Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 05 Απρ 2013, 19:56

Είναι καλή πρόταση και έχει δίκιο ο ckastam,είναι στο χέρι των παιδιών αν προλαβαίνουν να το κάνουν και αυτό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό retronostalgos » 21 Απρ 2013, 16:49

εχει κολλησει σε κανεναν απο εσας στουσ 99 ποντους?και δεν βγαζει αλλο εξωγηινο?
Άβαταρ μέλους
retronostalgos

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 21 Απρ 2013, 16:58

Μήπως έχεις κάνει κάποιο σχόλιο σε άρθρο ή κάνα ποστ στο φόρουμ και πήρες από εκεί πόντους;
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δώρα στο forum και πόντοι

Δημοσίευσηαπό vakattack » 20 Μάιος 2013, 12:08

Αυτό με τα δώρα στο forum νομίζω ότι είναι λίγο παραπλανητικό. Τι εννοώ, γιατί κάποιος αντί να ενημερώνεται και να παίρνει πόντους και να συμμετέχει στα δώρα στα κανονικά άρθρα παίρνοντας 5 και 5 κτλ πόντους ανάλογα για να μπεί σε μία κλήρωση ενώ μπορεί να είναι όλη την ώρα στο forum, να λέει το κοντό και το μακρύ του και να παίρνει μέρος σε δώρα που οι περισσότεροι πιστεύω δεν έχουν πάρει χαμπάρι! +3 πόντους το σχόλιο στο forum!
vakattack

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Μάιος 2013, 12:37

vakattack έγραψε:Αυτό με τα δώρα στο forum νομίζω ότι είναι λίγο παραπλανητικό. Τι εννοώ, γιατί κάποιος αντί να ενημερώνεται και να παίρνει πόντους και να συμμετέχει στα δώρα στα κανονικά άρθρα παίρνοντας 5 και 5 κτλ πόντους ανάλογα για να μπεί σε μία κλήρωση ενώ μπορεί να είναι όλη την ώρα στο forum, να λέει το κοντό και το μακρύ του και να παίρνει μέρος σε δώρα που οι περισσότεροι πιστεύω δεν έχουν πάρει χαμπάρι! +3 πόντους το σχόλιο στο forum!

Δεν κατάλαβα τίποτα...Υπάρχουν πάντως πολλοί τρόποι για να πάρει κάποιος μέρος στην κλήρωση,είτε συμμετέχοντας στο forum είτε διαβάζοντας ειδήσεις,αξιολογώντας προϊόντα καθώς και βρίσκοντας εξωγήινους.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 20 Μάιος 2013, 15:24

vakattack έγραψε:Αυτό με τα δώρα στο forum νομίζω ότι είναι λίγο παραπλανητικό. Τι εννοώ, γιατί κάποιος αντί να ενημερώνεται και να παίρνει πόντους και να συμμετέχει στα δώρα στα κανονικά άρθρα παίρνοντας 5 και 5 κτλ πόντους ανάλογα για να μπεί σε μία κλήρωση ενώ μπορεί να είναι όλη την ώρα στο forum, να λέει το κοντό και το μακρύ του και να παίρνει μέρος σε δώρα που οι περισσότεροι πιστεύω δεν έχουν πάρει χαμπάρι! +3 πόντους το σχόλιο στο forum!

Τα δωρα που κληρωνονται στο forum δεν ειναι οπως αυτα της εβδομαδας. Κυριως ειναι για αυτους που επισκεπτονται το forum και αφιερωνουν περισσοτερο χρονο γενικως στο site. Απο οτι βλεπω απο το προφιλ σου εισαι εδω και εναμιση χρονο μελος και εχεις κανει 1 post οποτε λογικο για σενα να γκρινιαζεις. Επισκεψου (εαν εχεις τον χρονο βεβαια) το forum και καποια στιγμη θα δεις και εναν διαγωνισμο.

Επιπλεον στο forum υπαρχουν οι mods οποτε βλεπουν οταν καποιοι παρεκτρεπονται και επισης στο forum γινονται συζητησεις οπου δεν θα γινοντουσαν κατω απο καποιο νεο.

Τωρα αν θεωρεις τσατσικο το φορουμ τι να πεις για αυτους που κανουν like και share στο facebook την ανακοινωση του διαγωνισμου και αυτοματως παιρνουν μερος στην κληρωση, οι οποιοι αμφιβαλλω εαν εχουν κανει εστω και ενα σχολιο μεσα στο forum η στα νεα;
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό ckastam » 20 Μάιος 2013, 17:54

Deathracer2009 έγραψε:Τωρα αν θεωρεις τσατσικο το φορουμ τι να πεις για αυτους που κανουν like και share στο facebook την ανακοινωση του διαγωνισμου και αυτοματως παιρνουν μερος στην κληρωση, οι οποιοι αμφιβαλλω εαν εχουν κανει εστω και ενα σχολιο μεσα στο forum η στα νεα;

ναι νομίζω πως έχεις δίκιο
δεν μπορεις να κανεις 1 κοινοποίηση και να συμμετέχεις με τις ίδιες πιθανότητες με καποιον που μαζεύει πόντους όλη την εβδομάδα

εγώ αυτο που θεωρώ δίκαιο όπως το είχα εκφράσει κ παλιότερα είναι πως οι στόχοι των βαθμών πρέπει να ειναι αντίστοιχοι των δώρων δλδ τώρα που κληρώνονται 2 κορυφαία κινητά απο την HTC Θεωρώ δίκαιο το γεγονός πως ο στόχος συγκέντρωσης βαθμών είναι υψηλότερος στους 200 να μη πω λίγοι αλλά απο ένα σημειο κ ύστερα χάνεται το μέτρο

Για έναν μέσο χρήστη που έχει 2-3 ώρες διαδικτυακού σερφαρίσματος καθημερινώς, οι 150-200 βαθμοί είναι δίκαια επιτεύξιμοι με το παρον σύστημα βαθμολογίας

υ.γ. 'οσο για το φόρουμ όπως σε κάθε φορουμ, η κάθε άποψη σωστή ή λάθος θα πρέπει να είναι σεβαστή
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Μάιος 2013, 18:01

ναι νομίζω πως έχεις δίκιο
δεν μπορεις να κανεις 1 κοινοποίηση και να συμμετέχεις με τις ίδιες πιθανότητες με καποιον που μαζεύει πόντους όλη την εβδομάδα

Γιαυτό τα παιδιά έχουν φροντίσει όταν υπάρχουν πολλά αντίτυπα από ένα παιχνίδι να δίνουν πολύ λίγα για τους facebook φίλους και τα πολλά στα παιδιά που είναι γραμμένα στο site.Οπότε δεν υπάρχει αδικία...τώρα αν οι εταιρίες δεν τους δίνουν πολλά αντίτυπα να κληρώνουν αυτό είναι άλλο θέμα....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 20 Μάιος 2013, 19:24

Οι βαθμοί μαζεύονται πολύ εύκολα! Μαζεύω σαν τρελός!!!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Spyhal » 20 Μάιος 2013, 20:44

Geια χαρά! Πως ακριβώς μαζεύονται οι πόντοι ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει
Spyhal

Δημοσιευσεις : 1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB