- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 18:49 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
έχουμε ήδη κλείσει φώτση παιδιά.η ομάδα δεν θέλει πολλά.να φύγει ο μπανκς και να έρθει ο παππάς ας πούμε που κάνει τρομερή χρονιά ή ο ζήσης(δεν νομίζω βέβαια) και ένας πιο χρήσιμος small forward γιατί πίσω από τον ματσιουλης δεν έχουμε λύση...πρέπει να μείνουν βέβαια όλοι οι άλλοι παίκτες και ειδικά οι λασμε και γκιστ...
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
δεν μπορούμε να πάρουμε καλαθη ρε παιδιά..παίρνει 1 με 1.2 το χρόνο..ποσό που δεν μπορούμε να δώσουμε από τη στιγμή που θα έρθει και ο φωτσης με ένα τέτοιο συμβόλαιο..μην ξεχνάτε ότι μετά τον αρχηγό που παίρνει νομίζω 2 με 2.2 ο επόμενος πιο είναι ο ουκιτς με 8 κατοστάρικα.τεράστια διαφορά.μόνο άμα ο αρχηγός ανανεώσει με λιγότερα χρήματα ας πούμε στα 1.2 θα μπορούσε να γίνει αλλά δεν νομίζω...
-
korko panta exw tis epifilakseis mou alla mou eipan...apo pigi mesa ap tin omada pws o oukic pairnei h 1.2 h 1.6 den thimamai akrivws poio apo ta dio mou eipan!!!pisteuw pantws pws o diamantidis mporei na pesei ligo....isws sto 1.6 me 1.7..exei deiksei pws den einai fragkofonoulis kai prokeimenou na ftiaksoume omadara tha to kanei!!!
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
soldout έγραψε:korko panta exw tis epifilakseis mou alla mou eipan...apo pigi mesa ap tin omada pws o oukic pairnei h 1.2 h 1.6 den thimamai akrivws poio apo ta dio mou eipan!!!pisteuw pantws pws o diamantidis mporei na pesei ligo....isws sto 1.6 me 1.7..exei deiksei pws den einai fragkofonoulis kai prokeimenou na ftiaksoume omadara tha to kanei!!!
είναι 1.6 αλλά για διετές...τώρα το τι θα γίνει και άμα θα βάλε επιπλέον χρήματα δεν ξέρω...γιατί άμα είναι να βάλει περισσότερα τότε ας φέρει πίσω και τον ζοτς που για αυτό έφυγε...
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες