- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 23:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προταση για αγορα κινητου
22 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Προταση για αγορα κινητου
κατεχω ενα ZTE Blade το οπιο το εχω κοντα στα 3 χρονια δεν λεω πολλυ καλο κινητο τα εβγαλε τα λεφτακια του . Ηρθε η ωρα να παρω ενα καινουριο κινητο αλλα εχω χαθει σκεφτομε να δοσω απο 200-300 ευρο εχετε καπια καλη προταση να μου κανετε ?! ( κυριος σε android συσκευη) 

In Trance We Trust

-
RamayaGr - Δημοσιευσεις : 80
Εγώ θα σου πρότεινα το Samsung Galaxy S3 mini. Πάρα πολύ καλό κινητό. Επίσης καλό είναι το HTC Desire X. Οικονομικό και ποιοτικό είναι το Samsung Galaxy S που τώρα κάνει γύρω στα 200 ευρώ. Επίσης κάποιο που δεν είναι android αλλά είναι εξαιρετικό είναι και το Nokia Lumia 620. 

-
SirLvr - Δημοσιευσεις : 237
Μιας και το αγορασες πως σου φαινεται τελικα?
Αξιζει? Κοιταω και εγω για κανουριο κινητο και ειναι στα λεφτα που διαθετω.
Τα reviews που διαβαζω ειναι ενθαρυντικα.Θα προτιμουσα ενα πιο δυνατο κινητο αλλα οι τιμες φευγουν πολυ και δεν νομιζω οτι τελικα θα το αξιοποιησω οποτε εχω μεινει στο siii mini.
Περιμενω εντυπωσεις
Τα reviews που διαβαζω ειναι ενθαρυντικα.Θα προτιμουσα ενα πιο δυνατο κινητο αλλα οι τιμες φευγουν πολυ και δεν νομιζω οτι τελικα θα το αξιοποιησω οποτε εχω μεινει στο siii mini.
Περιμενω εντυπωσεις
-
darklimbo - Δημοσιευσεις : 14
darklimbo έγραψε:Μιας και το αγορασες πως σου φαινεται τελικα?
Περιμενω εντυπωσεις
Τι θα έλεγες για το Samsung galaxy nexus; Είναι δυνατό τηλέφωνο και εάν ασχολείσαι και με root δεν πρόκειται να το βαρεθείς και είναι κοντά στα 300€. Υπάρχει και το LG nexus 4 αλλά είναι ακριβό ακόμη.
- giachtas
- Δημοσιευσεις : 10
giachtas έγραψε:darklimbo έγραψε:Μιας και το αγορασες πως σου φαινεται τελικα?
Περιμενω εντυπωσεις
Τι θα έλεγες για το Samsung galaxy nexus; Είναι δυνατό τηλέφωνο και εάν ασχολείσαι και με root δεν πρόκειται να το βαρεθείς και είναι κοντά στα 300€. Υπάρχει και το LG nexus 4 αλλά είναι ακριβό ακόμη.
Βασικα το Nexus 4 ειναι τρομερο κινητο..Αμα πεσει η τιμη ισως το τσιμπισω..
-
geoplak88 - Δημοσιευσεις : 58
geoplak88 έγραψε:giachtas έγραψε:darklimbo έγραψε:Μιας και το αγορασες πως σου φαινεται τελικα?
Περιμενω εντυπωσεις
Βασικα το Nexus 4 ειναι τρομερο κινητο..Αμα πεσει η τιμη ισως το τσιμπισω..
Το 16αρι όμως να πάρεις φίλε γιατί δεν παίρνει κάρτες μνήμης και το από τα 8 υπολόγιζε πως για χρήση θα έχεις γύρω στα 6,5 οπότε θα πρότεινα αν μπορείς να περιμένεις για τα 16gb

-
alexis13 - Δημοσιευσεις : 167
22 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες