Τελος εποχής για το GamePro

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 29 Δεκ 2012, 17:12

Συμφωνώ, πρέπει να το κοιτάξεις! :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 14 Ιαν 2013, 22:41

Αν και προτιμούσα το games,είχα παραγείλει πόλλες φορες παλιότερα τευχη,την δεκαετία του90 για να παρω cheats και οδηγους,θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι το παρήγγειλα το 97 ή 98 για εχα βιβλιαράκι που ειχε μαζι,για το Resident evil 2
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 18 Ιαν 2013, 19:16

Νομίζω είχα ενα βουνό απο τεύχη του gamepro , το gamepro σημαδεψε την εφηβική gaming ηλικία μου , ήταν ο μόνος τρόπος τότε να ενημερωθώ για το αγαπημένο μου χόμπι . Η αλήθεια ειναι πως τα τελευταία χρόνια πριν σταματήσει την κυκλοφορία του δεν το αγόραζα , κάτι η απαγορευτική τιμή του κάτι η κατακόρυφη πτώση στην ποιότητα του με απομάκρυνε .
Όταν χρειάστηκε να μετακομίσω για να μην πετάξω την ατελείωτη συλλογή έκανα ενα κολάζ σέ ένα τετράδιο και συγκέντρωσα τα αγαπημένα μου θέματα έτσι ώστε να μην τα χάσω ποτέ..... ;)
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 18 Ιαν 2013, 19:31

kmanikas13 έγραψε:Νομίζω είχα ενα βουνό απο τεύχη του gamepro , το gamepro σημαδεψε την εφηβική gaming ηλικία μου , ήταν ο μόνος τρόπος τότε να ενημερωθώ για το αγαπημένο μου χόμπι . Η αλήθεια ειναι πως τα τελευταία χρόνια πριν σταματήσει την κυκλοφορία του δεν το αγόραζα , κάτι η απαγορευτική τιμή του κάτι η κατακόρυφη πτώση στην ποιότητα του με απομάκρυνε .
Όταν χρειάστηκε να μετακομίσω για να μην πετάξω την ατελείωτη συλλογή έκανα ενα κολάζ σέ ένα τετράδιο και συγκέντρωσα τα αγαπημένα μου θέματα έτσι ώστε να μην τα χάσω ποτέ..... ;)

Αναμνήσεις ....το gamepro σίγουρα μας έδωσε πολλά αν και εγώ στην θέση δεν θα τολμούσα να τα χαλάσω ,είναι κάτι από το παρελθόν ,και όχι άπλα ένα περιοδικό ....

βέβαια δες το θετικό μια εξέλιξη του είναι και το enternity !! H σοβαρότητα (σλουρπ :P ) το κύρος (σλουρπ :twisted: ) και ο Παύλος (ΣΛΟΥΡΠ!!!! :lol: :P ) είναι από τα άτομα που δούλεψαν στο gamepro...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 22 Ιαν 2013, 11:33

Ας ανεβασει καποιος φωτο απο το. εσωτερικο του περιοδικου να θυμηθουμε τα παλια!!
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό gamelover » 22 Ιαν 2013, 16:53

το gamepro ηταν το αγαπημενο μου περιοδικο!αλλα αυτο που δεν θα ξεχασω απο το gamepro ηταν το ημερολογιο του........!!πραγματικα καθε τελος χρονου εβγαζε και ενα μεγαλο ημερολογιο με εικονες απο ηρωες και παιχνιδια για καθε μηνα....και θυμαμαι οταν καποιος μηνας ειχε μια ωραια φωτο περιμενα πως και πως για να ερθει να τη χαζευω....(μια φωτο βασικα ηταν με τα pokemon...τρελα τοτε...!!)
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό gamelover » 22 Ιαν 2013, 16:58

και τωρα που ειδα και τη φωτο του avatar μου στις αγαπημενες μου φωτο απο το ημερολογιο ηταν και εκεινη του donkey kong... ακομα εχω καποια τευχη...δεν ξερω ομως τι τα εχω κανει τα ημερολογια.........
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 23 Ιαν 2013, 13:37

Επαιρνα και games και gamepro.Για εμενα το gamepro ηταν σχεδον παντα ανωτερο απο το games ακομα και οταν το gamepro δεν ηταν στα top του.Ειχε και αυτο τα ελλατωματα του,ηταν και πιο ακριβο αλλα ποτε δεν θεωρησα το games τοσο σοβαρο,ειχε ενα καρο διαφημησεις και ασχετα πραγματα ενω το gamepro ηταν πιο πιστο στα videogames.
Το gamepro ειχε και πιο ωραια θεματα,ειδικα οταν σοβαρεψε.
Το gamepro το αγορασα αρκετα συχνα μεχρι και που εκλεισε,το games το παρατησα πιο πριν.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Gohan » 13 Μαρ 2013, 12:37

Μονο τα εξώφυλλα του GamePro ηταν εργα τεχνης... μακαρι να τα ειχα κρατημενα... Μακαρι μια μερα να επιστρεψει... Εστω και σε επετειακη ετησια βαση με ανασκοπηση και αφιερωματα στη χρονια που περασε!
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Max33rw » 13 Μαρ 2013, 19:09

Ειμουν αναγνωστης του gamepro απο την αρχη της κυκλοφορίας του, (το πρωτο μου τευχος ειχε εξωφυλο το killer instict, νομιζω ηταν το 2ο? του gamepro) μεχρι και το τελος του! Εχω στο ιστορικο που 3 δημοσιευμενα γραμματα (αν τα βρω μεσα στα τοσα τευχη που εχω βιβλιοθηκη θα σας τα γραψω!). Παντος ηταν προφανες το προβλημα στα τελευταια του, αφου η υλη ειχε μειωθει δραματικα, και εμοιαζε πιο πολυ για φυλλαδιο παρα για περιοδικο! Ωραιες εποχες να ψαχνεις για walkthrough και cheats στα περιοδικα! Υπαρχουν στιγμες που ακομα διαβαζω κανενα παλιο gamepro μονο και μονο για τις αναμνησεις!
Άβαταρ μέλους
Max33rw

Δημοσιευσεις : 17

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB