- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 13:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
World of Warcraft
Είχα ξεκινήσει να παίζω με τους φίλους μου όταν είχε πρωτοβγεί . Βασικά το τότε lineage δεν μου άρεσε καθόλου . Όχι πως έχω κάτι συγκεκριμένο με το παιχνίδι απλά δεν ήταν τόσο ενδιαφέρων όσο το WOW . Στην πορεία εξελίχθηκε στο καλύτερο ΜΜΟ και το παιχνίδι άρχισε πραγματικά να γίνεται εμμονή !!! Μιλάμε για χιλιάδες παίχτες !!! Τέλος πάντων ... Θεωρώ πως πρέπει να χαμηλώσουν την τιμή της συνδρομής . Όχι μόνο εγώ αλλά και σχεδόν οι περισσότεροι συνδρομητές . Μιλάμε για πολλά λεφτά και πραγματικά σε περιορίζουν γιατί δεν μένουν λεφτά και για τα καινούρια games που έρχονται . Αν συνεχιστεί έτσι θα προτιμήσω να πιάσω ένα καινούριο ΜΜΟ . Καιρός για δραστικές αλλαγές ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Συμφωνούμε σε όλα αυτά αλλά οι περισσότεροι που το θέλουν αυτό τα πληρώνουν κάθε μήνα τα 13 ευρώ και έτσι προφανώς η Blizzard δεν κατεβάζει τη τιμή εφόσον δεν βλέπει και καμιά δραματική πτώση στον αριθμό των συνδρομητών. Για να ρίξει τις τιμές θα πρέπει να υπάρξει πολύ μεγάλη πτώση και για αρκετό καιρό ή να έρθει καλός ανταγωνιστής και να της "κλέψει" συνδρομητές με χαμηλότερες τιμές. Τίποτα από τα 2 δεν βλέπω να γίνεται σύντομα δυστυχώς οπότε υπομονή.
Τελευταία επεξεργασία από PetrifieD- και 22 Απρ 2013, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό με το WoW, αλλά αυτό το πράγμα με τη συνδρομή νομίζω ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τακτική της Blizzard. Δε γίνεται μετά από τόσα χρόνια να κρατάει σε αυτό το επίπεδο το μηνιαίο πάγιο που απαιτεί από τους χρήστες. Και το κόστος της συντήρησης των servers βγαίνει και τα χρήματα για την ανάπτυξη και τη βελτίωση και όλα. Απλά έχει καταντήσει κουραστικό
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός ξεκάθαρος , κάνουν απλά ότι θέλουν !! Εφόσον ξέρουν ότι όποιο mmo και να βγει και τζάμπα να ναι ή να το αγοράζεις και να παίζεις τζάμπα μετά θα κρατήσει το κόσμο λίγο καιρό κανα 6μηνο το πολύ , εφόσον έχει σίγουρο κόσμο και έχει και αυτούς με τη συνδρομή για χρόνο δε τους πειράζει τίποτα !! Μόνο η Blizzard παίζει να μπορεί να κοντράρει τον εαυτό της 

-
VasilisOGatopardos - Δημοσιευσεις : 69
Το WOW πέθανε μαζί με τον Lich King (Τουλάχιστον για εμένα)
Έπαιζα από το πρώτο WOW μέχρι το LK αλλά μετά το Icecrown Citadel raid λίγα είχε να προσφέρει και το παράτησα μαζί με κάτι φίλους που παίζαμε μαζί
Έπαιζα από το πρώτο WOW μέχρι το LK αλλά μετά το Icecrown Citadel raid λίγα είχε να προσφέρει και το παράτησα μαζί με κάτι φίλους που παίζαμε μαζί
-
Berserker100 - Δημοσιευσεις : 103
Εθελοντες για μεταπτυχιακη ερευνα
Καλησπερα και συγνωμη για την ακυρη παρεμβαση.
Για λογους μεταπτυχιακης ερευνας ψαχνω εθελοντες
με μηδαμινες (εως καθολου) η μετριες γνωσεις Γερμανικων, παικτες Warcraft
που να θελουν
για ενα μικρο διαστημα (1 μηνα - το πολυ 2)
να σχηματισουν εναν alt σε γερμανικο server
με στοχο την παρατηρηση και αξιολογηση της γλωσσικης τους
ικανοτητας στην Γερμανικη γλωσσα ακομη και απο το απολυτο 0.
Εαν εχετε καποιον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ υποψην σας παρακαλω ας επικοινωνησει στο rozaliazeibeki@gmail.com" target="_blank για λεπτομερειες - Ευχαριστω!!!
Για λογους μεταπτυχιακης ερευνας ψαχνω εθελοντες

να σχηματισουν εναν alt σε γερμανικο server

ικανοτητας στην Γερμανικη γλωσσα ακομη και απο το απολυτο 0.

Εαν εχετε καποιον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ υποψην σας παρακαλω ας επικοινωνησει στο rozaliazeibeki@gmail.com" target="_blank για λεπτομερειες - Ευχαριστω!!!
-
rozoua - Δημοσιευσεις : 5
rozoua έγραψε:Καλησπερα και συγνωμη για την ακυρη παρεμβαση.
Για λογους μεταπτυχιακης ερευνας ψαχνω εθελοντεςμε μηδαμινες (εως καθολου) η μετριες γνωσεις Γερμανικων, παικτες Warcraft
που να θελουν
να σχηματισουν εναν alt σε γερμανικο server![]()
ικανοτητας στην Γερμανικη γλωσσα ακομη και απο το απολυτο 0.![]()
Εαν εχετε καποιον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ υποψην σας παρακαλω ας επικοινωνησει στο rozaliazeibeki@gmail.com" target="_blank" target="_blank για λεπτομερειες - Ευχαριστω!!!
Πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα, μπράβο. Πάντα σκεφτόμουν το πόσο με βοήθησαν τα βιντεοπαιχνίδια, από μικρός που έπαιζα, στο να μάθω καλά αγγλικά. Το βασικό είναι ότι τα παιχνίδια σου εξασκούν τη γλώσσα κάτι που αν μένεις Ελλάδα, δεν το κάνεις. Και ακόμα περισσότερο σε παιχνίδια σαν το WoW που σε αναγκάζουν να μιλήσεις με άλλα άτομα. Πολύ θα ήθελα να συμετάσχω σε αυτήν την έρευνα αλλα δυστυχώς εδώ και κάτι μήνες έκοψα την συνδρομή γιατί πήγαν στρατό οι φίλοι μου και έμεινα μόνος

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες