνιο που θα πρέπει να βγάλει. Η πολιτική της -πλέον- είναι λάθος στον τομέα της συνδρομής, τα χοντρά λεφτά τα έβγαλε. Για μένα, θα πρέπει να μειώσει τουλάχιστον στο μισό τα χρήματα που ζητά ανά μήνα από τον καταναλωτή. Κι εγώ κάηκα για αρκετούς μήνες, απλά επειδή γουστάρω περισσότερο solo questing, το WoW έχει ένα θέμα για το μέχρι που σε αφήνει να το πας μόνος σου...
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Ζητάνε κάποιοι παίκτες καινούρια μοντέλα για τους χαρακτήρες τους, λίγα περισσότερα πολύγωνα animations κτλ και η απάντηση της blizz είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα για κάτι τέτοιο. Αυτό που δε κατάλαβα είναι πώς όταν παίρνεις από 12 εκατομύρια παίχτες 13 ευρώ το μήνα να λες "δεν έχω λεφτά". Μιλάμε για 156 εκατομύρια ευρώ το μήνα....
If I go forward follow me, if I retreat shoot me and if I am killed avenge me... AVENGE ME! - Napoleon
-
Σίγουρα τα κόστη είναι υψηλά γιατί μιλάμε για servers παντού με μεγάλο αριθμό παιχτών που, ας είμαστε ειληκρινείς δουλεύουν πλέον πολύ καλα. Παρόλα αυτά μιλαμε για ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ που δεν αφήνουν περιθώριο να λες ατάκες του στυλ "δεν έχουμε λεφτά να σας κάνουμε νέο animation για χορό".
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες