The Big Bang Theory

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 22 Φεβ 2013, 16:08

Spahar έγραψε:Το είδα, ήταν καλό. Εκτός του Sheldon και ο Ραζ έδωσε ρέστα.

Μετά από καιρό θα προσθέσω... :|
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό femto » 03 Μαρ 2013, 14:58

Εχει χαθει παντως αυτο το στοιχειο του geek. Δηλαδη, στην αρχη εστιαζε περισσοτερο στην παρεα των geeks και τωρα πλεον στις ερωτικες σχεσεις. Αλλα και παλι, αγαπαμε.
Άβαταρ μέλους
femto

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 04 Μαρ 2013, 00:17

femto έγραψε:Εχει χαθει παντως αυτο το στοιχειο του geek. Δηλαδη, στην αρχη εστιαζε περισσοτερο στην παρεα των geeks και τωρα πλεον στις ερωτικες σχεσεις. Αλλα και παλι, αγαπαμε.

Συμφωνώ απόλυτα! Θα ήθελα περισσότερο το geek στοιχείο που ανέφερες, ωστόσο συνεχίζει να είναι τρομερά αστεία η σειρά!
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό altrig2004 » 04 Μαρ 2013, 15:04

Εγώ πάλι νομίζω ότι έχει κάνει τρομερή κοιλιά... Προσωπικά περιμένω να γελάσω μόνο από τις κοπέλες πλέον άντε και καμιά φορά με το Seldon...
altrig2004

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 12 Μαρ 2013, 14:20

Ειναι εγκληματικο το πως "εφαγαν" τον Howard! Ο τυπος στις πρωτες σαιζον ειναι ολα τα λεφτα! Απο τη σχεση του και μετα περιμενεις ενα επεισοδιο στα 5 για να τον παρατηρησεις και πλεον περιοριζεται κυριως σε ειρωνικα σχολια κατα των φιλων του.

Κατα τ' αλλα ομως σιγουρα εχουν βοηθησει κι οι κοπελες τοσο στην ανανεωση του σεναριου, οσο και στο χιουμορ με τις περιεργειες τους. Οτι και να λεμε παντως, ο Σελντον ειναι η μορφη κι οσο παραμενει ετσι δε φοβαμαι τιποτα!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό steveskarlis » 12 Μαρ 2013, 17:30

Για μένα το πάνε πάρα πολύ καλά, ειδικά στην 6η σεζόν. Αν και θα ήθελα πάρα πολύ να προχωρήσει επιτέλους η σχέση Σέλντον- Έιμι. Είμαι πολύ περίεργος να δω τον Σέλντον πως θα αντιδράσει σε ενα φιλί η ακόμα και σεξ ;)
Άβαταρ μέλους
steveskarlis

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό WolfRathmA » 20 Μαρ 2013, 04:18

Παντως για εμενα η παρακατω σκηνη ειναι απο τις αγαπημενες μου! Καθε φορα που τη βλεπω ξεκαρδίζομαι στα γελια!

"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
Άβαταρ μέλους
WolfRathmA

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 20 Μαρ 2013, 12:00

WolfRathmA έγραψε:Παντως για εμενα η παρακατω σκηνη ειναι απο τις αγαπημενες μου! Καθε φορα που τη βλεπω ξεκαρδίζομαι στα γελια!

Εμένα μου αρέσει και η σκηνή από το ίδιο επεισόδιο που ο Sheldon ξυπνάει τον Leonard για να τον πάει νοσοκομείο! :P
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό Lonyew » 21 Μαρ 2013, 01:05

WolfRathmA έγραψε:Παντως για εμενα η παρακατω σκηνη ειναι απο τις αγαπημενες μου! Καθε φορα που τη βλεπω ξεκαρδίζομαι στα γελια!

Χαχαχχαχαχαχ!!! Θεϊκό επεισόδιο!!!! Δεν υπάρχει απλά!!
Άβαταρ μέλους
Lonyew

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 29 Μαρ 2013, 18:39

Τέλος και η 4 σεζόν. Καλή ήτανε αλλά σε καμιά περίπτωση δεν φτάνει τις προηγούμενες. Είχε κάποια καλά επεισόδια αλλά ήτανε λίγα. Πιστεύω πως την Amy δεν έπρεπε να την βάλουν καθόλου στη σειρά πολύ αντιπαθητική και με καθόλου χιούμορ. Τέλος πάντων ελπίζω οι επόμενες να είναι καλύτερες.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB