Το δυσκολότερο game

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Μαρ 2013, 15:47

karlat89 έγραψε:Αρκετά δυσκολο και το majoras mask στο N64

Ναι σίγουρα δεν ήταν εύκολο αλλά δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με το ocarina of time.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Ποιο game σας δυσκόλεψε περισσότερο?

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 09 Απρ 2013, 23:10

Προσωπικά τα ποιο δύσκολα game που έχω τερματίσει,αλλά με δυσκολία είναι:
1)Resident Evil3
2)Tomb Raider 1,2,3
3)Dracula 2,3
4)Need for speed 1(Ειδικά σε αυτό είχα κολήσει στην 62 πίστα και έσπασα πληκτρολόγιο)
5)και φυσικά το Alex Kid,το οποίο το ξεκίνησα στην κονσόλα Sega master system (το είχε αποθηκευμένο στην μνήμη το game) και είναι από τα λίγα παιχνίδια που ΔΕΝ έχω τερματίσει, και δεν νομίζω να τερματίσω ποτέ! :D :D
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 16 Απρ 2013, 09:51

To resident evil 2,σε σχέση πάντα και με την ηλικία μου οταν το είχα στο PS one,που ήμουν τότε(13 χρονων το 1998)
Δυσκολευτικα τόσο που παρήγγειλα παλιότερο τέυχος game pro,που είχε μαζι δώρο extra βιβλιαράκι οδηγό
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Resident evill 2

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 16 Απρ 2013, 22:53

karlat89 έγραψε:To resident evil 2,σε σχέση πάντα και με την ηλικία μου οταν το είχα στο PS one,που ήμουν τότε(13 χρονων το 1998)
Δυσκολευτικα τόσο που παρήγγειλα παλιότερο τέυχος game pro,που είχε μαζι δώρο extra βιβλιαράκι οδηγό

Φίλε τόσο δύσκολο το Resident evill 2? Το έχω ακούσει απο πολλούς.Σίγουρα θα μιλάμε για παλαια games εφόσον τα καινούργια σε βοηθάνε απίστευτα.
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 17 Απρ 2013, 08:22

Δεν νομίζω να ηταν τοσο δύσκολο,ισως φταιει και η ηλικία μου τότε,αλλα σκέψου οτι τώρα αν κολλησεις κάπου κανεις μια αναζητηση στο google,και λύθηκαν τα προβλήματά σου,τοτε αν κολλούσες άγρια μπορούσες να κάνεις??τίποτα,έπρεπε να βρεις κάποιον που να το είχε τελειώσει ήδη,και αυτος σιγά μην θυμόταν ολες τις λεπτομέρειες για να σε βοηθήσει
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό ninty » 17 Απρ 2013, 10:45

το resident evil 3 ηταν πολυ πιο δυσκολο απο το 2 λογω nemesis.ασε που στο 2 ποτε δε ξεμεινα απο πυρομαχικα...
Άβαταρ μέλους
ninty

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 17 Απρ 2013, 13:31

ηταν δύσκολο ναι,αλλα το έπαιξα πολυ μεγαλύτερος και δεν το πολυ κατάλαβαπάντως,ειδικά ο tyrant,όποτε εμφανιζόταν έπεφταν πολλα μπινελίκια,
Άβαταρ μέλους
karlat89

Old games

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 17 Απρ 2013, 23:07

Προφανώς τα παλαιότερα παιχνίδια ήταν ποιο δύσκολα. Σήμερα είναι αρκετά εύκολα τα games.Δεν χρειάζεται να είσαι Sherlock Holmes για να τερματίσεις. :) Έχετε δίκαιο όσον αφορά τον Nemesis και τα πυρομαχικά. Έπρεπε με το μαχαιράκι να κάνεις την δουλειά. Και δεν ήταν καθόλου EASY :) . Μας είχε γυρίσει τα μυαλά.
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 19 Απρ 2013, 01:37

Στο resident για εμενα ολη η δυσκολια ηταν το αγχος για επιβιωση(λογω σπανιων save που δεν ειχες ιδεα ποτε θα ξανακανεις) που δε σε αφηνε να εισαι εντελως ψυχραιμος στις κινησεις σου. Ειδικα το 3 μπορεις να αποφυγεις σχεδον ολους τους εχθρους με λιγη εξασκηση.

Δε το συζηταμε για γριφους, ηταν πολυ συνηθες να κολλας για μερες-μηνες σε παιχνιδια λογω γριφων κι ελλειψης ενδειξεων. Εγω βεβαια ποτε δεν κοιταζω οδηγους μεχρι και σημερα, οποτε το γουσταρα αυτο το πραγμα!

Το 3 θεωρουταν απο τα "ευκολα" της σειρας. Δωσε το τωρα σε καποιον που παινευεται για την πλατινα στα achievments του 5 και του 6 και δες τον να τα χανει σε ενα χαρτη που ενας εμπειρος πορει να διασχισει σε μια ωρα μαζι με το απαραιτητο backtracking...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Απρ 2013, 01:06

Πολύ δύσκολο επίσης και το Silent Hill 2. Είναι στα όρια του retro καθώς είναι παιχνίδι PS2 αλλά νομίζω είναι αρκετά παλιό πλέον. Πολύ δύσκολοι γρίφοι, σπάνια save και πολύ άγχος καθώς δεν ήξερες από που θα σου πεταχτούν τα ζόμπι. Άσε που ήταν και πολύ τρομακτικό με αυτή την ατμόσφαιρα και τη μουσική. Μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB