Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 23:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Walking Dead
Ειδα το φιναλε τη 3ης σεζον και προσωπικα ουτε κρυο ουτε ζεστη. Μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια σε ενα προηγουμενο post ενος φιλου οτι...
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Για εμένα χάλια το φινάλε, όπως χάλια ήταν και όλη η τρίτη σεζόν...
Μου την έχει σπάσει απίστευτα οτι πλέον έχουμε χάσει το main story της επιβίωσης και των εξηγήσεων, και ασχολούμαστε ολόκληρη σεζόν (και βάλε), με το quest του κυβερνήτη.. Κούρασε και έκανε κοιλιά...
Μου την έχει σπάσει απίστευτα οτι πλέον έχουμε χάσει το main story της επιβίωσης και των εξηγήσεων, και ασχολούμαστε ολόκληρη σεζόν (και βάλε), με το quest του κυβερνήτη.. Κούρασε και έκανε κοιλιά...

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Για εμένα χάλια το φινάλε, όπως χάλια ήταν και όλη η τρίτη σεζόν...Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
+1 Κανονικά έπρεπε να δείξει 2-3 επεισόδια το πολύ με το όλο story τις 3ης season , πιστεύω θα χε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον !!
-
VasilisOGatopardos - Δημοσιευσεις : 69
Άρχισε να με κουράζει αυτή η φάση με τον Governor. Τόσα επεισόδια σπατάλισαν για να χτίσουν την τελική μάχη ανάμεσα τους και στο τέλος...τίποτα. Αν και η σεζόν έχει τις στιγμές της 2-3 απο τα τελευταία επεισόδεια ήταν σπαστικά. Ελπίζω η 4η σεζόν να δώσει φόρα στην σειρά αλλιώς προβλέπω να παίρνει τον κάτω δρόμο.

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Απαραδεκτα ολα τα ανουσια επεισοδια με τον κυβερνητη..Οπως ειπατε θα επρεπε σε 3-4 επεισοδια να ειχε καθαρισει αυτο το θεμα..Ξεκινησε πολυ δυνατα σαν σειρα αλλα πλεον κουραζει..Το κυριως θεμα,επιβιωση και γιατι εφτασαν ως εκει εχει ξεχαστει εντελως και ειναι κριμα..
-
geoplak88 - Δημοσιευσεις : 58
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες