- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 00:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
bottleneck
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
bottleneck
Καλησπερα εχω εναν q6600 και θελω να αλλαξω την 9600gt που εχω τωρα με κατι καλυτερο.Σκεφτομαι 4 καρτες τις 650ti,hd7770,hd6870 και hd7850 και ειναι ολες μεσα στο budget μου.Εχω ακουσει οτι αν επιλεξω την καλυτερη απο αυτες (7850) θα εχω bottlenecking απο τον επεξεργαστη μου.Ειναι τοσο σοβαρο αυτο?Θα αποδιδει η καρτα καλυτερα εστω και λιγο απο τις αλλες η τα ιδια και χειροτερα?Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη 

- spyros89
- Δημοσιευσεις : 46
Γεια σου φίλε. Ο επεξεργαστής σου δεν είναι άσχημος, παρόλα αυτά όμως δεν θα έχεις τις επιδόσεις που θα έπρεπε με την συγκεκριμένη - "τουμπανιασμένη" κάρτα (7850). Θα σου περιορίζει για παράδειγμα τα FPS στα παιχνίδια σου. Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως, πως "απαγορεύεται" να την αγοράσεις. Θα σου μείνει κιόλας για μελλοντική ολική αναβάθμιση.

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
Σίγουρα θα έχεις καλύτερες αποδόσεις με αυτή τη κάρτα, σε σχέση με την τωρινή σου, και γενικότερα η 7850 είναι πολύ δυνατή κάρτα

-
Καλημέρα , Πρόσφατα αγόρασα μία Sapphire 7870 Ghz OC edition 2gb αλλά πρέπει να τρώει τρελό bottleneck από το υπόλοιπο σύστημα και κυρίως τον επεξεργαστη που είναι ένας Phenom x4 9600 2.3ghz . Το σύστημα μου είναι :
Mobo : asus m3a green
cpu : phenom x4 9600 2.3ghz
gpu : Sapphire 7870 Ghz OC edition 2gb
Ram : 4gb Corsair Xms2 ddr2 800mhz 4-4-4-12
Psu : chieftec GPS 500w
Γενικά δεν έχω πολύ πρόβλημα στα games αλλά στα καινούρια όπως crysis 3 , battlefield 3 , bioshock 3 ( αυτό όχι τόσο πολύ ) δεν παίζονται .
Τι πρέπει να Αλλάξω για παίξει κορυφή η κάρτα ?
Mobo : asus m3a green
cpu : phenom x4 9600 2.3ghz
gpu : Sapphire 7870 Ghz OC edition 2gb
Ram : 4gb Corsair Xms2 ddr2 800mhz 4-4-4-12
Psu : chieftec GPS 500w
Γενικά δεν έχω πολύ πρόβλημα στα games αλλά στα καινούρια όπως crysis 3 , battlefield 3 , bioshock 3 ( αυτό όχι τόσο πολύ ) δεν παίζονται .
Τι πρέπει να Αλλάξω για παίξει κορυφή η κάρτα ?
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Γεια σου φίλε, κοίτα θεωρώ καταρχήν πως δεν πρέπει να τρως και τρελό bottleneck, όμως, μία οικονομική λύση έτσι όπως σε βλέπω είναι τουλάχιστον να διπλασιάσεις τη μνήμη RAM, όσον αφορά το crysis 3 ρίξε μια ματιά εδώ [url]http://www.enternity.gr/Article/Crysis-3-Max-Settings/14875.html[/url] και θα καταλάβεις πως πρέπει να αλλαχτεί όλο το υποσύστημα σου από την αρχή για να παίξεις όπως θες το παιχνίδι. Ταπεινή μου άποψη πάντα 

-
Μάριε σου απάντησα στο άλλο post,σας παρακαλώ παιδιά να κάνετε post σε συγκεκριμένο thread και όχι σε 3-4 ώστε και εσείς να τα βλέπετε αλλά και εμείς να μην βλέπουμε παντού post σας.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης