Football manager 2013

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Φεβ 2013, 13:54

Τέλος η πρώτη σεζόν με την ομάδα μου(ολυμπιακός) να παίρνει πρωτάθλημα δύσκολα,με παναθηναϊκό και Σκόντα από πολύ κοντά,κατέκτησα το κύπελλο με αντίπαλο τη Βέροια και στο CL πήγα στους 8 αφού πρώτα κατάφερα να αποκλείσω την juventus και δυστυχώς βρήκα μια πολύ καλή ρεαλ από την οποία αποκλείστηκα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Φεβ 2013, 14:37

Με το τελευταίο patch?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Φεβ 2013, 14:53

Ναι.Αλλιώς με το παλιό patch θα έπεφτα στην Β εθνική σε 2-3 χρόνια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 23 Φεβ 2013, 18:53

Καινούριο game με Forest, και με δυνατά φιλικά για αρχή
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 26 Φεβ 2013, 10:03

H Νοτιγχαμ αν θυμαμαι καλα ειναι Championship; Αντε να δουμε πως θα πας.....εχει παρει και 2 Champions League το '79 και το '80. Δυο συνεχομενες χρονιες.

Εγω συνεχιζω και κανω την εκπληξη. Περασα ως δευτερος παλι απο την League 1 και περασα απευθειας στην Championship. Και παλευω για να ανεβω στο καλυτερο πρωταθλημα ever. Βεβαια πολυ παλουκι η Championship.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 21 Μαρ 2013, 19:54

Πραγματικα απορω με το παιχνιδι ωρες ωρες. Η φημη που εχω ειναι National και ειμαι τωρα στην Burnley οπου την πρωτη χρονια πηγα τελικο FA Cup οπου αντιμετωπισα την City και εχασα οπως ειναι λογικο αλλα προκριθηκα στο Europa επειδη η City ειχε παρει και το πρωταθλημα. Ετσι την επομενη χρονια κατακτησα το Europa League και λεω ευκαιρια να την κανω σε αλλη ομαδα καλυτερη.

Βλεπω οτι η Mπαρτσα ειχε διωξει τον προπονητη της και εδειξα τον ενδιαφερον μου. Αποτελεσμα; Την επομενη μερα μυνημα που ελεγε Barcelona Flattered by Tsakirakis's interest. Και ομως πηγαν και πηραν αλλον.

ΟΚ να δεχτω οτι ειναι η Barcelona αλλα να φαω ακυρο και απο Newcastle; Τι διαολο.....το Europa πηρα.

Σε αλλο save με το που πηρα Europa με την Ολυμπιακαρα μετα πηγα στη Μιλαν. (!!!)
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 21 Μαρ 2013, 20:02

Υψηλές απαιτήσεις οι καρακάξες λέμε!!! :mrgreen:

Εγώ άρχισα με Napoli, και μέχρι στιγμής τρένο η ομάδα!
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 21 Μαρ 2013, 20:12

Εγω με την Burnley στου ομιλους του Γιουροπα κληρωθηκα με Mεταλιστ, Τραμπζονσπορ και AΠΟΕΛ και ενω ημουν το λογικο αουτσαιντερ που θα τερματιζε τελευταιο και καταιδρωμενο καταφερα και τερματησα πρωτος με 6 στα 6. 18 βαθμοι.

Εριξα στο πρωτο ματς 3-4 γκολ στον ΑΠΟΕΛ εκτος εδρας και στη Μεταλιστ στο Xαρκοβο ερθε το σκορ 3-7 υπερ μου και το πρωτο ημιχρονο ειχε ληξει με σκορ 3-4. Αντε γεια.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 22 Μαρ 2013, 19:21

Ημιτελικά κυπέλλου Ιταλίας με Μίλαν, και με το παρακάτω γκολ ισοφαρίζω το σκορ του πρώτου αγώνα (είχα χάσει 3-1)

http://www.youtube.com/watch?v=LxnXoNpX ... e=youtu.be

Και μετά έρχεται το κοράκι, και σε #$$#%$#$ !!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Μαρ 2013, 15:45

Βλέπω maniac πως ακόμα πας καλά με τις κάρτες. Έχει τελειώσει κανένα παιχνίδι με 11 πάικτες; :P
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB