Deus Ex: Human Revolution

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 26 Σεπ 2011, 16:09

Είναι στο armory, εκεί που βρίσκεις το P.E.P.S. gun. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να πας από τον αεραγωγό, να ρίξεις αναίσθητο το φρουρό προσέχοντας μη σε δει η κάμερα και να χακάρεις τον υπολογιστή για να ανοίξει η πόρτα. Αν άκουσες τους διαλόγους ίσως το πρόσεξες, ενώ κάπου υπάρχει και ο κωδικός για το armory.

Και από εκεί και πέρα βέβαια υπάρχει το stash στο σπίτι του Jensen.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό dx_man » 26 Σεπ 2011, 19:06

Αφού ασχολήθηκα με κάτι συμμορίες, ήρθε η αποστολή σε εκείνες τις εγκαταστάσεις με το mech. Οι φρουροί πολλοί hi-tech. Εκείνο όμως το σημείο ήταν που ευχαριστήθηκα περισσότερο το stealth. Γενικά, πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερα augmentations για το stealth (το hacking το θεωρώ εν μέρει stealth), οι μηχανισμοί του stealth είναι καλύτεροι από το shooting, οι σφαίρες είναι λίγες, οπότε σε ωθεί προς τα εκεί. Δεν πειράζει, γιατί μου άρεσε γενικά το covering system και τα melee (ωραίο animation). Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το stealth είναι εύκολο να το συνηθίσεις, αν παίζεις με αυτό.
Άβαταρ μέλους
dx_man

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Σεπ 2011, 20:39

Kαι εγώ τρελένομαι για stealth. Επίσης αν κάνεις headshot φτάνουν οι σφαίρες :P

Tobajaras το peps gun δεν το βρήκα, αλλά μου φάνηκε πως έκανα το αστυνομικό τμήμα φύλο και φτερό. Στο τέλος για να ολοκληρώσω την αποστολή της μαμάς, χάκαρα την πόρτα και το δωμάτιο μετά το δωμάτιο του φρουρού ο οποίος είναι παλιόφιλος του jensen, και για να ολοκληρώσω την αποστολή,αναγκαστικά έγινα alarmed αφού τον πλησίασα λίγο.. Στο επόμενο playthrought θα του μιλήσω και μετά θα κάνω τα άλλα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό dx_man » 26 Σεπ 2011, 22:47

Scott_Pilgrim έγραψε:Kαι εγώ τρελένομαι για stealth. Επίσης αν κάνεις headshot φτάνουν οι σφαίρες :P

Tobajaras το peps gun δεν το βρήκα, αλλά μου φάνηκε πως έκανα το αστυνομικό τμήμα φύλο και φτερό. Στο τέλος για να ολοκληρώσω την αποστολή της μαμάς, χάκαρα την πόρτα και το δωμάτιο μετά το δωμάτιο του φρουρού ο οποίος είναι παλιόφιλος του jensen, και για να ολοκληρώσω την αποστολή,αναγκαστικά έγινα alarmed αφού τον πλησίασα λίγο.. Στο επόμενο playthrought θα του μιλήσω και μετά θα κάνω τα άλλα.

Ερώτηση: αφ'ότου ολοκληρώσεις την πρώτη αποστολή στο αστυνομικό τμήμα και επιστρέψεις για να κάνεις το side-mission της Reed, οι αστυνομικοί θα είναι πιο υποψιασμένοι, ή πρέπει να τους επιτεθείς και μετά θα γίνουν alarmed;
Άβαταρ μέλους
dx_man

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 27 Σεπ 2011, 08:08

Στο αστυνομικό τμήμα πήγα μόνο μια φορά και αυτή έχοντας ελευθέρας από το Haas στην είσοδο. Αν δεν τον έχεις πείσει, φαντάζομαι ότι θα είναι το ίδιο με κάθε περιοχή που πρέπει να χρησιμοποιήσεις stealth. Το alarmed status μένει κλειδωμένο σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού.

Σε καμία από τις δύο αποστολές πάντως δε χρειάζεται να γίνεις alarmed. Αν μπεις στο δωμάτιο του Haas σε σκίζουν κατευθείαν (άσε που δε χρειάζεται να μπεις), αλλά στο διπλανό του υπάρχει τρόπος να το πετύχεις αν είσαι γρήγορος και χρησιμοποιήσεις nukes.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 27 Σεπ 2011, 09:33

Ερώτηση για όσους έχουν τερματίσει το παιχνίδι ή βρίσκονται πέραν του 11ου κεφαλαίου.

Έφτασα στο σημείο όπου πραγματικά "κόλλησα" και δεν μπορώ με τίποτα να προχωρήσω παρακάτω. Ή μάλλον μπορώ, αλλά προσπαθώ να αλλάξω τα πράγματα ανεπιτυχώς. Δεδομένου λοιπόν ότι είμαι με ένα Sniper Rifle, ένα 10mm pistol, stun gun και tranquilizer, τρεις EMP και τρεις Frag grenades, καθώς και stealth, typhoon augments, έχω καμιά ελπίδα...

... να σώσω τη Malik όταν πέφτει το ελικόπτερο στη Hengsha;
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 27 Σεπ 2011, 12:38

To πιστόλι και το sniper rifle αρκούν, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ γρήγορος και να ξέρεις να κάνεις καλά headshots. Ξέκανε πρώτα αυτούς με τα heavy rifles (γομάρια) με το sniper rifle και μετά όσους μπορείς πιο γήγορα με headshots από το καλό σου πιστόλι. Αγνόησε τους snipers τους γιατί αργούν πολύ να ρίξουν. Σε κατάσταση ανάγκης δοκίμασε καμικάζι με typhoon αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσει. Συνολικά είναι 8 - 10 εχθροί, οπότε αν ξεκάνεις 4 - 5 στην αρχή βγάζοντας από τη μέση τους heavy armored είσαι σε καλή μοίρα.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 27 Σεπ 2011, 13:43

Αν δεν πήγαινα στο γραφείο του και δεν γινόταν alarmed δεν θα μπορούσαν να ολοκληρώσω την αποστολή... Έπρεπε να φύγω και να μπω κανονικά αλλά ήταν διαδυκασία.. Στο give me deus ex θα τα κάνω όλα :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 03 Οκτ 2011, 12:03

Tέλος το παιχνίδι και μετά από τέτοιο τέλος - ή τέλη - πως να μην λατρέψω τον τίτλο... Μοναδική εμπειρία, εξαιρετικό gameplay, τέλειο σενάριο, τα πήρε όλα σβάρνα.
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Οκτ 2011, 14:11

Τι κάνει το patch στις κονσόλες;;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση