- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 20:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Far Cry 3
Το έκανα install χθες , όντως πολύ ωραίο φαίνεται για το λίγο που έπαιξα το game , έχει πολύ survival φάση μ'άρεσε αυτό !!
-
VasilisOGatopardos - Δημοσιευσεις : 69
mariodm22 έγραψε:Χθες έπαιξα για πρώτη φορά το multiplayer του far cry 3 . Φοβερό !!! Δεν το πίστευα
Ωραίο το multiplayer, έχει ενδιαφέρον. Είναι καλό συμπλήρωμα για το πολύ ωραίο single player. Αν έχεις smartphone αξίζει να κατεβάσεις την εφαρμογή far cry 3 outpost. Βοηθάει αρκετά με το decoding που χρειάζεται στο multiplayer.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Για την ώρα δεν με έχει ενθουσιάσει αρκετά το παιχνίδι !! Είναι καλό αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που σε κρατάει πάνω του να καείς για ώρες
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
σε 3-4 μερουλες θα το αρχισω κ εγω με την σειρα μου...
καμια συμβουλη ή βουρ στον πατσα???χαχα...
παντως οσο εχω δει ειναι πολυ καλο!!!
-
pro-patzis - Δημοσιευσεις : 27
pro-patzis έγραψε:σε 3-4 μερουλες θα το αρχισω κ εγω με την σειρα μου...
απλαα μην μεινεις στις αποστολες...θα χασεις ολο το παιχνιδι...εξευρενησε ολο τον χαρτη...παρε ολες τις βασεις των κακων...παρε ολα τα δερματα των ζωων που χρειαζεσαι και νιωσε απο farcry...
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
VasilisOGatopardos έγραψε:Για την ώρα δεν με έχει ενθουσιάσει αρκετά το παιχνίδι !! Είναι καλό αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που σε κρατάει πάνω του να καείς για ώρεςSpoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
συμφωνώ με τον tak96. Όλο το παιχνίδι είναι η εξερεύνηση. Το νησί είναι τεράστιο και έχει πολλά πράγματα και πολλά side missions να κάνεις. Μπορείς να τα κάνεις και παράλληλα με την κεντρική αποστολή ή και μετά αλλά το θέμα είναι να μην τα παραμελήσεις.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:VasilisOGatopardos έγραψε:Για την ώρα δεν με έχει ενθουσιάσει αρκετά το παιχνίδι !! Είναι καλό αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που σε κρατάει πάνω του να καείς για ώρεςSpoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗSpoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
συμφωνώ με τον tak96. Όλο το παιχνίδι είναι η εξερεύνηση. Το νησί είναι τεράστιο και έχει πολλά πράγματα και πολλά side missions να κάνεις. Μπορείς να τα κάνεις και παράλληλα με την κεντρική αποστολή ή και μετά αλλά το θέμα είναι να μην τα παραμελήσεις.
Όντως ο χάρτης είναι τεράστιος και έχει πολύ εξερεύνηση κτλ , ωραίο αλλά δε με χει ξετρελάνει είναι η αλήθεια , έχω να μπω 2 μέρες τώρα αλλά λογικά θα παίξω λίγο το πρωί
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης