CastleVania Lords Of Shadow: Mirror of Fate

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

CastleVania Lords Of Shadow: Mirror of Fate

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 25 Φεβ 2013, 00:06

Εικόνα

Φτιάχνω αυτό το θέμα για τον πολυ αναμενόμενο τίτλο. Δύο εβδομάδες μας χωρίζουν ακόμα και το demo έχει βγει στο Nintendo Eshop και είναι φανταστικό. Το περιμένω πως και πως!!! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 04 Μαρ 2013, 18:27

Πολύ ωραίο το Demo, το έπαιξα χθες. Άντε να ΄ρθει η Παρασκευή να το "χτυπήσουμε" :D

Αν τώρα κάποιος φίλος το θέλει 1- 2 μέρες νωρίτερα το παιχνίδι είναι άμεσα διαθέσιμο στο http://www.plus3.gr
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό femto » 04 Μαρ 2013, 19:36

Δυστυχως δεν εχω το 3DS, αλλιως σιγουρη αγορα. Οταν με το καλο το παιξετε πειτε εντυπωσεις να δουμε τι θα μας φερει επειτα το LOS2.
Άβαταρ μέλους
femto

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Μαρ 2013, 22:31

Να χαίρονται εκεί στη nortec που θέλω τις αφίσες.. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 04 Μαρ 2013, 22:39

Το ξαναγράφω: Που'σαι ρε Igarashi...
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 08 Μαρ 2013, 14:53

Μου ήρθε σήμερα μαζί με τις αφίσες!! Ξεκινάω σύντομα το λιώσιμο :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 09 Μαρ 2013, 03:36

Παιδια περιμενω με αγωνια να μας μεταφερετε εμπειριες! Για μενα ηταν ο πιο πολυαναμενομενος τιτλος, αλλα καποια μετρια reviews μου κοψαν τη φορα. Επειδη ομως δεν μπορεις να στηριζεσαι μονο σε αυτα, περιμενω γνωμες, ειδικα απο οσους εχουν παιξει και αυτα του ds, που χαρακτηριζω ως "θεικα" :)
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 09 Μαρ 2013, 03:46

Είμαι στο δεύτερο act από τα 3 που έχει. Ενώ ξεκινάει πολύ ρηχά και απλά, μετά όσο παίρνεις νέες ικανότητες σε εθίζει. Το 3D του είναι πολύ καλό και τα γραφικά του επίσης. Το σενάριο μέχρι στιγμής σε κρατάει σε αγωνία για το τι θα γίνει μετά, αλλά το μεγάλο του αρνητικό είναι πως τα acts τα χώρισαν με λάθος σειρά. Βέβαια εμένα μπορεί να μου φαίνεται έτσι επειδή δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Όσο παίρνεις level οι επιθέσεις του χαρακτήρα σου γίνονται πιο δυνατές αλλά μαθαίνει και καινούριες. Backtracking υπάρχει ελάχιστο αλλά δικαιολογείται. Το frame rate παραμένει σταθερό και γενικά δνε υπάρχουν προβλήματα. Μέχρι στιγμής στις 5 ώρες που παίζω είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρέπει ορισμένοι reviewers που έχουν μείνει στην Igarashi εποχή να ξεκολλήσουν. Καλά κάνουν και τους αρέσει το παλιό στυλ της σειράς, αλλά και το καινούριο δνε είναι άσχημο. Platforming και γρίφοι σε στυλ των παλιών υπάρχουν μπόλικα όταν πάρεις τον Alucard. Οπότε και οι fans σίγουρα θα μείνουν ευχαριστημένοι. Τα trailers δεν έδειξαν τίποτα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 09 Μαρ 2013, 13:59

Ο Scott_Pilgrim το τσάκισε ακόμα δεν το πήρε :D . Εγώ ακόμα βρίσκομαι στο Act1. Τα γραφικά και τα εφέ είναι όντως πολύ ωραία όπως επίσης πολύ ατμοσφαιρική η μουσική του. Εκμεταλλεύεται πλήρως και τις 2 οθόνες του 3DS και αυτό είναι ένα επιπλέον +. Δεν θα σταθώ στην υπόθεση μιας και δεν έχω παίξει τα προηγούμενα στο DS. Πάντως μια βαθμολογία μεταξύ 8 και 8.5 την παίρνει άνετα.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 09 Μαρ 2013, 15:57

E, μα είναι παιχνιδάρα... Μετά εννοείται ένα New Game+ για τα extra collectibles. :D

Y.Γ να πω πως ο ALucard πραγματικά είναι το κάτι άλλο. Παίρνει πάρα πολλές ικανότητες και είναι πιο badass.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB