- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 01:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Zero Escape: Virtue's Last Reward
nkav64 έγραψε:Και εγώ λέω να το ξεκινήσω το βράδυ αργά. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν σκοτάδι για ατμόσφαιρα.
Φυσικά, αλλά προσωπικά, δε μπορώ να το αφήσω μέχρι να έρθει το βράδυ

Φαντάζομαι ξέρεις πως το 999 είναι prequel του VLR, σωστά? Το λέω γιατί ξέρω πως τελείωσες το VLR πρώτο...

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
G3n3raL86 έγραψε:nkav64 έγραψε:Και εγώ λέω να το ξεκινήσω το βράδυ αργά. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν σκοτάδι για ατμόσφαιρα.
Φυσικά, αλλά προσωπικά, δε μπορώ να το αφήσω μέχρι να έρθει το βράδυ![]()
Φαντάζομαι ξέρεις πως το 999 είναι prequel του VLR, σωστά? Το λέω γιατί ξέρω πως τελείωσες το VLR πρώτο...
Όπως τα λες είναι. Η αλήθεια είναι ότι δε γνώριζα τίποτα για τα παιχνίδια αυτά μέχρι που έγινα μελος του Enternity και άρχισα να διαβάζω τα διάφορα posts που ανεβάζατε εσείς οι παλαιότεροι χρήστες. Τα Χριστούγεννα λοιπόν και αφού πρώτα είχα φάει τον κόσμο να βρω το 999, έρχομαι φάτσα με φάτσα με το VLR στα Media Markt και όταν αντίκρυσα την τιμή των €9,99 θόλωσα και το βούτηξα, όπως αρπάζει ο πεινασμένος το μπούτι το κοτόπουλο και το δαγκώνει μέχρι το κόκκαλο

Δεν κρατιόμουν να μην το ξεκινήσω και αφού το τελείωσα, πήγα στο κατάστημα ενός γνωστού, παρήγγειλε online το 999 και προχθές ήρθε

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:G3n3raL86 έγραψε:nkav64 έγραψε:Και εγώ λέω να το ξεκινήσω το βράδυ αργά. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν σκοτάδι για ατμόσφαιρα.
Φυσικά, αλλά προσωπικά, δε μπορώ να το αφήσω μέχρι να έρθει το βράδυ![]()
Όπως τα λες είναι. Η αλήθεια είναι ότι δε γνώριζα τίποτα για τα παιχνίδια αυτά μέχρι που έγινα μελος του Enternity και άρχισα να διαβάζω τα διάφορα posts που ανεβάζατε εσείς οι παλαιότεροι χρήστες. Τα Χριστούγεννα λοιπόν και αφού πρώτα είχα φάει τον κόσμο να βρω το 999, έρχομαι φάτσα με φάτσα με το VLR στα Media Markt και όταν αντίκρυσα την τιμή των €9,99 θόλωσα και το βούτηξα, όπως αρπάζει ο πεινασμένος το μπούτι το κοτόπουλο και το δαγκώνει μέχρι το κόκκαλο![]()
Δεν κρατιόμουν να μην το ξεκινήσω και αφού το τελείωσα, πήγα στο κατάστημα ενός γνωστού, παρήγγειλε online το 999 και προχθές ήρθε
Μια χαρά, οπότε θα ολοκληρώσεις την εμπειρία των Nonary Games, εγώ έχω δρόμο ακόμα

Και μιας που το έφερε η κουβέντα θα κάνω και εγώ μια ψακτική εν ελλάδι για το VLR μπας και το βρω πουθεά σε τιμή σκότωμα, αλλά και πάλι και να μη το βρω, από εξωτερικό κάνει πλέον 20 € καινούργιο.

-
G3n3raL86 έγραψε: Μια χαρά, οπότε θα ολοκληρώσεις την εμπειρία των Nonary Games, εγώ έχω δρόμο ακόμα![]()
Και μιας που το έφερε η κουβέντα θα κάνω και εγώ μια ψακτική εν ελλάδι για το VLR μπας και το βρω πουθεά σε τιμή σκότωμα, αλλά και πάλι και να μη το βρω, από εξωτερικό κάνει πλέον 20 € καινούργιο.
Δυστυχώς το πιο φτηνό που θα βρεις είναι 40€ στο Public. Και λέω αυτό το μαγαζί γιατί δε χρεώνουν ούτε τα μεταφορικά ούτε την αντικαταβολή.
-
nkav64 έγραψε:G3n3raL86 έγραψε: Μια χαρά, οπότε θα ολοκληρώσεις την εμπειρία των Nonary Games, εγώ έχω δρόμο ακόμα![]()
Δυστυχώς το πιο φτηνό που θα βρεις είναι 40€ στο Public. Και λέω αυτό το μαγαζί γιατί δε χρεώνουν ούτε τα μεταφορικά ούτε την αντικαταβολή.
Μπα, αν δε το βρω σε καλή τιμή, τότε φεύγω καρφωτός για παραγγελία από το shopto.net. Κάνουν και γρήγορα την αποστολή, οπότε δε θα περιμένω και πολύ.

-
G3n3raL86 έγραψε: Μπα, αν δε το βρω σε καλή τιμή, τότε φεύγω καρφωτός για παραγγελία από το shopto.net. Κάνουν και γρήγορα την αποστολή, οπότε δε θα περιμένω και πολύ.
Καρφί για shopto.net για να μη χάνεις και το χρόνο σου

evogpal έγραψε:Ρε παιδία τι κόλλημα είναι αυτό;;;;;;;;
Και που' σαι ακόμα...όσο προχωράς τόσο περισσότερο δεν θα θες να το αφήσεις. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, αν καπνίζεις μπορεί και να σε βοηθήσει να το κόψεις

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες