Kοιτα ενα πολυ καλο firewall το εχω ηδη απο τα windows 8.
Επειδη με πεισατε κατεβασα το δοκιμαστικο του eset, εκανα κι ενα σκαν και ειμαι πληρως καθαρος. Ουτε μιση απειλη...
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 06:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Antivirus
37 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
παιδια χθες ειχα ενα προβλημα με το antivirus μου χρησιμοποιω το comodo εδω και πολυ καιρο και με εχει βολεψει χθες λοιπον καποια στιγμη της ημερας ανοιξα τον υπολογιστη μου,φευγω για μια δουλιτσα,κλεινω τον υπολογιστη και οταν γυρισα απο κανα 2-3 ωρο τι πιο φυσικο να μπεις στο ιντερνετ...ανοιγω κανονικα και ξαφνικα μου βγαζει μηνυμα το antivirus πινακακι οτι καποιο αρχειο-προγραμμα(το αρχειο δεν καταλαβα τι ακριβως ηταν,δεν εχω και πολλες γνωσεις δυστυχως πανω σε αυτα) θελει να εχει προσβασει σε αρχεια του υπολογιστη και με ρωταει αν θελω να το αποδεχτω η οχι...παταω οχι...μου ξαναβγαζει οτι ενα αλλο αρχειο θελει το ιδιο πραγμα παταω παλι οχι...με τα πολλα εγινε καποια 5αρια φορες χωρις αποτελεσμα,δεν δινω σημασια και ανοιγω το firefox...και εκει μου εκανε εντυπωση....το προγραμμα αρχιζε να λεει οτι ο firefox θελει να εχει σε καποια αρχεια προσβαση και κλπ κλπ παταω ναι μπας και ησυχασει!τπτ ξαναβγαζει παλι μηνυμα οτι αλλο αρχειο του firefox θελει να κανει την ιδια διαδικασια...με τα πολλα αυτο μου εγινε και για το google chrome(συνεχεια με ρωτουσε για διαφορα αρχεια των περιηγητων οτι θελουν να μπουν σε αλλα αρχεια) και το αποτελεσμα ηταν να κλεισω τον υπολογιστη να τον ανοιξω και μετα ολα καλα...εγω για καλο και για κακο καταργησα τα 2 προγραμματα και τα ξαναεκανα install σημερα..... για ποιο λογο αντεδρασε ετσι το antivirus; Μπορει να ηταν καποιος ιος ή δν ξερω καποιο αλλο κακοβουλο λογισμικο....; αλλα να αναφερω οτι οταν εγινε το γεγονος αυτο οι περιηγητες κολλουσαν αλλα ο υπολογιστης μου λειτουργουσε κανονικα...μονο στους πειρηγητες ελεγε οτι τους επεξεργαζεται...)ξερετε ο κυκλος στο ποντικι)
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
@gamelover Καποια antivirus ειναι υπερευαισθητα ακομη κι οταν καποιες σελιδες ζητουν προσβαση στον υπολογιστη σου μεσω cookies. Λιγες ειναι οι φορες που πραγματικα θα βρεθεις σε επικινδυνη τοποθεσια και συνηθως ενα αξιοπρεπες firewall, η ακομη και η εσωτερικη ασφαλεια του browser ειναι αρκετα για να σε αποτρεψουν.
Για το comodo δεν ξερω τιποτε ειναι η αληθεια, αλλα συμφωνα με αυτα που λες (με το reinstall που εκανες) φαινεται πως καποιο προσθετο-toolbar την εκανε τη φασαρια. Αυτα γενικα οφειλεις να τα προσεχεις, να ξετσεκαρεις παντα τα toolbars και λοιπες ιστοριες οταν πας να κατεβασεις/εγκαταστησεις κατι στο pc!!
Για το comodo δεν ξερω τιποτε ειναι η αληθεια, αλλα συμφωνα με αυτα που λες (με το reinstall που εκανες) φαινεται πως καποιο προσθετο-toolbar την εκανε τη φασαρια. Αυτα γενικα οφειλεις να τα προσεχεις, να ξετσεκαρεις παντα τα toolbars και λοιπες ιστοριες οταν πας να κατεβασεις/εγκαταστησεις κατι στο pc!!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
αυτην την υπερευαισθησια νομιζω την ειχε το norton....το comodo δν με ειχε συνηθισει ετσι...γενικα τα toolbars ειναι λιγο σπαστικα....ειχα και παλαιοτερα θεμα με αυτα... πρεπει μαλλον να τα τσεκαρω οσο μπορω.....αν και οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες...μεχρι τα coοkies το κατεχω απο κει περα....no..no... παντως πληροφοριακα το ειχα ψαξει λιγο για το comodo και θεωρειται ενα αρκετα καλο antivirus κυριως για το γεγονος οτι ειναι ενα ΠΛΗΡΕΣ antivirus χωρις να χρειαζεται να σκασεις την 100αρα.Για να μην αναφερω οτι το θεωρουσαν και καλυτερο και απο εκεινα που ειναι επι πληρωμη.... Παντως σ'ευχαριστω για την απαντηση.....! thumps up! 

-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
37 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες