Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό whraziel » 05 Μαρ 2013, 08:57

Goss έγραψε:Gta III...ναι άργησα λίγο

δεν εισαι ο μονος , εγω ακομα δεν το εχω ξεκινησει !!!!
Άβαταρ μέλους
whraziel

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Μαρ 2013, 22:21

Castlevania Mirror of Fate, ευτυχώς κάποια καταστήματα δεν τηρούν τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας :D
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Μαρ 2013, 23:33

nkav64 έγραψε:Castlevania Mirror of Fate, ευτυχώς κάποια καταστήματα δεν τηρούν τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας :D

Φίλε μου θέλω οπωσδήποτε να μου πεις λεπτομέρειες γιατί κάποια reviews το χαντάκωσαν... Μου άρεσε εννοείται από το demo απλά εντάξει...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Μαρ 2013, 23:40

Φίλε μου θα σου στείλω pm αύριο, να το προχωρήσω πρώτα λίγο, για να μη χαλάμε τη μαγεία για τους υπόλοιπους. Διάβασα και εγώ το review του Άγγλου στο IGN που έδωσε 4.7. Όπως όμως έγραψα και στο θέμα για το παιχνίδι, ο Ισπανός του IGN έβαλε 9 και ο Γερμανός 8... :)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό evergrey » 06 Μαρ 2013, 00:15

Εγω λιωνω και τα 3 Splinter Cell HD!Πολυ καλα παιχνιδια,ειδικα το Chaos Theory!Ποσο μπουχεσας ημουν τοτε και δεν τα επαιξα;Ασχετο...και περιμενω αυριο πως και πως απο το Plus να δοκιμασω και εγω το Mass Effect 3.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 06 Μαρ 2013, 00:29

Έχω τελειώσει και τα 3 στο PS2, μιλάμε για επικά παιχνίδια. Κρίμα που από εκεί και πέρα η σειρά κινήθηκε σε διαφορετικά μονοπάτια.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 06 Μαρ 2013, 16:01

Περιμένω Naruto από Zavvi(οπότε η αναμονή θα είναι μεγάλη μάλλον) και Castlevania από Nortec. Έχω στην άκρη τόσα games και δεν ξέρω τι να παίξω. Τίποτα δεν μου κάνει κέφι. Με το που έρθει το Naruto τα παρατάω όλα. Μάλλον θα προσπαθήσω να πλατινάρω το Hitman Blood Money. Παράλληλα παίζω Pokemon Black II στο 3DS.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό game over » 06 Μαρ 2013, 17:10

Αφού πλατήναρα την παιχνιδιάρα MG rising revengeance που έπαιξα και κατά ευχαριστήθηκα ξεκίνησα το Hitman 2: Silent Assassin HD collection για να ξαναθυμηθώ τα παλιά, ο θεός να το κάνει HD… :mrgreen: :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό evergrey » 06 Μαρ 2013, 21:52

Παιζω το πρωτο God Of War HD!Το ειχα παιξει τοτε στο PS2.Αλλα για το gameplay και τα τροπαια καλο ειναι.Και περιμενω με το καλο να κατεβουν Mass Effect 3 και Dead or Alive 5.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 06 Μαρ 2013, 22:23

Metroid other M

Γενικα δεν ειχε καλη ανταποκριση απο τον κοσμο οποτε δεν περιμενα πολλα,αλλα ειμαι στις 3 ωρες και μου φαινεται πολυ καλο.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB