- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 11:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Call of Duty: Modern Warfare 3
Εγω απο το trailer που ειδα στην προηγουμενη σελιδα το μονο που θελω ειναι το aim assist να μην ειναι στα επιπεδα του Black Ops , το παιχνιδι στο ΒΟ στοχευει σχεδον μονο του, αν το εχουν κανει ετσι και στο MW3 τοτε θελουν να πουλησουν στους noobs και εγω δεν εχω αλλα κουραγια με το call of duty αν συμβει αυτο.
-
MBisonGR - Δημοσιευσεις : 50
Το MW2 εκτός απο τον ολόιδιο και απαράλλαχτο οπτικό τομέα, παραμένει μια τελείως arcade επιλογή FPS...500 killstreak και Pointstreak και γενικά πολλά μπιχλιμπίδια που το μόνο που επηρεάζουν είναι το K/D το μεγαλύτερό του μέρος όμως δεν προέρχεται απο τον ίδιο τον παίχτη...Συν οτι συνεχίζει να απαιτεί ελάχιστο skill ...Spray your gun and you re done...Συν και στο ελεινό Quickscope...Ο λόγος που γίνεται στο MW2 είναι λόγο του assisted aim, και μιας και είπαν οτι το quicscope επιστρέφει σημαίνει οτι και φέτος θα έχουμε assisted aim...
Για να μην παρεξηγούμε το MW kai MW2 τα χω λιώσει απλά.......με κούρασε πλέον...Αν η retail εκδοση του BF3 είναι στα ίδια επίπεδα με τη ΒΕΤΑ βλέπω να μην προτιμώ κανένα απο τα 2 καθαρά FPS
Για να μην παρεξηγούμε το MW kai MW2 τα χω λιώσει απλά.......με κούρασε πλέον...Αν η retail εκδοση του BF3 είναι στα ίδια επίπεδα με τη ΒΕΤΑ βλέπω να μην προτιμώ κανένα απο τα 2 καθαρά FPS
-
silver_knight - Δημοσιευσεις : 104
Έχω παίξeι σχεδόν όλα τα games του COD franchise...O συνδυασμός της class που ανέφερες ήταν τότε ο λόγος που παράτησα και στη συνέχεια πούλησα το παιχνίδι...Μετά είχαμε το πιο ελεεινό Perk απο όλα...Commando..Aν είναι δυνατον δηλαδη..Το Black Ops δεν το έχω αγγίξει πέρα απο το single player..Απλά όλος ο συνδυασμός των perks,killstreaks είχε αρχίσει να μου την δίνει...Και πιστεύω οτι και στο MW3 κάτι θα υπάρχει που θα προσφέρει τα πιο 'φτηνα' kills...Ελπίζω να με διαψεύσει όταν αποκαλυφθεί όλο το multi κομμάτι αλλά μέχρι τότε θα περιμένω
-
silver_knight - Δημοσιευσεις : 104
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες