από Scott_Pilgrim » 09 Μαρ 2013, 03:46
Είμαι στο δεύτερο act από τα 3 που έχει. Ενώ ξεκινάει πολύ ρηχά και απλά, μετά όσο παίρνεις νέες ικανότητες σε εθίζει. Το 3D του είναι πολύ καλό και τα γραφικά του επίσης. Το σενάριο μέχρι στιγμής σε κρατάει σε αγωνία για το τι θα γίνει μετά, αλλά το μεγάλο του αρνητικό είναι πως τα acts τα χώρισαν με λάθος σειρά. Βέβαια εμένα μπορεί να μου φαίνεται έτσι επειδή δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Όσο παίρνεις level οι επιθέσεις του χαρακτήρα σου γίνονται πιο δυνατές αλλά μαθαίνει και καινούριες. Backtracking υπάρχει ελάχιστο αλλά δικαιολογείται. Το frame rate παραμένει σταθερό και γενικά δνε υπάρχουν προβλήματα. Μέχρι στιγμής στις 5 ώρες που παίζω είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρέπει ορισμένοι reviewers που έχουν μείνει στην Igarashi εποχή να ξεκολλήσουν. Καλά κάνουν και τους αρέσει το παλιό στυλ της σειράς, αλλά και το καινούριο δνε είναι άσχημο. Platforming και γρίφοι σε στυλ των παλιών υπάρχουν μπόλικα όταν πάρεις τον Alucard. Οπότε και οι fans σίγουρα θα μείνουν ευχαριστημένοι. Τα trailers δεν έδειξαν τίποτα.