Προτάσεις για βελτίωση του forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Goss » 07 Απρ 2013, 15:12

nfs_maniac έγραψε:Έχει αναφερθεί, απλά με την λογική οτι οι περισσότεροι τίτλοι είναι πλέον multiplatform, δεν έχει και πολύ νόημα ο συγκεκριμένος διαχωρισμός

Δεν μίλησα μόνο για τα παιχνίδια. Μιλάω και γενικά για τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί για αυτά. Πχ στου ps3 να υπήρχαν όλοι οι exclusive τίτλοι + τα News Ps3, Ours List Ps3 και ότι άλλο θέμα αφορά το ps3. Νομίζω έτσι θα ήταν πιο εύκολο για τον χρήστη να βρει αυτό που θέλει αφού θα πήγαινε κατευθείαν στα θέματα της κονσόλας που έχει χωρίς να είναι υποχρεωμένος να περνάει από θέματα που δεν θα μπει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Goss

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 08 Απρ 2013, 19:35

Μανώλη σου έχω και άλλη δουλειά.Πρόταση πέρα από τα υπάρχοντα φίλτρα να μπορώ να επιλέξω κατηγορία game.Πχ θέλω να παίξω ένα adventure αλλά δεν ξέρω ποια είναι τα adventure,οπότε δεν μπορώ να ψάχνω ένα ένα τα άρθρα στο pc οπότε με αυτή την προσθήκη θα μπορώ να βρω άμεσα αυτό που θέλω.Να υποστηρίζονται και τα υβρίδια,δηλαδή action-rpg να ανήκει και στα action και στα rpg!Παύλο ελπίζω να μην με βρίζει μετά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 16 Απρ 2013, 20:08

Μιας και στον τομεα του gaming τα σημαντικοτερα θεματα οπως τα νεα για καθε κονσολα ειναι sticky και δεν μπορουν να μετακινηθουν θα προτεινα και το "Προτάσεις τίτλων για όλα τα format" να ειναι και αυτο sticky ωστε να μπορει καποιο παιδι να ποσταρει και να φαινεται πιο ευκολα. Διοτι αν ποσταρω κατι σημερα και για κανα δυο μερες δεν απαντησει καποιος τοτε αφου το θεμα δεν ειναι sticky τοτε θα εξαφανιστει. Επιπλεον θα εχει περισσοτερη επισκεψιμοτητα και θα μπορουμε να βοηθαμε η να μας βοηθανε σε περιπτωση που δεν ξερουμε ποιον τιτλο να αγορασουμε αναμεσα στις επιλογες μας.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό gdskate » 20 Αύγ 2013, 15:29

Το έχουν ζητήσει κι άλλα παιδιά, αλλά θα το πω κι εγώ...
Καλό θα ήταν να μπει στο tapatalk το forum.
gdskate

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 21 Αύγ 2013, 19:53

Καλή ιδέα και τώρα πια νομίζω πως έχει γίνει δωρεάν εφαρμογή.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό gdskate » 22 Αύγ 2013, 07:31

Ναι, δωρεάν είναι.
Υπάρχει βέβαια και το Pro, που το πληρώνεις.
gdskate

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 22 Αύγ 2013, 08:27

πολλα +++++
για το tapatalk
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες