Smart TV?

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Smart TV?

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 13 Απρ 2013, 15:32

Καλησπέρα. Είχα παρατηρήσει στο πλαίσιο κάποιους αποκωδικοποιητές που κάνουν την Τηλεόραση σου Smart. Δηλαδή ο αποκωδικοποιητής έχει ενσωματωμένο λογισμικό Android? όποιος γνωρίζει περισσότερα.... :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 16 Απρ 2013, 20:22

Λογικά λες για τα Smart TV boxes. Ουσιαστικά είναι ένα multimedia μηχάνημα για την τηλεόρασή σου που μπορεί να την κάνει smart γιατί έχει δέκτη wifi για σύνδεση στο internet, όπως και λειτουργικό android για να έχεις εφαρμογές και παιχνίδια στην οθόνη σου. Επίσης μπορείς να συνδέσεις κάποιο εξωτερικό δίσκο ή usb για να βλέπεις ταινίες στη τηλεόραση ή να κάνεις record κάποια εκπομπή που δεν θες να χάσεις.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Info

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 16 Απρ 2013, 22:57

SirLvr έγραψε:Λογικά λες για τα Smart TV boxes. Ουσιαστικά είναι ένα multimedia μηχάνημα για την τηλεόρασή σου που μπορεί να την κάνει smart γιατί έχει δέκτη wifi για σύνδεση στο internet, όπως και λειτουργικό android για να έχεις εφαρμογές και παιχνίδια στην οθόνη σου. Επίσης μπορείς να συνδέσεις κάποιο εξωτερικό δίσκο ή usb για να βλέπεις ταινίες στη τηλεόραση ή να κάνεις record κάποια εκπομπή που δεν θες να χάσεις.

Έτσι όπως την παρουσίασες φίλε μου,νομίζω οτι θα ήταν σκόπιμο να το αγοράσω. Δεν υπάρχει κάτι απο αυτά που να μην το χρησιμοποιώ στο κινητό η στο pc. Πίστεψα θα ήταν κάτι ποιο αξιόλογο. Π.Χ :
Να μπορώ να ανοίγω το HDMI με φωνητική εντολή. Να αλλάζω κανάλια με φωνητική εντολή,το μόνο χρήσιμο θα ήταν το internet,αλλά και πάλι δεν αξίζει!
Thanks anyway για της πληροφορίες! :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 17 Απρ 2013, 00:20

Ίσως υπάρχει εφαρμογή για φωνητικές εντολές. Άλλωστε αυτά τα "κουτιά" είναι σαν μικροί υπολογιστές. Έχουν μνήμη, επεξεργαστή κτλ. Δίνει κάποιες παραπάνω δυνατότητες σε μια "απλή" τηλεόραση. Δεν είναι κακό ως σκέψη. Χάρηκα που βοήθησα! :)
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Greek Girl Gamer » 29 Αύγ 2016, 00:45

exω και εγω..,, LG ! λοιπον...με .το Smart TV μπορεις να μπαινεις απο την τηλεοραση σσ στο ινερνετ(να βλεπεις ταινιες και κ.τ.λ.π..(Οπως μπαινεις απο το λαπτοπ σσ,απο τον υπολογιστή το κινητό σκ αυτα )
geia sas ♥3
Greek Girl Gamer

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό KwstasAgnwstos » 31 Δεκ 2016, 13:54

Χμμμ είναι ένα ωραίο θέμα αυτό.
Έχω και εγώ μια smart tv αλλά να πώ την αλήθεια δεν χρησιμοποιώ για να βλέπω κάτι απο το youtube της ή οποιαδήποτε εφαρμογή γιατί αν θέλω ταινίες απλά κουμπώνω ένα USB stick που έχουν πλέον όλες οι TV και είμαι καλημένος, μέχρι εκεί. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά που αλλού θέλεις να είναι smart.
KwstasAgnwstos

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 03 Ιούλ 2017, 13:24

Εγώ πήρα τη samsung MU7000. Smart Tv με netflix, youtube, amazon. Και υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές.
Αν κ το καλύτερο για μένα στη συγκεκριμένη τηλεόραση είναι πως κατάφερα να καταργήσω όλα τα τηλεκοντρόλ. Μρ το samsung universal remote, χειρίζομαι την τηλεόραση, τη nova, το soundbar και το playstation. (ούτε διαφήμιση να έκανα!!!!!)
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB