Assassin’s Creed IV: Black Flag

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό assassin » 29 Μαρ 2013, 17:10

το set piece του με τραβαει εμενα πολυ... Assassins Creed δεν το λες σε καμια περιπτωση το παιχνιδι. Αλλα απο θεμα πειρατικο και παρομοια δεν εχουμε δει καλο παιχνιδι το τελευταια χρονια.. οποτε ειναι καλοδεχουμενο και φυσικα τα λεφτα μου η ubi θα τα παρει γτ θα ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι... Ειναι αρρωστοι οι τυποι.. Εχουν βαλει 8 στουντιο να δουλεουν στο παιχνιδι LOL
Άβαταρ μέλους
assassin

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 31 Μαρ 2013, 14:52

Για ακομη μια φορα θα ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι! Αν ο τελευταιος τιτλος με απογοητευσε καπως! Δεν μου αρεσε! Ελπιζω αυτος ο τιτλος να ειναι πιο ενδιαφερον! Αν εβγενε κανενα Assasin's Creed 1821. Νταξει.. πιστευω θα ηταν πολυ καλο! Φιλικη Εταιρια και τετοια πραγματα! :P
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Απρ 2013, 11:58

Making of Todd McFarlane's Assassin's Creed IV: Black Flag Poster
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 06 Απρ 2013, 15:54

Shepard έγραψε:Making of Todd McFarlane's Assassin's Creed IV: Black Flag Poster

Με τρελενει οταν δημιουργουν απιστευτα πραγματα ειδικα σε photoshop! Πολυ ωραιο!
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 06 Απρ 2013, 17:56

πολυ καλο το trailer και φαινεται πολυ ωραιο και το σεναριο του . Τα γραφικα τα σπανε . Μιας και εχω παιξει ολα της σειρας και μου αρεσαν πολυ . μου αρεσει που αλλαζει στροφη το παιχνιδι σε θαλασσα .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 07 Απρ 2013, 12:15

pRonOoBGR έγραψε:
Shepard έγραψε:Making of Todd McFarlane's Assassin's Creed IV: Black Flag Poster

Με τρελενει οταν δημιουργουν απιστευτα πραγματα ειδικα σε photoshop! Πολυ ωραιο!

Όντως, πολύ μπροστά ο τύπος !!
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 07 Απρ 2013, 15:33

Πολύ τρέλα το videaki !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Goss » 07 Απρ 2013, 16:32

Ελπίζω εκεί στη Ubisoft να δουλεύουν όλοι με το ίδιο πάθος.
Άβαταρ μέλους
Goss

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 08 Απρ 2013, 22:06

Τουλάχιστον θα έχει ωραίες αφίσες :) Ενδιαφέρουσα η συνεργασία αυτή. Λογικά θα υπάρχει και κανένα artbook με ζωγραφιές του σε καποια συλλεκτική έκδοση και σίγουρα θα αξίζει.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Νέο video για το Assassin’s Creed 4: Black Flag

Δημοσίευσηαπό Shepard » 10 Μάιος 2013, 06:24

H Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο video για το Assassin’s Creed 4: Black Flag, στο οποίο ο Jean Guesdon και ο Sylvain Trottier συζητούν τα προνόμια και τις νέες λειτουργίες του PlayStation 4. Το Assassin’s Creed 4: Black Flag κυκλοφορεί τον Οκτώβριο για PC, Wii U, PlayStation 3, Xbox 360 και στα συστήματα της νέας γενιάς. Απολαύστε το εν λόγω video μέσα από τον παρακάτω player:

http://www.enternity.gr/Article/%CE%9D%CE%AD%CE%BF-video-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Assassin%E2%80%99s-Creed-4-Black-Flag/16309.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB