- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 20:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πώς να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Πώς να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής
Γεια σας παιδια και απο την Κυπρο! Εχω ενα προβλημα με το live του χbox δεν μπορω να σταματησω την αυτοματη ανανεωση και καθε μηνα με χρεωνουν 7euro περιπου χωρις να το θελω και αν δεν εχω λεφτα στην καρτα με κανουν suspended μεχρι να βαλω λεφτα. Το προβλημα ειναι οτι παιρνω τηλ. την ΜΣ στον αριθμο που γραφει στην σελιδα τους και μου λεει οτι καλεσα ΑΚΥΡΟ αριθμο και κλεινει
! Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μπορω να σταματησω αυτο που γινεται

- phampi
- Δημοσιευσεις : 13
Βασικά ο φίλος πρέπει να έχει ποστάρει ήδη στο συγκεκριμένο φορουμ ως unweistskater, και όπως βλέπω δεν βρήκε βοήθεια...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
- To turn off auto-renewal for your Xbox LIVE Gold Membership:
- Go to www.xbox.com/accounts Link opens in new window.
- Click Sign In (upper-right corner) and type your Windows Live ID information (if you’re not already signed in).
- Next to Automatic Renewal, click Change.
- Change your automatic renewal setting to OFF.
Important If you turn off auto-renewal, your current Xbox LIVE Gold Membership will expire at the end of your paid membership time.
Στο Αμερικάνικο που έχω εγώ, αυτό λέει!
Εγώ έχω άλλο πρόβλημα! Ρε παίδες, δεν μου παίρνει την κάρτα ούτε το paypal για να πληρώσω! Επίσης, αν μεταφέρω το account μου σε Ελλάδα, θα μπορέσω να βάλω την κάρτα μου? Χάνω τπτ όμως? To Live 24 μηνών που έχω τι γίνεται?
Έχει κανείς τηλ. να πάρω? Αυτό που έχει στο σαιτ της ΜΣ για το Χ360 λέει ότι δεν δουλεύει πια το τμήμα υποστήριξης και με παραπέμπει στο αμερικάνικο support!
- Go to www.xbox.com/accounts Link opens in new window.
- Click Sign In (upper-right corner) and type your Windows Live ID information (if you’re not already signed in).
- Next to Automatic Renewal, click Change.
- Change your automatic renewal setting to OFF.
Important If you turn off auto-renewal, your current Xbox LIVE Gold Membership will expire at the end of your paid membership time.
Στο Αμερικάνικο που έχω εγώ, αυτό λέει!
Εγώ έχω άλλο πρόβλημα! Ρε παίδες, δεν μου παίρνει την κάρτα ούτε το paypal για να πληρώσω! Επίσης, αν μεταφέρω το account μου σε Ελλάδα, θα μπορέσω να βάλω την κάρτα μου? Χάνω τπτ όμως? To Live 24 μηνών που έχω τι γίνεται?
Έχει κανείς τηλ. να πάρω? Αυτό που έχει στο σαιτ της ΜΣ για το Χ360 λέει ότι δεν δουλεύει πια το τμήμα υποστήριξης και με παραπέμπει στο αμερικάνικο support!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Sephiroth έγραψε:Ενημερώνω τη Microsoft Hellas και περιμένω απάντηση για να την αναδημοσιεύσω...
ΥΓ) Ερώτηση, επειδή δεν το ξέρω. Xbox Live υφίσταται επίσημα στην Κύπρο;
Εχω ελληνικο λογαριασμο αλλα δυστηχος δεν εχει επισημα στην Κυπρο. (τουλαχιστο οχι πριν το φυσικο αεριο)
ΥΓ= Shepard αυτο ειναι μονο στον αμερικανικο λογαριασμο
- phampi
- Δημοσιευσεις : 13
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες