ωρε φίλε και μόνο που είδα το τρέιλερ πορώθηκα ξανά
- Τώρα είναι 23 Ιούλ 2025, 01:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
nfs_maniac έγραψε:Scott_Pilgrim έγραψε:Βρε παιδιά πραγματικά να πάνε να πνιγούν εκεί στο zavvi. Παρήγγειλα την True Despair Edtion μαζί με tracking και ήταν και pre order. Από την Πέμπτη στο tracking site βλέπω συνέχεια αυτό "Your order is in transit to the export hub. An update should be available in 24 hours." Θα με πεθάνουν. Να το χωνέψω ότι θα αργήσει, αλλά εδώ καλά καλά δεν το έστειλαν και παίζει να έχει χαθεί... Για όνομα του Θεού... Αν δεν έχει αλλάξει μέχρι την Τρίτη θα τους στείλω μήνυμα.
Τώρα που κοίταζα τις προηγούμενες σελίδες... Καλά είμαστε σοβαροί; Στέλνουν επιστολή στο σπίτι; Και πότε έρχεται; Μετά από μήνα; Δεν ξέρω γιατί χάλασε έτσι το zavvi, αλλά όποτε σου στέλνουν ένα πακέτο τα μαγαζία του εξωτερικού σε ένα αεροπλάνο δεν τα βάζουν; Τι γίνεται και χάνονται...
Δεν σου ερχεται επιστολή βρεΜέσω mail σου στέλνουν μια φορμα. Εσύ πρέπει να την εκτυπώσεις (....) να την υπογράψεις (....) και αφού επιλέξεις τι θες (να το στείλουν ξανά, η refund), πρέπει να την στείλεις ή μέσω mail, ή σε fax (όπως έκανα εγώ)
Πάντως γενικά νομίζω οτι παίζει λαμογιά με το stock τους... έχω παραγγείλει πολλές φορές τίτλους με αποστολή σε 24 ώρες, και μου στέλνουν οτι δεν το έχουν διαθέσιμο, και μιλάω για "συμπτώσεις" 2-3 φορές... Και περιμένεις...Και η μαγκιά? ΔΕΝ σου έχουν κάνει αποστολή, αλλα σου εχουν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ τα χρήματα, οπότε και δεν μπορείς ακυρώσεις την παραγγελία.... Respect....
Αυτό όμως είναι pre order και τώρα το έχουν και σε στοκ.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Αυτο σου λέω, μην τους εμπιστεύεσαι και πολύ...Και εμένα on stock έλεγε, μου στέλνανε πμ οτι δεν το έχουν διαθέσιμο, και ακόμα στο προιόν on stock έλεγε...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Γενικα απο το zavvi δεν αγοραζεις παιχνιδι που θες να παιξεις αμεσα. Εγω πχ. που θελω να παιξω το Dead Space 3 δεν θα το παραγγειλω απο το ζαββο για να περιμενω κανα μηνα.
Παντως οσες φορες ειχα αγορασει δεν υπηρχε το προβλημα με το stock. Οταν το παιχνιδι ηταν in stock εφευγε την ιδια μερα. Καινουργια κολπα ειναι αυτα;
Παντως οσες φορες ειχα αγορασει δεν υπηρχε το προβλημα με το stock. Οταν το παιχνιδι ηταν in stock εφευγε την ιδια μερα. Καινουργια κολπα ειναι αυτα;
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Εμένα πάντως μόλις χθες έγινε ξανά dispatch το Soul Calibour 5, μιας και δεν ήρθε ποτέ το πρώτο
.
Πάντως @nfs_maniac δεν μου ζήτησαν ούτε να συμπληρώσω κάτι ούτε τπτ.Μου είπε συγνώμη μια κοπελιά και υποσχέθηκε πως θα μου το ξαναστείλουν μέσα στις επόμενες 24 ώρες κι έτσι έγινε.
Τουλάχιστον σ'αυτό ήταν εξυπηρετικοί δεν μπορώ να πω

Πάντως @nfs_maniac δεν μου ζήτησαν ούτε να συμπληρώσω κάτι ούτε τπτ.Μου είπε συγνώμη μια κοπελιά και υποσχέθηκε πως θα μου το ξαναστείλουν μέσα στις επόμενες 24 ώρες κι έτσι έγινε.
Τουλάχιστον σ'αυτό ήταν εξυπηρετικοί δεν μπορώ να πω

-
ichigo13 - Δημοσιευσεις : 123
Μόλις τώρα έφτασε το δεύτερο κομμάτι του Soul Calibour 5 που έστειλε το zavvi.
10 το στείλανε, 12 έφτασε.
Μάλλον θα το έστειλαν με την γρήγορη μεταφορική xD.
Απ'όσο κατάλαβα πάντως είναι να πέσεις πάνω σε καλό άνθρωπο.Αυτή η κοπελίτσα μια χαρά μου συμπεφέρθηκε. Σε κάποιον άλλον μπορεί να του τύχει κανας μαλέας και να του ζητάει μπούρδες για refund ή replacement :/.
Οπότε να πω την γνώμη μου πια κι εγώ λοιπόν για να είμαι on topic.Θεωρώ πραγματικά πως κάποιος που έχει βρει κάποιο game, φθηνά στο zavvi, και δεν καίγεται να το παίξει άμεσα, να το αγοράσει από εκεί.Αλλιώς αν είναι κάποιο καινούργιο και θέλει να το παίξει κατευθείαν τότε καλύτερα να περιμένει να λύσει πρώτα τα προβλήματα και μετά
Απλά σε προσφορές των 10-15 άντε μέχρι και 20 ευρώ ας μην φοβηθεί κι ας το παραγγείλει imo
P.S.
Πλάκα πλάκα nfs_maniac έχεις κρατήσει κάποιο mail ίσως από τις συζητήσεις σου με το Customer service του Zavvi
?Εμένα μου απαντάει κάθε φορά μια Vicki, τις 4-5 φορές που τους έχω στείλει mail xD.
Απ'όσο κατάλαβα πάντως είναι να πέσεις πάνω σε καλό άνθρωπο.Αυτή η κοπελίτσα μια χαρά μου συμπεφέρθηκε. Σε κάποιον άλλον μπορεί να του τύχει κανας μαλέας και να του ζητάει μπούρδες για refund ή replacement :/.
Οπότε να πω την γνώμη μου πια κι εγώ λοιπόν για να είμαι on topic.Θεωρώ πραγματικά πως κάποιος που έχει βρει κάποιο game, φθηνά στο zavvi, και δεν καίγεται να το παίξει άμεσα, να το αγοράσει από εκεί.Αλλιώς αν είναι κάποιο καινούργιο και θέλει να το παίξει κατευθείαν τότε καλύτερα να περιμένει να λύσει πρώτα τα προβλήματα και μετά

Απλά σε προσφορές των 10-15 άντε μέχρι και 20 ευρώ ας μην φοβηθεί κι ας το παραγγείλει imo

P.S.
Πλάκα πλάκα nfs_maniac έχεις κρατήσει κάποιο mail ίσως από τις συζητήσεις σου με το Customer service του Zavvi

-
ichigo13 έγραψε:Μόλις τώρα έφτασε το δεύτερο κομμάτι του Soul Calibour 5 που έστειλε το zavvi.
Απλά σε προσφορές των 10-15 άντε μέχρι και 20 ευρώ ας μην φοβηθεί κι ας το παραγγείλει imo![]()
P.S.
Πλάκα πλάκα nfs_maniac έχεις κρατήσει κάποιο mail ίσως από τις συζητήσεις σου με το Customer service του Zavvi?Εμένα μου απαντάει κάθε φορά μια Vicki, τις 4-5 φορές που τους έχω στείλει mail xD.
φιλε μου μην παραξενευτεις εαν σε 10 ημερες εχεις και 2ο soul calibour 5 στα χερια σου !!!
αυτο που σου ηρθε λογικα ηταν απο την πρωτη παραγγελια !! μου εχει συμβει για αυτο στο λεω ....
-
whraziel - Δημοσιευσεις : 62
Εμένα μου έχουν στείλει το NAruto από την προηγούμενη Τετάρτη, και χθες άλλαξε status ότι τώρα το σκανάρουν πριν φύγει. Αν στείλω hate email θα είμαι κακός;;

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
whraziel έγραψε:ichigo13 έγραψε:Μόλις τώρα έφτασε το δεύτερο κομμάτι του Soul Calibour 5 που έστειλε το zavvi.
Απλά σε προσφορές των 10-15 άντε μέχρι και 20 ευρώ ας μην φοβηθεί κι ας το παραγγείλει imo![]()
P.S.
Πλάκα πλάκα nfs_maniac έχεις κρατήσει κάποιο mail ίσως από τις συζητήσεις σου με το Customer service του Zavvi?Εμένα μου απαντάει κάθε φορά μια Vicki, τις 4-5 φορές που τους έχω στείλει mail xD.
φιλε μου μην παραξενευτεις εαν σε 10 ημερες εχεις και 2ο soul calibour 5 στα χερια σου !!!
αυτο που σου ηρθε λογικα ηταν απο την πρωτη παραγγελια !! μου εχει συμβει για αυτο στο λεω ....
Φίλε whraziel είχα κι εγώ την ίδια απορία αλλά τσέκαρα το tracking number που είχε πάνω το δέμα και ήταν από το δεύτερο dispatch, όχι το πρώτο.
Anw, οπότε όσο ωραίο κι αν θα ήταν να μου έρθει κι άλλο κομμάτι, αυτό μάλλον δεν θα γίνει

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες