- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 16:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Sephiroth έγραψε:Δεν ξέρω παιδιά, πραγματικά έχω απελπιστεί με το Wii U. Δεν ξέρω... Μακάρι να τα αλλάξει όλα στην Ε3 γιατί δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι την πορεία του το μηχάνημα
Kανονικα επρεπε, οταν ανακοινωσε την κονσολα το 2011, να ειχε πιασει απο το αυτι ολους τους third party και να εβγαζαν τα multiplatform και στο Wii U. Ειναι δυνατον τιτλοι οπως Tomb Raider, Hitman Absolution, Dead Space, Bioshock Infinite κλπ. να μην βγαινουν; Απιστευτα πραγματα.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Ειναι πραγματικη απογοητευση το οτι εδω και 2-3 μηνες δεν εχουμε δει κανενα σπουδαιο νεο η καποια εκπληξηαπο Νιντεντο. ΠΕριμενουμε επομενη direct, παντως θα χρειαστει πολυς κοπος για να αντιστραφει το κλιμα.
Οπως ειπε κι ο deathracer2009 θα μπορουσε πολυ ευκολα να κρατησει ηρεμο κοινο και κριτικος, απλα κυκλοφορωντας τα στανταρ ΑΑΑ της τρεχουσας γενιας.
Οπως ειπε κι ο deathracer2009 θα μπορουσε πολυ ευκολα να κρατησει ηρεμο κοινο και κριτικος, απλα κυκλοφορωντας τα στανταρ ΑΑΑ της τρεχουσας γενιας.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Τα όποια multiplats κυκλοφορούν στο U είναι καλοδεχούμενα, αλλά από την Ν. περιμένει κανείς να δει το επόμενο 3Δ Μάριο, Zelda, Metroid... Ήδη έχουν ανακοινωθεί ενδιαφέροντα games, όπως το επόμενο Xeno, Bayon. 2, Shin Megami Tensei X Fire Emblem, Yoshi Yarn...
Θα ήθελα να δω να προσέξουν και μερικά ξεχασμένα, πχ Wario, Breath of Fire...
Πάντως, είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι με το 3ΔΣ από την άλλη, απλά το έχουν από συνεργασίες. Αλλά και πάλι, είχε περάσει καιρός μεχρί το 3ΔΣ να αποκτήσει αυτά που έχει και αυτά που έρχονται, οπότε η υπομονή είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.
Θα ήθελα να δω να προσέξουν και μερικά ξεχασμένα, πχ Wario, Breath of Fire...
Πάντως, είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι με το 3ΔΣ από την άλλη, απλά το έχουν από συνεργασίες. Αλλά και πάλι, είχε περάσει καιρός μεχρί το 3ΔΣ να αποκτήσει αυτά που έχει και αυτά που έρχονται, οπότε η υπομονή είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Mωρε τους κλασικους τιτλους θα τους δει και θα αλλαξει ολη η ψυχολογια οταν αρχισουν τα gameplay demos. Αλλα για τωρα λεμε που ειναι νεκρη περιοδος, δε θα ηταν υπεροχο να βγαινουν καποια καλα Multiplatform?
Εγω ενα ξερω. Πανω απο 25 τιτλους δεν προκειται να παιξω σε μια γενια, ποσο μαλλον να αφοσιωθω. Ακομη και το gamecube/n64 που ειχαν ελλειψη τιτλων εμενα μια χαρα με καλυψαν τα 10 διαμαντια που ειχε το καθενα συν αλλα 10 πολυ καλα παιχνιδια. Χρειαζονται ομως να καλυπτονται ολα τα γουστα, καποιοι θελουν mario πχ αλλα αδιαφορουν για τα υπολοιπα ΙΡ της εταιρειας, οποτε μενουν απογοητευμενοι. Ασε που οταν βλεπεις τιτλους να ανακοινωνονται χαιρεσαι γιατι εχεις επιλογες, ακομη κι αν δεν αγορασεις τελικα ουτε εναν απο αυτους, εγω τουλαχιστον το παθαινω αυτο!
Ειναι περιεργο πραγμα η ψυχολογια του κοινου.
Εγω ενα ξερω. Πανω απο 25 τιτλους δεν προκειται να παιξω σε μια γενια, ποσο μαλλον να αφοσιωθω. Ακομη και το gamecube/n64 που ειχαν ελλειψη τιτλων εμενα μια χαρα με καλυψαν τα 10 διαμαντια που ειχε το καθενα συν αλλα 10 πολυ καλα παιχνιδια. Χρειαζονται ομως να καλυπτονται ολα τα γουστα, καποιοι θελουν mario πχ αλλα αδιαφορουν για τα υπολοιπα ΙΡ της εταιρειας, οποτε μενουν απογοητευμενοι. Ασε που οταν βλεπεις τιτλους να ανακοινωνονται χαιρεσαι γιατι εχεις επιλογες, ακομη κι αν δεν αγορασεις τελικα ουτε εναν απο αυτους, εγω τουλαχιστον το παθαινω αυτο!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:Mωρε τους κλασικους τιτλους θα τους δει και θα αλλαξει ολη η ψυχολογια οταν αρχισουν τα gameplay demos. Αλλα για τωρα λεμε που ειναι νεκρη περιοδος, δε θα ηταν υπεροχο να βγαινουν καποια καλα Multiplatform?
Πιστευω οτι θα κανει το τεραστιο μπαμ οταν γινει αναγκαστικο το off screen gameplay οπως ειχαν δειξει τοτε στην παρουσιαση της κονσολας στην Ε3 του 2011. Εγω οταν ειδα το New Super Mario Bros. να τρεχει μονο στο controller ψηθηκα απιστευτα να την αγορασω την κονσολα Day 1. Δυστυχως ομως δεν ισχυει σε ολα τα παιχνιδια.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Block Puzzler Q.U.B.E. Coming To Wii U
Quick Understanding of Block Extrusion, also known as Q.U.B.E., will be coming to the Wii U according to a tweet sent out by the game developers. The first-person puzzler was originally launched for the PC towards the end of 2011, as well as a Mac release in 2012, but now UK-based developers Toxic Games has set their eyes on the release of a Wii U version.
Να το τρέιλερ της PC έκδοσης:
Quick Understanding of Block Extrusion, also known as Q.U.B.E., will be coming to the Wii U according to a tweet sent out by the game developers. The first-person puzzler was originally launched for the PC towards the end of 2011, as well as a Mac release in 2012, but now UK-based developers Toxic Games has set their eyes on the release of a Wii U version.
Να το τρέιλερ της PC έκδοσης:

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες