- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 12:47 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
συμφωνω και εγω με alex και petrified η nintendο ειναι κατι ξεχωριστο....ημουν φαν της nintendo εκτος απο αυτην τη γενια που πηρα ps3...και θεωρω οτι το "οριο ηλικιας" που εχει η nintendo ειναι οντως,λογω των αποκλειστικων τιτλων της,ΚΥΡΙΩΣ για νεαροτερο κοινο χωρις να σημαινει οτι πρεπει τα προιοντα της νιντεντο να τα αγοραζουν μονο παιδια...(προς θεου!) ή οτι δεν εχει τιτλους που να απευθυνονται σε μεγαλυτεο κοινο.πιστευω η νιντεντο πλασαρει πιο πολυ το ομαδικο και αν θες οικογενειακο στυλ σε σχεση με τους αλλους.... αλλα εχω την αισθηση και δεν νομιζω να κανω λαθος οτι παντοτε υστερει τεχνολογικα σε σχεση με τους αλλους...,(τουλαχιστον στην τελευταια γενια αλλα και στις φορητες κονσολες σε συγκριση με το psp και ps vita) γνωμη μου αλλα π.χ. το wii u δεν πιστευω για αλλη μια φορα οτι θα μπορει να συγκριθει τεχνολογικα με το ps4 και xbox720.... οπως το wii με το ps3 και το xbox360 ωστοσο στην τελευταια γενια πονταρε αλλου και τα καταφερε...μενει να δουμε σε αυτην πως θα τα παει... παντως παρολο που εχω ps3 και δεν το λεω πλεον ως νιντεντο φαν,γιατι πλεον δεν ειμαι με καμια εταιρεια φαν, θελω καποια στιγμη να αγορασω ενα wii μονο και μονο για το διαφορετικο τροπο παιχνιδιου που σου παρειχε... αλλα η νιντεντο παντοτε θα ακολουθει ενα διαφορετικο μονοπατι απο τους αλλους...αυτη μαλλον ειναι και η φιλοσοφια της εταιρειας.... σορυ αν καποιος μπορει να πειραχτηκε με τις παραπανω "ταμπελες" που εθεσα...δεν ηθελα να θιξω καποιον αν και πιστευω οτι τελικα οι αντρες παντοτε παραμενουν παιδια! :-p
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Ποιος να πειραχτει? Δεν επιτεθηκες σε κανεναν κι εξεφρασες πολυ ηρεμα τη γνωμη σου(την οποια συμμεριζομαι απολυτα)! Η νιντεντο το λεει οτι θελει να προσφερει διασκεδαση σε ολους, να μην μπαινει σε στεγανα η δημιουργια τιτλων της. Μοιραια λοιπον δεν αναπτυσσει ποτε mature rated τιτλους. Οσον αφορα τον τεχνικο τομεα και την επιθετικη πολιτικη, τα εχει αφησει πισω της χρονια τωρα.
Γιατι καταλαβε οτι ο κοσμος θα σε διαλεξει πολυ πιο ευκολα και μαζικα οταν απλως καλυψεις ενα κενο στην αγορα, παρα οταν θα κονταροχτυπιεσαι ανοιχτα με τεχνολογικους κολοσσους για το ιδιο προιον. Ηταν η πιο ισχυρη την εποχη n64 και ισαξια του xbox με το gamecube. Tι καταλαβε? Οτι ο κοσμος θελει απλως να παιξει και οτι τελικα ειναι πολυ μικρη η μεριδα που ασχολειται με αριθμους και αναλυσεις.
Εγω προσωπικα θελω και της σονυ και της νιντεντο τις κονσολες για να 'μαι καλυμμενος.
Γιατι καταλαβε οτι ο κοσμος θα σε διαλεξει πολυ πιο ευκολα και μαζικα οταν απλως καλυψεις ενα κενο στην αγορα, παρα οταν θα κονταροχτυπιεσαι ανοιχτα με τεχνολογικους κολοσσους για το ιδιο προιον. Ηταν η πιο ισχυρη την εποχη n64 και ισαξια του xbox με το gamecube. Tι καταλαβε? Οτι ο κοσμος θελει απλως να παιξει και οτι τελικα ειναι πολυ μικρη η μεριδα που ασχολειται με αριθμους και αναλυσεις.
Εγω προσωπικα θελω και της σονυ και της νιντεντο τις κονσολες για να 'μαι καλυμμενος.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
ισχυει!πλεον και γω αυτο συνειδητοποιω....μια νιντεντο τη χρειαζεσαι....για τους ωραιους αποκλειστικους τιτλους που ειναι πιο παιδικοι και πιο παρειστικοι(κατι που μου αρεσει εμενα αρκετα gaming με φιλους) και μια σονυ ή μικροσοφτ για κατι πιο ωριμο και με πιο σκληρους τιτλους....αλλα σε μια εποχη λιτοτητας αλλα και χωρις τα ορια που βαζει η λιτοτητα σε οικονομικο επιπεδο για μενα (ακομη τουλαχιστον!!αργοτερα δεν εγγυωμαι κατι!
) ειναι και λιγο ανουσιο,λιγο απληστο,δεν ξερω πως να το θεσω, να μπαινεις στη διαδικασια να αγοραζεις κονσολες και οχι κονσολα(+τα εκαστοτε εξαρτηματα που μπορει να θελει η καθε μια) αρκετα δλδ χρηματα ωστε να ικανοποιησεις μονο ενα μερος απο αυτα που θες ως ατομο.....και πιστευω οτι πρεπει να βαζεις οριο ωστε να μη γινεσαι και υπερκαταναλωτικο ον ή και μερικες φορες θυμα απο το οποιο κερδισμενοι βγαινουν μονο οι επιχειρησεις.... αλλα αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα και δν ειναι κατι το οποιο μπορεις να αναπτυξεις εδω..... περα απο αυτο θα ελεγα οτι και διορθωστε με αν κανω λαθος γιατι πραγματικα δεν ξερω τι εχει κανει η νιντεντο ως web υπηρεσιες...θα ηθελα να δω απο τη μερια της μια υπηρεσια τυπου gaikai οπου να προσφερει ολους τους παλιους τιτλους της απο παλιοτερες κονσολες τις οπως ακριβως σκοπευει να κανει και η sony....(με τα τωρινα δεδομενα τουλαχιστον)

-
@gamelover Δεν ξερω πραγματικα πως ειναι τα πραγματα σε αυτο το κομματι για ps3/xbox360, αλλα απο εποχη wii η νιντεντο εχει πολλα πολλα κλασσικα παιχνιδια για κατεβασμα μεσω του virtual console. Οχι μονο απο nes-snes-gb, αλλα κι απο game gear κλπ. Κι ολα αυτα σε τιμες γυρω στο 5ευρο ανα τιτλο.
Μαλιστα ειναι δυνατο καποιος που εχει κανει αγορες για το wii, να τις μεταφερει και στο wiiu. Εγω παντως ικανοποιημενος ειμαι απο το ονλαιν μαγαζακι της νιντεντο στο 3ds.
Μαλιστα ειναι δυνατο καποιος που εχει κανει αγορες για το wii, να τις μεταφερει και στο wiiu. Εγω παντως ικανοποιημενος ειμαι απο το ονλαιν μαγαζακι της νιντεντο στο 3ds.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 ναι ειχα ακουσει κατι τετοιο αλλα πραγματικα επειδη το θυμομουν αμυδρα και χωρις η αληθεια να το googlαρω, νομιζα οτι ειχα κανει λαθος εγω(ηταν δικης μου επινοησης οτι η νιντεντο εχει τετοια υπηρεσια,οτι δεν το ειχα καταλαβει καλα, κτλ....) δεν το ανεφερα καθολου....θα προσπαθησω παντως καποια στιμη να κανω τη καλη και να ριξω μια ματια στη νιντεντο και να θυμηθω λιγο τις παλιες καλες εποχες σε συνδυασμο με καινουργιες....
Μax33rw οντως ετσι ειναι εχει κρατησει πιο πολυ την παραδοσιακη εννοια του gaming...και αυτο ειναι που μου αρεσει...οπως μου αρεσει το γεγονος οτι δεν εχει μια τοσο δυτικη νοοτροπια...του τυπου τα παντα για το χρημα... αλλα οφειλω να πω οτι μου αρεσει πιο πολυ αυτη τη στιγμη τουλαχιστον ενα ps4 σε σχεση με το wii u και απο τα αρθρα που διαβαζω στο site πολλοι μιλουν με πολυ καλα λογια για τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ps4...και με εχει κερδισει μεχρι στιγμης...αλλα επειδη εχουμε τουλαχιστον 1 χρονο μπροστα μας για να δουμε τις δυνατοτητες ολων των κονσολων και να αποφασιφουμε ποια ειναι η πιο αρεστη για τα δικα μας γουστα...μεχρι τοτε υπομονη.......
Μax33rw οντως ετσι ειναι εχει κρατησει πιο πολυ την παραδοσιακη εννοια του gaming...και αυτο ειναι που μου αρεσει...οπως μου αρεσει το γεγονος οτι δεν εχει μια τοσο δυτικη νοοτροπια...του τυπου τα παντα για το χρημα... αλλα οφειλω να πω οτι μου αρεσει πιο πολυ αυτη τη στιγμη τουλαχιστον ενα ps4 σε σχεση με το wii u και απο τα αρθρα που διαβαζω στο site πολλοι μιλουν με πολυ καλα λογια για τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ps4...και με εχει κερδισει μεχρι στιγμης...αλλα επειδη εχουμε τουλαχιστον 1 χρονο μπροστα μας για να δουμε τις δυνατοτητες ολων των κονσολων και να αποφασιφουμε ποια ειναι η πιο αρεστη για τα δικα μας γουστα...μεχρι τοτε υπομονη.......
-
Το οτι δεν εχω ακομη wii u οφειλεται καθαρα και μονο σε οικονομική στενοτητα. Το ζαχαρωνω εδω και μηνες και στην πρωτη ευκαιρια θα χτυπησω εστω και το λευκο. Η νιντεντο στο τελος θα τα δωσει τα παιχνιδια που ειναι να δωσει και να κερδισει τις εντυπωσεις τιμες δε ριχνει ευκολα αρα συντομα θα επιχειρησω να το αποκτησω μεχρι το καλοκαιρι. Αλλωστε απο φθινοποωρο θα εχουμε και ps4 ή x720.
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105
Next Level has been working on “new top-secret game” since October
http://nintendoeverything.com/116544/next-level-has-been-working-on-new-top-secret-game-since-october/
http://nintendoeverything.com/116544/next-level-has-been-working-on-new-top-secret-game-since-october/

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες