Ας γνωριστούμε... καλύτερα!

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 16 Απρ 2013, 14:07

Kαλημερα και καλως σας βρηκα με λενε Δημητρη και ειμε 27 χρονων ειμε παθιασμενος με το pc μου και τα κατσαβηδακια (εαν ειχε μηλια το Pc μου θα με εβριζε :P ) δεν υπαρχει ηλεκτρονικη συσκευη που να μην τη εχω πηραξει :P ειμε και λιγο gamer(οσο παταει ο ελεφαντας) που οσο και να θαβω το BF3 τοσο πιο πολυ το παιζω ασχολουμε και με το στησιμο σιτε κτλπ ετσι απο χομπι :P αυτααααααααααααα :D
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 16 Απρ 2013, 14:56

RamayaGr έγραψε:Kαλημερα και καλως σας βρηκα με λενε Δημητρη και ειμε 27 χρονων ειμε παθιασμενος με το pc μου και τα κατσαβηδακια (εαν ειχε μηλια το Pc μου θα με εβριζε :P ) δεν υπαρχει ηλεκτρονικη συσκευη που να μην τη εχω πηραξει :P ειμε και λιγο gamer(οσο παταει ο ελεφαντας) που οσο και να θαβω το BF3 τοσο πιο πολυ το παιζω ασχολουμε και με το στησιμο σιτε κτλπ ετσι απο χομπι :P αυτααααααααααααα :D

Καλως όρισες :) Και άλλος Δημήτρης με παθος στα κατσαβίδια (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται :D ) Μήπως το' χει το όνομα; :D :D
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 17 Απρ 2013, 00:07

RamayaGr έγραψε:Kαλημερα και καλως σας βρηκα με λενε Δημητρη και ειμε 27 χρονων ειμε παθιασμενος με το pc μου και τα κατσαβηδακια (εαν ειχε μηλια το Pc μου θα με εβριζε :P ) δεν υπαρχει ηλεκτρονικη συσκευη που να μην τη εχω πηραξει :P ειμε και λιγο gamer(οσο παταει ο ελεφαντας) που οσο και να θαβω το BF3 τοσο πιο πολυ το παιζω ασχολουμε και με το στησιμο σιτε κτλπ ετσι απο χομπι :P αυτααααααααααααα :D

Καλως τον! Θα βρεις στο site κι άλλο ένα παιδάκι (λέμε τώρα) που παίζει με κατσαβιδάκια όλη μέρα! :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 18 Απρ 2013, 11:33

i know i know :P οταν ειμουν Σερρες (σπουδαζα :P) επερνα τα κατσαβιδακια μου εβγαζα τα παντα απο το PC και εβαζα χρονομετρο και προσπαθουσα να τον συναρμολογισω οσο το δυνατον πιο γρηγορα :P
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 18 Απρ 2013, 17:19

RamayaGr έγραψε:i know i know :P οταν ειμουν Σερρες (σπουδαζα :P) επερνα τα κατσαβιδακια μου εβγαζα τα παντα απο το PC και εβαζα χρονομετρο και προσπαθουσα να τον συναρμολογισω οσο το δυνατον πιο γρηγορα :P

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό VasilisM » 27 Απρ 2013, 14:20

Καλησπέρα παιδιά, καλώς σας βρήκα.
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Απρ 2013, 22:29

Καλώς τον! :)