News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Απρ 2013, 19:13

πολυ καλες ιδεες αυτα που διαβασα, ασχετως αν ειναι αληθινο η οχι το δημοσιευμα. Το πρωτο hd zelda οφειλει να 'ναι παιχνιδαρα παντως
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Απρ 2013, 19:19

Τελικά θα βγει crysis 3 , bioshock infinite και resident evil 6 sto Wii U ?
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Απρ 2013, 19:28

Βασικά είμαι οπαδός της nintendo και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγοράσω το Wii U . Μέχρι στιγμής παίζω σε έναν φίλο μου και γενικά έχω πάθει πλάκα με τα κλασικά games της nintendo . Το θέμα είναι πως πέραν των κλασικών nintendo games δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών όπως crysis και λοιπά . Αυτό που παρατηρώ είναι πως κάθε φορά που είναι να βγει ένα game στις κονσόλες , λίγο καιρό πριν βγαίνει η nintendo και λέει πως η κονσόλα δεν μπορεί να υποστηρίξει τα παιχνίδια που βγαίνουν σε άλλες κονσόλες γιατί αδυνατεί σε χαρακτηριστικά συστήματος . Το θέμα είναι αν πραγματικά η συγκεκριμένη κονσόλα έχει μέλλον στον χώρο του gaming ... Έχει ?
mariodm22

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 04 Απρ 2013, 20:28

mariodm22 έγραψε:Βασικά είμαι οπαδός της nintendo και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγοράσω το Wii U . Μέχρι στιγμής παίζω σε έναν φίλο μου και γενικά έχω πάθει πλάκα με τα κλασικά games της nintendo . Το θέμα είναι πως πέραν των κλασικών nintendo games δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών όπως crysis και λοιπά . Αυτό που παρατηρώ είναι πως κάθε φορά που είναι να βγει ένα game στις κονσόλες , λίγο καιρό πριν βγαίνει η nintendo και λέει πως η κονσόλα δεν μπορεί να υποστηρίξει τα παιχνίδια που βγαίνουν σε άλλες κονσόλες γιατί αδυνατεί σε χαρακτηριστικά συστήματος . Το θέμα είναι αν πραγματικά η συγκεκριμένη κονσόλα έχει μέλλον στον χώρο του gaming ... Έχει ?

Γι'αυτό θα πάρεις και ένα PS4 ή 720 για να καλυφθεί το κενό. Είναι σπάταλο, αλλά θα είσαι καλυμμένος σε μεγάλο ποσοστό.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Απρ 2013, 22:17

mariodm22 έγραψε:Βασικά είμαι οπαδός της nintendo και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγοράσω το Wii U . Μέχρι στιγμής παίζω σε έναν φίλο μου και γενικά έχω πάθει πλάκα με τα κλασικά games της nintendo . Το θέμα είναι πως πέραν των κλασικών nintendo games δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών όπως crysis και λοιπά . Αυτό που παρατηρώ είναι πως κάθε φορά που είναι να βγει ένα game στις κονσόλες , λίγο καιρό πριν βγαίνει η nintendo και λέει πως η κονσόλα δεν μπορεί να υποστηρίξει τα παιχνίδια που βγαίνουν σε άλλες κονσόλες γιατί αδυνατεί σε χαρακτηριστικά συστήματος . Το θέμα είναι αν πραγματικά η συγκεκριμένη κονσόλα έχει μέλλον στον χώρο του gaming ... Έχει ?

Η νιντεντο ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους (και πιο κερδοφορους) developers στην ιστορια, αν οχι ο μεγαλυτερος. Πραγμα που σημαινει πως κονσολα βγαζει για να πουλησει πρωτιστως τα δικα της παιχνιδια με τους δικους της ορους. Αυτο ειναι ευχη αλλα και καταρα.

Η νιντεντο δεν τρεχει και δε σκαει πολλες φορες να φερει καποια παιχνιδια στα συστηματα της, παρ'ολο που ειναι εφικτο, καθαρα και μονο επειδη δεν της αρεσουν οι οροι που θετει ο εκαστοτε 3ος developer. Να θεωρησεις ως δεδομενο οτι καποιοι σημαντικοι τιτλοι θα λειψουν λοιπον και απο το wiiu...

Αν και στην αρχη ηθελα να πιστεψω οτι το wiiu θα καταφερει να ειναι η απολυτη κονσολα με ολα τα σημαντικα παιχνιδια της γενιας μας, πλεον δεν ελπιζω σε κατι τετοιο, ειδικα με τον τσακωμο που εσκασε με την ΕΑ απο τοσο νωρις.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό giorgakis2 » 04 Απρ 2013, 22:41

μέλλον σίγουρα έχει, απλά μην κάνεις το λάθος να το συγκρίνεις με τα καινουργια ps-xbox.
giorgakis2

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 05 Απρ 2013, 01:06

. Η κονσόλα αξίζει πολύ αν και έχει τα θεματάκια της. Το ξεκούραση είναι πως μπορείς να την έχεις κσι σαν φορητή κονσόλα . Από θέμα χρηστικότητας είναι αρκετά καλή και τα controller καθόλου κουραστικό.. Γενικά το Wii u είναι μια πολύ καλή επιλογή αν θες να ξεφύγεις από Xbox 360 kai ps3 όσο αφορά κσι θέμα παιχνιδιών . Το καλό με την συγκεκριμένη κονσόλα έχεις έξι τις επιλογές της Nintendo με παιχνίδια όπως το super Mario το Zelda Και αλλά πολλά .
mariodm22

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 08 Απρ 2013, 21:49

Όλα θα στρώσουν σιγά σιγά και για το Wii U. Η nintendo σίγουρα ενδιαφέρεται πρωτίστως να βγάλει τα δικά της παιχνίδια και μετά των 3rd party developer. Και αυτό γιατί θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και όχι να πρέπει να ικανοποιεί όρους εταιριών όπως η ΕΑ. Aυτό όπως είναι και ο alex είναι και καλό και κακό. Θα λείψουν σίγουρα κάποιοι καλοί τίτλοι αλλά θα δούμε τα εγγυημένα nintendo franchises και θα λείψουν και αρκετά παιχνίδια που αποδείχτηκαν κάτω των περιστάσεων όπως το Aliens: Colonial Marines και το Crysis 3. Μερικά καλά παιχνίδια 3ων developer έχουν ήδη κυκλοφορίσει όπως το NBA 2k13, Batman Arkham City, Assassin's Creed III και μερικά άλλα. Σίγουρα χρειάζονται περισσότερα multiplatform αλλά και περισσότρα αποκλειστικά κυρίως για να πάει μπροστά η κονσόλα. Πάντως τις δυνατότητες η κονσόλα για να παίξει καλά παιχνίδια τις έχει και μπορεί να μην είναι τόσο δυνατή όσο θα είναι το ps4 και το 720 αλλά σίγουρα θα μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Η ψαλίδα στο θέμα των γραφικών σίγουρα έχει κλείσει από την προηγούμενη γενιά. Το θέμα είναι να κάνει κάποιες υποχωρήσεις και η nintendo για να προσεγγίσει μερικούς developers. Σίγουρα κάτι θα ξέρει για τις κινίσεις που κάνει τώρα και σίγουρα δεν θα εγκαταλείψει την κονσόλα της γιατί δεν το έχει κάνει ποτέ άλλωστε. Όλα είναι θέμα χρόνου. Τώρα απλά κινείται αργά γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Θα μπορούσε να έχει εκμεταλευτεί καλύτερα το κενό μέχρι την κυκλοφορία των άλλων κονσολών με κυκλοφορίες καλών παιχνιδιών αλλά εγώ προσωπικά την εμπιστεύομαι σαν εταιρία και πιστεύω ότι θα κάνει σωστές κινήσεις στη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Απρ 2013, 21:31

To παν είναι θέμα timing παιδιά και με τον ανταγωνισμό να έρχεται με ταχύτητα, είναι πολύ αργές οι αντιδράσιες της Nintendo. Τα patch για το σύστημα έπρεπε να έχουν ήδη εμφανιστεί, ενώ θα έπρεπε και να έχει εξασφαλίσει περισσότερα games μέχρι σήμερα από third parties.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Max33rw » 12 Απρ 2013, 01:12

Sephiroth έγραψε:To παν είναι θέμα timing παιδιά και με τον ανταγωνισμό να έρχεται με ταχύτητα, είναι πολύ αργές οι αντιδράσιες της Nintendo. Τα patch για το σύστημα έπρεπε να έχουν ήδη εμφανιστεί, ενώ θα έπρεπε και να έχει εξασφαλίσει περισσότερα games μέχρι σήμερα από third parties.

Η αληθεια ειναι οτι με τοση καθυστερηση θα επρεπε η Nintendo να πρόσθετε περισσότερες βελτιώσεις στο λειτουργικό πέρα από την ταχύτητα. Γενικα παντος καθυστερει να βγαλει updates σε ολες τις συσκευες της, εδω ενα miiverse και παλευει τοσο καιρο να το βγαλει για κινητα.
Άβαταρ μέλους
Max33rw

Δημοσιευσεις : 17

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB