World of Warcraft

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό evogpal » 07 Μαρ 2013, 01:33

Πρώτες εντυπωσεις απο 5,2;;Έχω την αίσθηση οτι θα 'χει πολύ καλό και ισορροπημένο PvP...
Άβαταρ μέλους
evogpal

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό sakious » 07 Μαρ 2013, 02:30

tipotizo έγραψε:Υπάρχουμε από το 2007 κάτω από ένα σταθερό officer team και ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε θέματα μην πραγματοποίησης raid. Θα ήταν χαρά μας αν εως τώρα δεν μας γνωρίζατε να μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.thehaunted.gr καθώς υπάρχει υλικό από τρέχων content καθώς και από παλιότερο(kill videos, world of logs, server 1st 25lvl guild κτλπ) αλλά και στο facebook στο www.facebook.com/groups/thehauntedgenjuros/

Το world of warcraft χρείαζετε να έχει ελληνική κοινότητα η οποία να παραμένει ανταγωνιστική και να κάνει end game content στηριζόμενη σε παλιά και νέα μέλη, και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε καθημερινά. Σας ευχαρισώ :)

Καλά τα γράφεις και εγώ μαζί σου αλλά σε dead server λίγο δύσκολο να πάει κάποιος σκέψου αν κάνει η blizzard free migration και guard απο την stormwind θα φύγουν.
Άβαταρ μέλους
sakious

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Plisken » 08 Μαρ 2013, 13:02

evogpal έγραψε:Πρώτες εντυπωσεις απο 5,2;;Έχω την αίσθηση οτι θα 'χει πολύ καλό και ισορροπημένο PvP...

Φιλε μου ετσι οπως εχει γινει το παιχνιδι ισορροπημενο PvP δεν προκειτε να εχει ποτε. Εχει εδω και χρονια που το μονο που γινεται ειναι μια ανακυκλωση στα buffs και τα nerfs. Την μια εισαι OP την αλλη εισαι broken. Εμενα προσωπικα με κουρασε αυτο το πραγμα και αποχωρησα. Βαρεθηκα καθε τρεις και λιγο να διαβαζω αλλαγες και μαλιστα πολλες φορες σε σημειο που αλλαζει ολο το Playstyle. ΕΝταξει,απο expansion σε expansion το καταλαβαινω, για νυπαρχει και ενα ενδιαφερον. Αλλα απο patch σε patch ειναι too much.

My 2 cents. ;)
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό evogpal » 08 Μαρ 2013, 19:46

Plisken έγραψε:
evogpal έγραψε:Πρώτες εντυπωσεις απο 5,2;;Έχω την αίσθηση οτι θα 'χει πολύ καλό και ισορροπημένο PvP...

Φιλε μου ετσι οπως εχει γινει το παιχνιδι ισορροπημενο PvP δεν προκειτε να εχει ποτε. Εχει εδω και χρονια που το μονο που γινεται ειναι μια ανακυκλωση στα buffs και τα nerfs. Την μια εισαι OP την αλλη εισαι broken. Εμενα προσωπικα με κουρασε αυτο το πραγμα και αποχωρησα. Βαρεθηκα καθε τρεις και λιγο να διαβαζω αλλαγες και μαλιστα πολλες φορες σε σημειο που αλλαζει ολο το Playstyle. ΕΝταξει,απο expansion σε expansion το καταλαβαινω, για νυπαρχει και ενα ενδιαφερον. Αλλα απο patch σε patch ειναι too much.

My 2 cents. ;)

Οι περισσότεροι έχουν κουραστεί απο αυτό...Βάζω και εμένα μέσα.Τώρα όμως μου φαίνεται οτι ίσως θα έχουμε καλύτερο pvp απ'οτι έχουμε απο εποχής τέλους TBC και μετά..Ίσως...
Άβαταρ μέλους
evogpal

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 09 Μαρ 2013, 20:32

Plisken έγραψε:

My 2 cents. ;)

Περισσότερο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω. Πάντα κάποιος είναι OP. Ποτέ δεν υπάρχει ισότητα. Και δεν γίνεται να κάνεις και 30 χαρακτήρες για να έχεις πάντα κάποιον ΟΡ για το PvP. Νισάφι πια. Και εγώ βρίσκω λογικό να γίνονται αλλαγές από το ένα expansion στο άλλο αλλά το έχουν παρακάνει. Πρέπει να το κάνουν πιο ίσο για όλους και ο ένας να αναιρεί τον άλλο ώστε το PvP να εξαρτάται περισσότερο από τον εκάστοτε παίκτη παρά από τον χαρακτήρα που παίζει. Δηλαδή οι mage σε κάποια φάση για παράδειγμα πατούσαν 2 κουμπιά και νικούσαν και εγώ που είχα feral druid έπρεπε να κάψω λίτρα από φαιά ουσία και να πατάω 15 συνδυασμούς πλήκτρων για να τους σκοτώσω. :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό evogpal » 11 Μαρ 2013, 11:46

Δύσκολο να πετύχεις την απόλυτη ισορροπία αλλά σε αυτο το patch νομίζω οτι υπάρχει όσο μπορεί να γίνεται αυτό.
Άβαταρ μέλους
evogpal

Δημοσίευσηαπό Plisken » 11 Μαρ 2013, 21:01

Πόσο ισορροπία να υπάρχει όταν όλες οι κλάσεις έχουν πλέον από 2-3 cc??Έχει γεμίσει ο τόπος, silences,interrupts,stuns,fears, και roots. Τι να λέμε τώρα...

Πήγαν να κάνουν 2-3 καλές αλλαγές για το 5.2 και μόλις έπεσε το πρώτο κλάμα τα πήραν όλα πίσω μην χάσουν και άλλο κόσμο...

Για να περιγράψει κανείς πόσο χάλια είναι η όλη φαση, κάποτε λέγαμε πόσο unbalance ήταν η Αρένα λόγω συγκριμένων combo σε 2v2,3v3 & 5v5 περιβάλλον και πλέον ισχύει μέχρι και για τα rated bg που ειναι 10v10.

YΣ. Καλά το επίπεδο δε των χρηστών έχει πέσει κατακόρυφα,δεν το συζητώ...
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 12 Μαρ 2013, 02:54

Λογικό να έχει πέσει το επίπεδο τον χρηστών. Λόγω έλειψης ανταγωνισμού οι τιμές της μηνιαίας συνδρομής παραμένουν σταθερά ακριβές, και δεν γίνεται και τίποτα το φοβερό και πρωτότυπο στο παιχνίδι. Καλό patch το Pandaria δε λέω αλλά χρειάζεται λίγο ανανέωση το WoW γενικώς.

Όσο για το PvP η Βlizzard έχει καλομάθει τους χρήστες και εννοείται δεν θα διακινδυνέψει να χάσει ούτε έναν χρήστη με συνδρομή άρα θα κάνει τα χατίρια των περισσότερων. Πλέον έχει πέσει και ο ανταγωνισμός στο PvP. Ο χρήστης θέλει απλώς να νικάει εύκολα και όχι να ζορίζεται. Άρα θέλει να έχει ένα χαρακτήρα για PvP ο οποίος θα έχει πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους. Οπότε θα διαμαρτυρηθεί αν του αφαιρέσουν αυτό το πλεονέκτημα έστω και αν δεν έχει κανείς πλέον κανένα φοβερό πλεονέκτημα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Gpwalker8 » 14 Μαρ 2013, 22:41

PetrifieD- έγραψε:Λογικό να έχει πέσει το επίπεδο τον χρηστών. Λόγω έλειψης ανταγωνισμού οι τιμές της μηνιαίας συνδρομής παραμένουν σταθερά ακριβές, και δεν γίνεται και τίποτα το φοβερό και πρωτότυπο στο παιχνίδι. Καλό patch το Pandaria δε λέω αλλά χρειάζεται λίγο ανανέωση το WoW γενικώς.

Όσο για το PvP η Βlizzard έχει καλομάθει τους χρήστες και εννοείται δεν θα διακινδυνέψει να χάσει ούτε έναν χρήστη με συνδρομή άρα θα κάνει τα χατίρια των περισσότερων. Πλέον έχει πέσει και ο ανταγωνισμός στο PvP. Ο χρήστης θέλει απλώς να νικάει εύκολα και όχι να ζορίζεται. Άρα θέλει να έχει ένα χαρακτήρα για PvP ο οποίος θα έχει πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους. Οπότε θα διαμαρτυρηθεί αν του αφαιρέσουν αυτό το πλεονέκτημα έστω και αν δεν έχει κανείς πλέον κανένα φοβερό πλεονέκτημα.

Μπορώ εύκολα να πώ πως συμφώνω πάρα πολύ!
Άβαταρ μέλους
Gpwalker8

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό evogpal » 17 Μαρ 2013, 19:07

Μπορώ να πώ και εγώ πως συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
evogpal

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες